- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Ben bizimkini hiç çekmeyeyimBu da buzdolabımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bizimkini hiç çekmeyeyimBu da buzdolabımız
Testlerin bir süresi var. Bir hafta geçerse o tarihi yapılmıyor.Evde peynir, zeytin yok çocuğun cinsiyeti bu kadar dert mi ya... Bir ay sonra öğrenilse ne olur...
Özele şu ana kadar bir kere gittim. Ayrıntılı ultrason için devletten randevu aldım. Cinsiyeti eşim de görsün istemiştim. Devlette erkeği içeri sokmuyolar. O yüzden devlete gitmek istemedim.Yukarda da buzdolabının fotoğrafını atmış hakketten aklı selim insanın yapacağı hareketler mi bunlar? Bi galeyana getiriyor bizi sonra başka bir konu açıyor.
Ben özel hastanede takibimi yaptırmama rağmen zaman zaman devlet hastanesine de gittim belirli testler için fazla para ödemeyeyim diye,cinsiyeti bu kadar merak ediyorsa alsın bi randevu gidiversin devlete. Sonra para olunca özele. Konusahibi de çok güven vermiyor bana. Eşi zaten bambaşka bi arıza.
Annemi çağırdım. Yarın istediklerini alırız marketten dedi. Gelecek.Ah canım ya karaktersiz seni hamile halinle bu durumlara düşürdüğü için utanmıyor di mi. Bir buzdolabı nasıl alınmaz nasıl hamile bir kadın yeme içme olayından mahrum bırakılır. Pislik....
Sen yine de beddua etme o pisliği Allaha havale et. Ailen filan arkanda değiller mi en azından hamileliğinde sana destek çıksalar? Yanlarında olsan
Dershanem olmasa gerçekten bırakıp gidicem. Bıktım beş parasız dolanmaktan. Geçen yolda yürürken çilek vardı paketli 5 TL. Param bitmesin diye almadım gerçekten güzel kokmuştu. O kadar şeyden vazgeçiyorum ben annesi bir aylık mutfak masrafımızı istiyor nedense bir Dr benim o paraya karışma hakkım yokmuş.Eşin beş para etmez. Çocuk olunca haliniz ne olur düşünemiyorum habire konu açıyorsunuz artik boşanın bence. Eşin de annesiyle yaşasın herkes rahat etsin.
Eşim benim çocuğum olmayabilir dedi. Varikoselim dedi. Hemen olmaz diye düşündümBu biseyi degistirmez ki ilk gecende korunabilir bence.
İkili tarama için devlette gün yoktu.Testlerin bir süresi var. Bir hafta geçerse o tarihi yapılmıyor.
M mutemadiyenuzgun yani daha da üzülme diye söylemeyelim desek de o eşten de pek hayır gelecek gibi gözükmüyor. Cicim aylarında bile böyle ise. Öncelik sen ve bebegin şuan. Bunu idrak edemiyor sanırım. Aileler çocuklara destek olmak için degil, kendilerine sigorta olsun diye mi dünya ya getiriyor anlamadım
Yani hamile bi kadın bunlari yaşamasın ya. Yeni evlisiniz ve bebeğiniz olacak o baba namzetinin etrafınızda dört dönmesi gözünün içine bakmasi lazım hangi zamanda yaşıyoruz. Parasız pulsuz seni neden dershaneye gönderiyor? Umarim mesleğini eline alir kurtulursun bu adamdan. Çünkü sana bakmayan bebeğine hiç bakmaz. Bide maaşı da iyi yani çok sinirlendimDershanem olmasa gerçekten bırakıp gidicem. Bıktım beş parasız dolanmaktan. Geçen yolda yürürken çilek vardı paketli 5 TL. Param bitmesin diye almadım gerçekten güzel kokmuştu. O kadar şeyden vazgeçiyorum ben annesi bir aylık mutfak masrafımızı istiyor nedense bir Dr benim o paraya karışma hakkım yokmuş.
