• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhtaç kv

Bu kadının para istemesinden bıktım. Doğalgaz faturası İzmir de nasıl olmuşsa 490 lira gelmiş. Parası yokmuş yiem ağlayıp acındırmış kendini. Benim salak eşim yine para gönderecek. Ve biz hala beş liralık çöp kutusunu 30 liralık pazar arabasını alamadık. Dört gündür peynir yok maaşı bekliyoruz. Allah gırtlaklarından geçirmesin o parayı. Kontrole gidicem gidemiyoruöm. Normalde on beş gün önce gitmem gerekiyordu. Çocuk iyi mi değil mi ikili tarama nasıl çıktı öğrenemedim. Bu adam müsvettesinin düzelmeye niyeti yok. En sonunda dedim bana bakamıyosun ne biçim kocasın. Git annenle babanla yaşa. Yine tabi gidip yedi sülalesine yetiştirdi. Babası biz büyüttük onu sen yokken biz vardık. Onum parasına karışamazsın. Sen kimsin diyo bi dd. Allah brlalsrını versin. Benim çocuğumun rızkını yesinler de hastalıktan gebersinler inşallah.
Bu nasıl sorumsuz koca bir yuva kurmuş artık önce evine esine bakabilmeliki aile sonra madem kariya bakamiycak oturup ailesine baksaydi evlenmeseydi seni sefalet cek diyemi aldi sus gibi üzüldüm gercekten.

İyki bir maaşı arttı. Hemen sömürecekler. Eşinle konuş bence güzelce. Anlamazsa da ailen arkanda olsun. Sahipsiz sanmasın seni.

Bırakmalı.
Çok affedersiniz ama o çocuk tek başına olmadı yani.
Baktınız hiç kar etmiyor birinin eşinizi uyarması lazım.
Aileniz bu durumları biliyor mu?
Annemi aradım yarın geliyo. Markete gideriz gelince dedi. Bin lira maaş alıyor şu sn. Uyuyamamış az önce yine aradı. Ağlama diyor işte.

İyki bir maaşı arttı. Hemen sömürecekler. Eşinle konuş bence güzelce. Anlamazsa da ailen arkanda olsun. Sahipsiz sanmasın seni.
Anlamıyo. Yüz kere söyledim. O kadar açmaslarmış İzmir de 490 lira fatura mı gelir dedim o da anneme laf söylediğinde eksiye düşüyorsun bilmem ne dedi. Valla o kadar dolmuşum bıktım artık bakamayacaksan niye evlendin. Evde peynir yok. Diye bağırdım işte.

Annemi aradım yarın geliyo. Markete gideriz gelince dedi. Bin lira maaş alıyor şu sn. Uyuyamamış az önce yine aradı. Ağlama diyor işte.
Annenın evıne bi kere geri dönmelisin bence. Zaten bu evde aç açıksın. Ha senınle ıyıyken ekmek yemek var kotuyken yok her sekılde bu belli. Ha annen market yapıp getırmıs ha sen annende yasamıssın. Ben olsam o adamın kıcını asla guldurmez annemı getırdıgı seylerden zerre yedırmezdım. Kıyamet bır kere kopar bas git hala neyı beklıyorsun anlamadık kk olarak? Karnın ac hamılesın bu saygısız adamla cıle dolduruyosun kendınce. Bıde su laf resmen sacmalıgın dık alası olmus
'esımle ıyıyken unutuyorum yaptıklarını' bılmem ne gıbı bır cumlen var bu adamın neresıyle ıyı olup kendıne bu evlılıkte tutunacak bır dal aradın orayı cozemedım. NEDEN HALA AÇSIN VE BU ADAMLA EVLİSİN. sürekli konu acmak yerıne bunu bı dusun ve net kararını ver artık

Sanırım yaşın küçük senin. Azcık politik olmayı öğrenmen gerekiyor. Mesela burnunu borçtan çıkarmazsan kocanın gönderecek para bulamayıp ailesinden isteyecek ve onlarda göndermeyecek. Sonunda onada dank edecek demek benim param var iken iyi yok iken kimse yardım etmiyor diyecek. Mesela kredi kartı çıkarttırabilirsin kendine alışverişi sen yap madem. Eksik gedik internetten söylersin en kötü. Oda ay başında tüm parayı karta yatırınca hem sen mutlu hem o parasız miss.
Birde beddua etme yavrum hamilesin Allah korusun döner dolaşır çocuğuna aman.

