Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

kızlar ben de niyeyse vamp yüzleri değil de bebeksi yüzleri beğeniyorum.daha hoş geliyor bana vamp yüzlerden

evangeline lilly nin yüzü çok güzel bence çiller yüzüne çok yakışıyor yeşil gözleri küçük bir çocuk gibi masum ve korunmaya muhtaç bakıyor beni çok cezbeden bir güzelliğe sahip

Evangeline_Lilly_39-1024.jpg

Evangeline-Lilly-64.JPG

evangeline-lilly_06m.jpg

evangeline_lilly_1120332.jpg
images

kusursuz bir güzellik..

ceren+hindistan

Ceren%20Hindistan.jpg

r_3m91b8bdsvqjgamru03s.jpg

724243.jpg

cerikooooooo0sj3uu8.jpg

ceren_hindistan_1.jpg

n7338284039422529770jz5ai6.jpg

n56445460213_4096481_6557.jpg

ceren hindistanın saçları gözleri ve ten rengi beni bitiriyor.kesinlikle harkuladenin fevkinde bir güzelliğe sahip :nazar:

1.brooke shields !!!! gelmiş gecmiş en güzelim benim

fkckm1.jpg

343q637.jpg

2. tatlım rus manken natalia vodianova !!! çok farklı bir güzellik

28qvhxu.jpg

313p2zq.jpg

ostmpw.jpg

5l2ih3.jpg

qzmd0m.jpg

34nr4tu.jpg

BUDA SİMONE SİMONS KIZIL GÜZEL:d

18chva.jpg

35i0i15.jpg

şimdilik aklımdakiler bunlarr

Son düzenleme:
brooke shields in gencligi harika gercekten ama suanda da guzel olmasina ragmen bence eski havasi kalmadi nedense yuz hatlari cok sertleserek yas aldi.
natalia gercekten kusursuz harika bir surat ve fizik hem de 3 cocuk annesi inanilmaz yahu :nazar: simdi de film cekior merakla bekliorm :KK69:

brooke shields in gencligi harika gercekten ama suanda da guzel olmasina ragmen bence eski havasi kalmadi nedense yuz hatlari cok sertleserek yas aldi.
natalia gercekten kusursuz harika bir surat ve fizik hem de 3 cocuk annesi inanilmaz yahu :nazar: simdi de film cekior merakla bekliorm :KK69:

EVET BROOKE BOZULDU YÜZÜ AMA MAVİ GÖL HALİ SÜPER :d
NATALİA DA BENİM FAVORİM:d
:KK71::KK71:

yuzu hos gozleri harika ama kaslarini sevmedim ben :KK43: zevk meselesi tabi ben daha cok kalin seyrek ve daginik kas seviorm. cok ince ve duzgun ip gibi kaslari az daha kalinlastirsa sanki daha anlamli olucak gozleri ama rengi harika :KK69:

marie ange.. hatunun yüz şekli ve dudakları muhteşem ama hafif dişlek
marieangecastaromafilmf.jpg

marieangecastareference.jpg

buda ablasıyla birlikte minnacıkmış.. o zamanlarda da tatlıymış.. ablasıda enfes güzellikte
fazzva.jpg

ErinCummings_DeGuire_9864330.jpg

Erin Cummings çok güzel bir yüze sahip özellikle gözleri nefis...[/QUOTE]

biraz itici bir yüz. hem yabancı ülkelerde mavi göz çok. önemli olan bütünen güzelliği

Son düzenleme:
ErinCummings_DeGuire_9864330.jpg

Erin Cummings çok güzel bir yüze sahip özellikle gözleri nefis...

biraz itici bir yüz. hem yabancı ülkelerde mavi göz çok. önemli olan bütünen güzelliği[/QUOTE]

evet yabancı ülkede mavi göz çok ama soğuk çirkin bir mavi o yuzden beğendiğim mavi göz azdır ve bu kızın gözleri kesinlikle çirkin bir mavi değil çok güzel

Ceren..Mavişim benim.
Esmerlerde Ceren Hindistan'ın üzerine yoktur bence.
Sarışınlarda ise, kesinlikle Amber Heard. :nazar:

[/URL]

bu kızın gözleride çok güzelmiş kaşlarıyla çok etkileyici gözükmüş.

X