• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhtaç kv

Politiklik içten pazarlıklılık değil bak senin hatan burda ben sana nasıl politik olacağını bir örnekle gösterdim. Sen adamı düşünürsen işin zor senin. Ablamın lafıdır bu hiç şaşmadı. " Kocanın burnunu borçtan çıkarmıcaksın ki dışarıya bile bakamasın çalışmaktan " " Evde 2 varsa 1 ini atıp yenisini aldıracaksın"
Ama bublar hep tecrübeyle oluşuyor senin daha o levela ulaşmana çok var belli
Eski kiracının beyaz eşyalarını kullanıyoruz. Hatta onların rende ve çoğu bıçağını falan. O kadar düşündüm. Mutfak masası yine eski kiracıdan. İsraf olmasın çocuğum doğacak diyip herşeyden kısıp para biriktirmeye çalışıyorum. Bıktım artık. Ben enayi miyim ya. Bu çocuğun sadece bezi maması yok. Okulu kursu bilmem nesi de olacak. Birikşm lart. Araba falan istiyor görüyorum herkes. Valla istemiyorum sadece çocuğum için birikim olsun ev alalım falan istiyorum. Ben bu kadar ince düşünürken bu insanlar nasıl bu kadar bencil ve vicdansız olabiliyo.

Öyle konuşacak yakın bir aile büyüğüm yok. Kuzenin teyzem eniştem var ama onlara söylersek malzeme oluruz millete. Küçük düşerim o kadar okudum ya ne bileyim böyle bu hallere düşmemeliydim

Şu an kendinize yüklenmeyin.
Evlenmeden bu yüzünü göstermediyse bilemezdiniz.
O zaman sizde onun sizden istediği şeyleri yapmayacaksınız.
Kısasa kısas.
Ben olsam öyle yapardım..

Eski kiracının beyaz eşyalarını kullanıyoruz. Hatta onların rende ve çoğu bıçağını falan. O kadar düşündüm. Mutfak masası yine eski kiracıdan. İsraf olmasın çocuğum doğacak diyip herşeyden kısıp para biriktirmeye çalışıyorum. Bıktım artık. Ben enayi miyim ya. Bu çocuğun sadece bezi maması yok. Okulu kursu bilmem nesi de olacak. Birikşm lart. Araba falan istiyor görüyorum herkes. Valla istemiyorum sadece çocuğum için birikim olsun ev alalım falan istiyorum. Ben bu kadar ince düşünürken bu insanlar nasıl bu kadar bencil ve vicdansız olabiliyo.

Sen hatayı başta yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun eski kiracının kullanamam yenisi al demediğin için gelmiş bunlar senin başına. Aynısını evliliğimin başında bende yaptım biriktiriyim aman borcumuz olmasın dedim baktım para var nasılsa diye aileye akıyor hop dedim dur orda burnunu soktum borca araba aldırdım krediyle sonra araba eski bozuluyor bahanesiyle satıp borcu kapattıtdım şimdi birikim yapabiliyorum mesela yani önce borça sokacaksın birikimin önemini anlayacak gibi. İşte bir örnek daha sana madem birikim yapmak istiyorsun.

Kayın baban utanmadan oğlan bizim para bizim diye sanamı kızdı yuhhh para istediğinden utanmıyor birde üstemi çıkıyor kızım boşan sen nafakanı tazminatını al iliklerini kurut.sana ödediği için parada gönderemez sonra istersen para göndermeyeceksen dönerim dersin istersen dönersin meşakkatli bir yok lakin hak etmişler..bununla beraber nafakanı alır kocan parasını hakettiği kişiye vermiş olur..bu arada nafakaya karşı biriyim öyle gıcık ettiler ki beni başka türlü parayı nereye harcaması gerektiğini bilmeyecek kocan.

Kayın baban utanmadan oğlan bizim para bizim diye sanamı kızdı yuhhh para istediğinden utanmıyor birde üstemi çıkıyor kızım boşan sen nafakanı tazminatını al iliklerini kurut.sana ödediği için parada gönderemez sonra istersen para göndermeyeceksen dönerim dersin istersen dönersin meşakkatli bir yok lakin hak etmişler..bununla beraber nafakanı alır kocan parasını hakettiği kişiye vermiş olur..bu arada nafakaya karşı biriyim öyle gıcık ettiler ki beni başka türlü parayı nereye harcaması gerektiğini bilmeyecek kocan.
Keşke hiç evlenmeseydim. Bebeğimin babası bu mu olacak şimdi? Çok kötü çok

Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Esinizle tatli bir sekilde konusun.
Canim iyi niyetini anliyorum ama önceliklerini artik belirlemelisin gibi sözler soyleyin.Zor durumda oldugunuzu.Ailesinin dusunceli davranip talepkar olmamalari gerektigini söyleyin.esinize cok yukleniyorsunuz o da bu durumdan kendini kurtarmaya calisiyor.O yuzden ailesine soyluyor soylediklerinizi.Evde huzurum kalmadi gibisinden.Engelleyici değil yol gösterici olun. Somurülen vicdanli bir evlat var karşınızda.Öfkeli davranirsaniz dogru yaptiginin yanilgisina düşebilir.Sakin olun.Akillica davranin

Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Esinizle tatli bir sekilde konusun.
Canim iyi niyetini anliyorum ama önceliklerini artik belirlemelisin gibi sözler soyleyin.esinize cok yukleniyorsunuz o da bu durumdan kendini kurtarmaya calisiyor.O yuzden ailesine soyluyor soylediklerinizi.Evde huzurum kalmadi gibisinden.Engelleyici değil yol gösterici olun.
Ben ona bana bakamıyosun dediğimde kafama vurdu. Utanıyorum. Ablam da ordan çocuk da yaptı hemen nereye geliyo diyor. Ben ne yapcam.

