Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

Anita Briem

$anita-briem-i-love-you-los-angeles-premiere-1kyzEd.jpg
$anitabriem.jpg
$600full-anita-briem.jpg
$anita-briem.jpg

kızlar sinir bozmayın :) size hafif görünsede değiştirecek kadar ağır makyaja sahipler ve en önemlisi işimden biliyorum photoshop mucizesi :) istisnasız..

hepsi de çok güzel,az güzel olan bile yok
:KK59:
offffff gece gece sinirlerim bozuldu

ay canım benim ne güldüm gece gece yaww:KK9: photoshop çıktı mertlik bozukdu kızlarrr :KK1::86: hele yeni olanların hiçbiri çok abartı güzel değil...bir de niye hep en güzel dediklerimiz renkli gözlü oluyor??:KK53:

benimde en çok beğendiğim yüzler bunlar üçüncü eklediğim 2010 dünya güzeli seçilmiş çok güzeller ya hepsi :KK43: estetik varmıdır bunlarda bilmiyorum ama gerçekten çok hoşlar harry potter oynayan kız suanda pek güzel değilmiş galiba ama yinede bu resmi güzel :) $images (2).jpg $images (1).jpg $images (3).jpg $images (4).jpg

açıkçası benim favorim GİSELE :)
Kendisi insan değil! Yalnız soyle bir durum var,ben amerikada master yaparken kendisi bir haber kanalında victorya's secret ın içi su dolu sutyenini tanıtırken ağzını açmasıyla duydugum erkekten donme sesiyle karşılaşınca acayip şaşırmıştım!neyse goruntusu çok hoş,ağzını açmadıgı surece problem yok ve kocası da dehşet yakışıklı! bence muhteşem bir çiftler :)

Eki Görüntüle 171657 Eki Görüntüle 171656 $tom-brady-und-gisele-bundchen-in-versace.jpg Eki Görüntüle 171657 Eki Görüntüle 171656 $tom-brady-und-gisele-bundchen-in-versace.jpg

X