- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
M mutemadiyenuzgun bu arada özel hastanede ikili testi yaptırdaysanız arayıp sonucu doktorunuzdan öğrenin sonuç için tekrar muayene parası ödenmez. Bi sonraki rutin kontrole gidilir bi hafta sonra.
Yeni ikili tarama yapttirdiysan daha uc aylik hamile varsin ya da yoksun bu adam uc ay once boyle degilmiydi ailesi sen hamile kalinca mi boyle oldu? Bu adamları biz baba yapiyoruz resmen cilesini cekerek. Ailr planlamasi sadece cocuk yapmamak degil en uygun zamanda cocuk yapmak icin var. Sakin olun gebeainiz hormonlardan olsa gerek fazlasiyla da gerginsiniz. Ama kocaniz da tam bir okuz bir kilo salatalik alamiyorsa annesine para yollamak icin ne deyim ki calismasin daha iyi galiba. Bir avuc kiyma alsan bir dirt tane islim cikar. Allah hidayet versin. Bir de baba olacak bu adam.
Cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girecekmiş...
Peki ne yiyorsun yumurta var süt var kahvalti onlar aksamlari ne yiyorsunuz sinir oldum ya canım benim iyi beslenmen lazim gerçekten nefs bide hamilesin canın biseyler cekmiyor mu konustunmu kocanlaBu da buzdolabımız
Bu biseyi degistirmez ki ilk gecende korunabilir bence.İlk geceden hamile kaldı arkadaş.
Konu sahibi arkadaşım tek diyecegim bu bebek doğunca cokkk iyi korun belli ki kolay hamile kalıyorsun...
Bu biseyi degistirmez ki ilk gecende korunabilir bence.
Ilk gecede hepimiz korunuruz zaten ...Bu biseyi degistirmez ki ilk gecende korunabilir bence.
kiz bu kadar beddua etme. etme hakli olabilirsin senin icin diyormBu kadının para istemesinden bıktım. Doğalgaz faturası İzmir de nasıl olmuşsa 490 lira gelmiş. Parası yokmuş yiem ağlayıp acındırmış kendini. Benim salak eşim yine para gönderecek. Ve biz hala beş liralık çöp kutusunu 30 liralık pazar arabasını alamadık. Dört gündür peynir yok maaşı bekliyoruz. Allah gırtlaklarından geçirmesin o parayı. Kontrole gidicem gidemiyoruöm. Normalde on beş gün önce gitmem gerekiyordu. Çocuk iyi mi değil mi ikili tarama nasıl çıktı öğrenemedim. Bu adam müsvettesinin düzelmeye niyeti yok. En sonunda dedim bana bakamıyosun ne biçim kocasın. Git annenle babanla yaşa. Yine tabi gidip yedi sülalesine yetiştirdi. Babası biz büyüttük onu sen yokken biz vardık. Onum parasına karışamazsın. Sen kimsin diyo bi dd. Allah brlalsrını versin. Benim çocuğumun rızkını yesinler de hastalıktan gebersinler inşallah.
Ah canım yaÇocuğum olunca ne olacak? Ya ben üniversite okudum. Beş kuruş paraya tamah ediyorym peynir yok evde. Buzdolabı zaten herşeyi bozuyor. İki günde herşey ekşiyor. Buzdolabı alalım diyorum gidip annesine para gönderiyor. Bi de altında eltim oturuyor. Kadının çocuğunu anaokuluna götürüyor kv. Yemek yapıyor. Balkonumu yıkıyor bilmem ne . Para işi olunca biz ödüyoruz. Neden çünkü eşim enayi. Ama ben ondan daha enayiyim benim gibi biri nasıl gider Dr kendindrn bu kadar düşük birey olmayı başaramamış anne sütüne muhtaç bir bebekle evlenir.
Bu da buzdolabımız
Çocuğum olunca ne olacak? Ya ben üniversite okudum. Beş kuruş paraya tamah ediyorym peynir yok evde. Buzdolabı zaten herşeyi bozuyor. İki günde herşey ekşiyor. Buzdolabı alalım diyorum gidip annesine para gönderiyor. Bi de altında eltim oturuyor. Kadının çocuğunu anaokuluna götürüyor kv. Yemek yapıyor. Balkonumu yıkıyor bilmem ne . Para işi olunca biz ödüyoruz. Neden çünkü eşim enayi. Ama ben ondan daha enayiyim benim gibi biri nasıl gider Dr kendindrn bu kadar düşük birey olmayı başaramamış anne sütüne muhtaç bir bebekle evlenir.
Evveettt !!Evet. Bir sürü alınacak var. Bulgur pul biber. Zeytin. Peynir. Pazar Arabası çöp kutusu salata alamadık canım çekiyor cacık yapacaktım. Pazardan meyve alıp döndük islim kebabı yapacaktım kıyma alacak para mı var dedi zaten patlıcan da alamadık ama annesine gönderecek para buluyor. Ya ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidemedim paramız yok diye.
Yukarda da buzdolabının fotoğrafını atmış hakketten aklı selim insanın yapacağı hareketler mi bunlar? Bi galeyana getiriyor bizi sonra başka bir konu açıyor.
Ben özel hastanede takibimi yaptırmama rağmen zaman zaman devlet hastanesine de gittim belirli testler için fazla para ödemeyeyim diye,cinsiyeti bu kadar merak ediyorsa alsın bi randevu gidiversin devlete. Sonra para olunca özele. Konusahibi de çok güven vermiyor bana. Eşi zaten bambaşka bi arıza.
çöp kovasına gerek yok çünkü evde çöp yok.Valla bu maasla da evde cop kavosı bıle yoksa bu harciyet komple ailesine gidiyor sanırım ayda bin lira gönderse ailesine gene yeter askari ücretle geçinenler ne yapsın anlayamadım ben pek bişi aileside tabıkı oğlundan isteyecek sömürmek maksadıyla değil tabiki unutmasın konu sahıbı o bir peynır alamıyorsa kim bilir ailesi nelere ihtiyacı var derin mevzu..
benm esimde devlet memuru. 3 cocukla arti 1000 tlde. borc oduyor eger peynir bulgur alamiyorsa a parayla. nefes almasin bence nen aileaine bise demiyorm hersey erkek te bitiyorçöp kovasına gerek yok çünkü evde çöp yok.
Öyle yapcam zatenİlk geceden hamile kaldı arkadaş.
Konu sahibi arkadaşım tek diyecegim bu bebek doğunca cokkk iyi korun belli ki kolay hamile kalıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?