Ben ona bana bakamıyosun dediğimde kafama vurdu. Utanıyorum. Ablam da ordan çocuk da yaptı hemen nereye geliyo diyor. Ben ne yapcam.
Şiddet hoş değil tabi. Sozün yetmedigi yerde devreye girer.
Hakkinizda hayirlisi.
Yine de dedigimi uygulayin.Ayni sonucu alirsaniz gereken neyse yaparsiniz insallah.

Çok utanıyorum. Kafama vurdu. Evden çıkıp gidemedim bile param yok çünkü bilet alacak. Annemi aradım beni almaya gel diye.

Off. Ne hakla size el kaldırır? Iyimisiniz? :( bencede biraz ailenizin yanina gidip dinlenin bir kac gün. Size el kaldirdiysa durum vahim. Siz utanmayin. Hamile eşine el kaldıran haysiyetsiz utansin!

Off. Ne hakla size el kaldırır? Iyimisiniz? :KK43: bencede biraz ailenizin yanina gidip dinlenin bir kac gün. Size el kaldirdiysa durum vahim. Siz utanmayin. Hamile eşine el kaldıran haysiyetsiz utansin!
Normal zamanda şakalaşırken de hep vurur. Bıktım artık. İyiyşm. Çok sinirliyim annem gelsin diye bekliyorum uyuyamadım.

Anneme diğer ablama söyliycem dayanamıyorum artık.
Arkadasim kusura bakma ama sen alistirmissin kocani eski esyalari kullanmak nedemek ? Yenjlerini almadan neden eski kiracinin esyalarini kullanalim diyorsun hatayi basta yapmissin evlenirken sana kendi kisiligini gostermemis olabilir ama surekli aileye para gondermek hic hos birsey degil tamam tabiki buyutup ettiler vs ama baksana yeni geline yeni esya bile alinmamis ? Evde erzak yok ama fatura parasi gonderiliyor ? Tabiki kimse kimsenin hayatini yargilayamaz ama bukadarina da pes birde surekli param yok param yok dememelisin insanlari yanlis dusundurursun illaki arkanizda bir erkek olacak diye. Bir kural yok korkutma amacli git bi kac gun annende kal kendi dusunsun bu kadin gitti cocugm var benim demek ki gercekten. Bu kadar yapmamam gerekiyordu diye

Arkadasim kusura bakma ama sen alistirmissin kocani eski esyalari kullanmak nedemek ? Yenjlerini almadan neden eski kiracinin esyalarini kullanalim diyorsun hatayi basta yapmissin evlenirken sana kendi kisiligini gostermemis olabilir ama surekli aileye para gondermek hic hos birsey degil tamam tabiki buyutup ettiler vs ama baksana yeni geline yeni esya bile alinmamis ? Evde erzak yok ama fatura parasi gonderiliyor ? Tabiki kimse kimsenin hayatini yargilayamaz ama bukadarina da pes birde surekli param yok param yok dememelisin insanlari yanlis dusundurursun illaki arkanizda bir erkek olacak diye. Bir kural yok korkutma amacli git bi kac gun annende kal kendi dusunsun bu kadin gitti cocugm var benim demek ki gercekten. Bu kadar yapmamam gerekiyordu diye
Çocuğu olduğunun farkında mı acaba? Bi kere bile çocuğu görmeye heves etmedi. Beni kandırdı evlenmeden önce böyle değildi. Bana yaşattıklarını tüm ailesi yaşasın başka hiçbir şey demiyorum

Çocuğu olduğunun farkında mı acaba? Bi kere bile çocuğu görmeye heves etmedi. Beni kandırdı evlenmeden önce böyle değildi. Bana yaşattıklarını tüm ailesi yaşasın başka hiçbir şey demiyorum
Arkadasim beddua etmek cozum degil insan bunu bir sure sonra anliyor sen kac yasindasin esin kac yasinda ? Kadinligini kullanmayi dene bence biraz burda simdi o tabiri yazamicam ama eger oyle biriyse zaten tav olur dicem de cocugunu dusunmeyen senide dusunmez

Arkadasim beddua etmek cozum degil insan bunu bir sure sonra anliyor sen kac yasindasin esin kac yasinda ? Kadinligini kullanmayi dene bence biraz burda simdi o tabiri yazamicam ama eger oyle biriyse zaten tav olur dicem de cocugunu dusunmeyen senide dusunmez
Ya ben gecelik giyip de karşıladım. Üstüme atladı vurdu popoma korktum çok ağladım. Saldırdı. Çok sertti. Kendime zarar onu kullanamam.

Back