Muhtaç kv

Salı maaşını alıyor alışveriş yapacaktık o yüzden ama şimdi annesine para gönderdi onu da yapamaz. Dershane parası düğğnden önce yatırıldı düğünden sonra onu da yatırmazdı iki yüzlü

Biraz daha yumuşak olsan, yumuşak isteden belki sonuca varirsin
Belli ki bur hircinligin esinin sana olan sevgisini de azaltmis. Bosanmayi düşünmüyorsan iliskinizin yoluna girmesi icin duygularini sakince ifade et. Evde ac kaliyorum, canimin istediklerini alamiyorum bebegimize bir sey oolacak diye korkuyorum gibi duygu sömürüsü cümleleri kullan. Öfke senin sorununu çözmüyor.

Şu hırçınlığı lütfen bırak.Kendi sağlığın ve bebeğinin sağlığı için.Akıllı davran.Sinirlenme.Otur dersine çalış.Sabret.Evinde yumurta varsa yumurta kır ye.Yapacak bişey yok , eşin böyle biriyse ve çıkış yolun KPSS'yi kazanıp çalışmaya başlamaksa ona odaklan.

Kalmıyor işte ona buna para gönderirse kendisinr cikolata cips alırsa kalmıyor. Ben bu evde neyim acaba. Eksik eksik diyroum para yok. Annesi bir ağlıyor hop beş yüz TL bin TL

Durumunuza çok üzüldüm..
Bence siz haklısınız.
Eşiniz tek çocuk mu?
Ailesi zaten ucu ucuna geçindiğinizi bilmiyor mu?
Bence ailesini arada arıyorsanız durumu çıtlatın geçen gün çilek gördüm param yoktu alamadım canım çekti ben hamileyim deyin, eğer eşiniz düzelmiyorsa ailesi para istemeyi keser belki.
Bir de 490 tl fatura için çok fazla, en azından eşinizle konuşsanız hepsini ödemese bari yarısını ödesin 4.500 tl fena bir para değil ama iki aileyi de geçindirmez ki.
Bir de eşiniz maaşı ilk aldığında, gidin market alışverişinizi yapın fazla fazla alın misal 2 kalıp peynir alın stoklayın.
Hamilesiniz iyi beslenmeniz şart, o bebeğin gelişimi en öncelikli konu.
Umarım bu günleri atlatırsınız..

Yüz kere söyledim. Kafası almıyor. Hatta iyi olduğumuz zaman gülerek anlatıp dalga geçiyorum halimizle. Kendi kendime ağladım. Niye ağlıyorsun diyip duruyor sanki bilmiyor gibi o zaman patladım. Evde peynir beş liralık çöp kutusu alamıyorsun ne parası gönderiyoaun diye o da gönd3ericem anneme söylediğin her laf seni eksiye düşürüyo dedi o zaman dedi bakamıyosun ne biçim kocasın diye

Bebeğinin sağlıklı gelişimi için güzel beslenmen gerek özellikle ilk 3 ay çok Çok önemli. Bence sipariş ver eve gelmeden alsın eksikleri. Ama surekli su bu deme tek seferde soyle hepsini.Eğer esinde bebeğine dair bir heyecan goremiyorsan da devlette kendin öğren cinsiyeti. Bi şey kaybetmezsin. Tatlı dil guleryuz göster. Bu sekilde ne sen mutlu olursun ne de karsi tarafla anlaşabilirsin. Kendini yıpratma bebeğin de etkilenir.

Haklısınız. Ama adam olana laf bi kere söylenir ya görmüyo mu evin halini anlamıyorm bu adamı artık sinir krizi geçirip evi kırıp dökücem

of çok güldüm eksiye düşüyormuşsun kendini ne saniyo acaba senin koca? bu adamla bir ömür nasl süreceksiniz keşke çocuk için biraz düşünseymişsiniz

Haklısınız. Ama adam olana laf bi kere söylenir ya görmüyo mu evin halini anlamıyorm bu adamı artık sinir krizi geçirip evi kırıp dökücem
Görse de umursamıyor belli ki.Sen de hamilesin diye aşırı özen bekleme bu adamdan artık.Kavga da etme.Senin öfkeni gerginliğini bebek de hisseder.Sakin kalmaya çalış.Evde ne varsa onu ye.Hiçbir şey yoksa tatlılıkla söylemeye çalış.Eski konuna da yazmıştım.Köprüyü geçene kadar böyle davran.Sınavına odaklan.Atanırsan da zaten ayrıl bu Ada'mdan bence.

Şimdi bir de atanırsın diye umuyodur eşin.Atanamazsan bu sana iyice kötü davranır.O yüzden sen önce bebeğini sonra sınavı düşün.Sabret , geçer bu günler.Sen geleceğine yatırım yap ders çalışarak.

Öyle yapacaktık. Ama şu an kavgalı olduğumuz için ekmek bile alıp gelmez.

Beddua sahibine döner derler bir sakin olun ağzınızı temiz tutun.
İkincisi babası haddizce konuşmuş tabi ki sizi ilgilendirir ama eşiniz de yok demeyi bilmiyor eşte var sorun.
Üçüncüde madem para var ki aileye gönderebiliyor siz niye doktora gitmiyorsunuz

Öyle yapacaktık. Ama şu an kavgalı olduğumuz için ekmek bile alıp gelmez.

O zaman size market alışverişi için para veya kredi kartını bıraksın, siz alın.
Hamile eşi evde aç aç mı oturacak! Bunu da düşünsün artık..
Bu arada eşiniz tek çocuk mu???

Bi abisi var. O yardım etmiyor doğalgaza

Yani annesi babası o zaman bütçelerine göre doğalgaz kullanacak.
Ama bunu eşiniz söylemeyecek gibi duruyor.
Acaba siz mi deseniz veya anneniz mi eşinize söylese?
Belki bir aile büyüğü devreye girince daha etkili olur.
Bir çözüm bulmanız lazım hep siz mi ödeyeceksiniz..
Kusura bakmayın ama eşinizdeki rahatlığa şaştım kaldım..
Mesela anneniz size mutfak alışverişi yapacak sizin anne, babanıza mı güvendi acaba?

Kredi kartı yok. Kavgalı olduğumuz için markete para bırakır mı bilmiyorum

Bırakmalı.
Çok affedersiniz ama o çocuk tek başına olmadı yani.
Baktınız hiç kar etmiyor birinin eşinizi uyarması lazım.
Aileniz bu durumları biliyor mu?

Sorun eşinizde..
Hamile karisi evde yemeye peynir bulamiyor ,doktora gitmeye para bulamiyor ama ailesinin bir telefonuyla 500 tlyi ellerine saymayi biliyor.
Bu ne dengesizliktir arkadaş.
Boyle adamlar annelerinin dizinin dibinden neden ayrilipta evlenirler anlamam
Ayrica aranizda konusulanlari gidip ailesine anlatmasi cok ama cok ayip..
Allah sabir versin.
Esinizin dili yok mu ? Hamile oldugunuzdan bi haber heralde...
Neden maddi olarak musait olamadigini soylemiyor ...
Merak ettigim.birsey daha var ?
SiZ.bu cocuga.nasil.hazirlik yapacaksiniz ?

Reactions: 000
Babam yok. Keşke olsaydı. O zaman böyle davranamazlardı sahipsiz görüyorlar.

Cuma çıkışları dilenirim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…