Sinirli olduğum için ve ailesinin kim olduğunu hala anlayamadığı için belki de abartıyorum. Ama bizim evinizde bi ton eksik varken annemin faturası çok gelmiş annem pazara gidememiş diyip diyip para göndermesinden bıktımEvveettt !!
Sencede abartmıyormusun??
Neticede eşin peynir, bulgur almasada
Çöp kovası pazar arabası bir de ..
Bebeğini taşıyorsunuz..
1 kilo salatalık almadı cacık çekti canım fln hiç samimi gelmiyorsunuz .
Abartarak anlatmayı severlerdensinz galiba.
Kalmıyor işte ona buna para gönderirse kendisinr cikolata cips alırsa kalmıyor. Ben bu evde neyim acaba. Eksik eksik diyroum para yok. Annesi bir ağlıyor hop beş yüz TL bin TLİkinizde evlilik yürütebilecek olgunlukta değilsiniz ve isin kötü yani bu evliliğe bir çocuğun katılacak olmasi. Eşiniz haksız bu olayda kesinlikle ama sizde de olayları acite etme durumu, buzdolabini atmanız falan bana hiç normal gelmedi, eşinizin aldığı maaşla nasıl peynir alacak paranız kalmıyor mesela? Bağırıp, çağırıp beddua ederek olmaz bu işler..
Böyle olduğunu bilmiyordum çünkü.Salak ,koca müsveddesi vs tabirler kullandığınız adamdan neden çocuk yaptiniz ??
Erkek olsam karım bana bakamayacaktın neden evlendin diyecek anında boşarım , ve kadın olarak beni 2 tl ye muhtaç edecek adamı da boşarım..
Her iki tarafın üslubu çok saygısızca ,sevgi hiç yok gibi .. doğacak çocuğa yazık
Anlattığın gibiyse gerçekten haklısın ..Sinirli olduğum için ve ailesinin kim olduğunu hala anlayamadığı için belki de abartıyorum. Ama bizim evinizde bi ton eksik varken annemin faturası çok gelmiş annem pazara gidememiş diyip diyip para göndermesinden bıktım
.Sinirli olduğum için ve ailesinin kim olduğunu hala anlayamadığı için belki de abartıyorum. Ama bizim evinizde bi ton eksik varken annemin faturası çok gelmiş annem pazara gidememiş diyip diyip para göndermesinden bıktım
Hakikaten derdiniz bu mu yahu? Evde yiyecek yok ama eşiniz cinsiyeti görsün diye özel doktora gitmeyi istemek? Gerçek bir konu mu bu? Bu kadar olgunlaşmadan evlenmek ne biliyim.Bir de sürekli canım çekti canım çekti diyorsunuz.Çilek canım çekti almadım yazmışsınız mesela.Yani hamilesiniz tamam da abartıyorsunuz.Cebinizde 2 TL işe gezmekten bıkmış olabilirsiniz de koşa koşa neden evlendiniz ki? Dershane ücretini eşiniz ödedi değil mi mesela? Her şeyi abartan bir yapınız var gibi.Özele şu ana kadar bir kere gittim. Ayrıntılı ultrason için devletten randevu aldım. Cinsiyeti eşim de görsün istemiştim. Devlette erkeği içeri sokmuyolar. O yüzden devlete gitmek istemedim.
Eve fındık almıştık. İki paket yarım kilo ikisi de bir tanesinden 100 gram falan kalmıştı. Bi hafta evimdeydim. Onu da diğer paketi Dr bitirmiş. Ben hamileyim yiyeyim ye aldık sözde. Ekler almıştık. İlk gün iki tane falan yedim o da yedi p kadar. Diğer gün sofrada bir tane yedim bir baktım o bitimiş en az on tane vardı beni hiç düşünmüyorBence esiniz parasi olmadigi icin değil, size para harcamak istemedigi için almiyor cimriliginden. Zaten o is yerinde her seyi yiyor size de masraf etmek istemiyor gibi geldi bana.