Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

kusursuz surat barbara palvin boyu high fashion icin kisa da olsa(171 flndi sanirim) yuzunun guzelligi sayesinde LV, Mui Mui vs. defilelerinde yurudu. yukselen yildizlardan. hayranim sahsen. onceden bu topige eklemis olabilirim ama bu fotosunu da eklemek istedim cok hosuma gitti.

60513_162116800470282_114415241907105_572620_2578775_n.jpg

Aynı durum burada da var; sarı saç ve renkli göz olması pek çok kişi için bir artı olsa da benim için bir eksi. Bunun ötesinde dudak ve diş yapısını beğenmedim.

kusursuz surat barbara palvin boyu high fashion icin kisa da olsa(171 flndi sanirim) yuzunun guzelligi sayesinde LV, Mui Mui vs. defilelerinde yurudu. yukselen yildizlardan. hayranim sahsen. onceden bu topige eklemis olabilirim ama bu fotosunu da eklemek istedim cok hosuma gitti.

60513_162116800470282_114415241907105_572620_2578775_n.jpg

bana bıkkınlık geldi basmakalıp tiplerden:93:

Aynı durum burada da var; sarı saç ve renkli göz olması pek çok kişi için bir artı olsa da benim için bir eksi. Bunun ötesinde dudak ve diş yapısını beğenmedim.
Kesinlikle bende öyleyim,sarı saç-renkli göz-ve kocaman dudak.. Hep aynı şeyler gibi geliyor.Sürekli yapaylarını görmekten dolayı doğallarını beğenmez oldum artık.

Kesinlikle bende öyleyim,sarı saç-renkli göz-ve kocaman dudak.. Hep aynı şeyler gibi geliyor.Sürekli yapaylarını görmekten dolayı doğallarını beğenmez oldum artık.

Kesinlikle... Üstteki arkadaşın yazdığı gibi hep basmakalıp tipler. Etrafta hep kalıptan çıkmış gibi herkes, boyalı saçlar, mavi lens, silikon dudak... Eeee, bunları yapınca mı güzel olunuyor?

evet yaaa öfff yanii yaaaa..bi farklılık kendine özgülük yok.tipler bakışlar saçlar gözler ifade her şey aynı..

yaaa varsın yapma bebek gibi olmayıversin ama kendine has olsn..

zaten bence farklı şeyler bir araya gelince güzel oluyor siyah saçlar-renkli göz bu kombinasyon sarı saç-renkli gözden çok daha dikkat çekici bana göre birde ben zaten kocaman ağzı hiç bir zaman sevmedim küçük ağız bence çok daha güzel büyük ağız bana göre tamamen bir kusur.herkes angelina jolie nin dudaklarına bayılıyor benim en beğenmediğim yeri dudakları tamam bende hoş kadın kabul ediyorum ama ağız yapısı hoşuma gitmiyor.tabii kimi insanın yüzüne çok yakışıyor büyük ağız o ayrı mesela adriana lima nın diş yapısı bozuk ağzıda baya büyük ama çok sempatik duruyor.güzelliğini bozmak yerine yüzüne çocuksu bir güzellik katıyor bence.

barbara palvin tam sarisin deil aslinda kumral :18: pardon kizlar sıkıldınız palvinden foto ekliorm tekrar :KK59: ama saci icin ekledim. hos bence cok acik sari sacla da cok harika olurdu :KK53: ayni sekilde gozleri ne renk olursa olsun gene de guzel olacagini dusunuorm yuzundeki simetri ve oranlari cok basarili buluorm. karizmasini da begeniorm. henuz 17 yasinda hicbir mudahele yok yuzunde ya da vucudunda tamamen doal bi kiz. sadece bazi fotolarinda saclarinin ucunda balyajlar var.
tabi ki guzellik goreceli bir kavram herkes ayni seyi begense cesitlilik olmazdi :nazar: bence guzel bir yuz her renkle guzeldir. onemli olan hatlar, renklerden ziyade :emir_bebek: benm sahsi gorusum tabi :KK39::KK16:

vogue-russia-november-2010-barbara-palvin-sebastian-kim-04.png

Barbara+Palvin+-+Jalouse,+April+2010+Paul+Schmidt.jpg

o zmn ben de hind sahli diyim bence cok guzel bir kiz harika bir yuzu var :KK31:

hind-re-touch-3-1.jpg

La+Mamounia+Hotel+Inauguration+EzfC1rGPOfQl.jpg

Son düzenleme:
hind sahli ye bayıldım, gördüğünüz gibi dünyanın her yerinde çok güzel kızlar var. hala ruslar isveçliler şöyle güzel böyle güzel diye konuşuladursun, Fas'ta da böyle müthiş güzellikler varmış demek.

ben somaliden konyaya yerleşenlerden bi tane bayan gördüm..

öyle bir güzelliği bi daha görebileceğimi sanmıyorum pek

koyu bir ten muazzam burun ve çizilmiş gibi yüz hatları..gözler iri iri simsiyah.. üzerinde de kahverengi farklı bir kıyafet vardı.hiçbi dikkat çekecek yanı da yoktu dümdüz uzun bir kıyafet ve başı kapalıydı ..

ama öyle bir yüz ki bakmaktan kendimizi alamamıştık.. hala da aklımda hep de olacak.. mükemmeldi

evangeline lilly nin yüzü çok güzel bence çiller yüzüne çok yakışıyor yeşil gözleri küçük bir çocuk gibi masum ve korunmaya muhtaç bakıyor beni çok cezbeden bir güzelliğe sahip

Evangeline_Lilly_39-1024.jpg

Evangeline-Lilly-64.JPG

evangeline-lilly_06m.jpg

evangeline_lilly_1120332.jpg
images

Son düzenleme:
bebeksi yüzler hiç ilgimi çekmiyor ya. biraz da olsa vamplık arıyorum. o yüzden misal catherine zeta jones hepsinden daha güzel. zevkler ne garip :/

bebeksi yüzler hiç ilgimi çekmiyor ya. biraz da olsa vamplık arıyorum. o yüzden misal catherine zeta jones hepsinden daha güzel. zevkler ne garip :/

vamp kadınlar benimde önceliğim kadınsı suratlar bencede daha dikkat çekici vücuttada yüzdede olabildiğince çekici ve dişi olanı beğeniyorum ama bebeksi yüzlüleri masum güzelleride beğeniyorum ::)

yazıyı görüp acaba kim bu güzel diye düşünürken vanessa hessler i görünce şaşırmadım doğrusu:KK1: ben bu kızı çok beğeniyorum ben bile bakarken heralde bu kıza yoldan geçse bakmıycak erkek yoktur..
gelde komplekse girme:KK19:

Ruslana Korshunova da bana göre gelmiş geçmiş en güzel yüzlerden biriydi, kesinlikle kusursuzdu.

Eklentiler

• $30_korshunova_lgl.jpg
    $30_korshunova_lgl.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $ruslana_korshunova-10021-top2.jpg
    $ruslana_korshunova-10021-top2.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 90
X