Bu nasıl sorumsuz koca bir yuva kurmuş artık önce evine esine bakabilmeliki aile sonra madem kariya bakamiycak oturup ailesine baksaydi evlenmeseydi seni sefalet cek diyemi aldi sus gibi üzüldüm gercekten.
Niye aldığı belli. Hormonları tavan yapmış duramamış herhalde bundan sonra yatağa geldiğinde annesini arıycam oğlunuz benim ihtiyaçlarımı karşılanıyor ludurdu siz ilgilenin diye.

Babam yok. Keşke olsaydı. O zaman böyle davranamazlardı sahipsiz görüyorlar.

O zaman mutlaka sizin çevrenizden bir aile büyüğü konuşmalı.
Eğer eşiniz düşünemiyorsa biri düşündürecek.
Böyle olmaz ki..
Çocuğunuz olunca masraflar da artacak, bir de bunun doğumu var.. Özel hastahanede doğum yaparsanız onun masrafı da olacak..
Anneniz gelecekmiş madem, annenizin kulağına su kaçırın o rica etsin birinden madem.
Gurur yapmayın bu çok ciddi bir durum.
Burada kaç tane konunuzu okudum, eşiniz çoğu konuda bencil görünüyor.
Eşi var çocuğu da olacak, bir an önce değişmeli..

Sanırım yaşın küçük senin. Azcık politik olmayı öğrenmen gerekiyor. Mesela burnunu borçtan çıkarmazsan kocanın gönderecek para bulamayıp ailesinden isteyecek ve onlarda göndermeyecek. Sonunda onada dank edecek demek benim param var iken iyi yok iken kimse yardım etmiyor diyecek. Mesela kredi kartı çıkarttırabilirsin kendine alışverişi sen yap madem. Eksik gedik internetten söylersin en kötü. Oda ay başında tüm parayı karta yatırınca hem sen mutlu hem o parasız miss.
Hesap kartı çıkardım sözde ona atacaktı. 250 lira verdi yine elime karta atmadı. Aile yardımı olarak verilen 250 lirayla geçinmem gerektiğini düşünüyor.

Politik hiçbir zaman olamadım. Duygularımı saklayamam. Anında söylerim.içten pazarlıklı falan olamıyorum. Onu da hala düşünğrğm indirimden alayım paramız çok gitmesin bilmem ne

Hesap kartı çıkardım sözde ona atacaktı. 250 lira verdi yine elime karta atmadı. Aile yardımı olarak verilen 250 lirayla geçinmem gerektiğini düşünüyor.

Bak ablacım biz kadınız herşey bizim elimizde biraz kadınlığının farkına varmadan hamile kalmışsın tamam olmuş bitmiş ama sen kadınlığını kullanarak onu muma çevirebilirsin. Azcık oku araştır bence..

Böyle olmaz ki..
Çocuğunuz olunca masraflar da artacak, bir de bunun doğumu var.. Özel hastahanede doğum yaparsanız onun masrafı da olacak..
Anneniz gelecekmiş madem, annenizin kulağına su kaçırın o rica etsin birinden madem.
Zorla mı alıcam parayı vermiyor işte. 5ü lira para veriyor. Bıktım artık. Sefil sefil gezmekten. Kursa gidiyorum kantine çıkamıyorum. Bi lirayı harcarken düşünüyorum.

Politik hiçbir zaman olamadım. Duygularımı saklayamam. Anında söylerim.içten pazarlıklı falan olamıyorum. Onu da hala düşünğrğm indirimden alayım paramız çok gitmesin bilmem ne

Politiklik içten pazarlıklılık değil bak senin hatan burda ben sana nasıl politik olacağını bir örnekle gösterdim. Sen adamı düşünürsen işin zor senin. Ablamın lafıdır bu hiç şaşmadı. " Kocanın burnunu borçtan çıkarmıcaksın ki dışarıya bile bakamasın çalışmaktan " " Evde 2 varsa 1 ini atıp yenisini aldıracaksın"
Ama bublar hep tecrübeyle oluşuyor senin daha o levela ulaşmana çok var belli

Böyle olmaz ki..
Öyle konuşacak yakın bir aile büyüğüm yok. Kuzenin teyzem eniştem var ama onlara söylersek malzeme oluruz millete. Küçük düşerim o kadar okudum ya ne bileyim böyle bu hallere düşmemeliydim

Back