Muhtaç kv

Yeni ikili tarama yapttirdiysan daha uc aylik hamile varsin ya da yoksun bu adam uc ay once boyle degilmiydi ailesi sen hamile kalinca mi boyle oldu? Bu adamları biz baba yapiyoruz resmen cilesini cekerek. Ailr planlamasi sadece cocuk yapmamak degil en uygun zamanda cocuk yapmak icin var. Sakin olun gebeainiz hormonlardan olsa gerek fazlasiyla da gerginsiniz. Ama kocaniz da tam bir okuz bir kilo salatalik alamiyorsa annesine para yollamak icin ne deyim ki calismasin daha iyi galiba. Bir avuc kiyma alsan bir dirt tane islim cikar. Allah hidayet versin. Bir de baba olacak bu adam.

İlk geceden hamile kaldı arkadaş.

Konu sahibi arkadaşım tek diyecegim bu bebek doğunca cokkk iyi korun belli ki kolay hamile kalıyorsun...

Cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girecekmiş...

Yukarda da buzdolabının fotoğrafını atmış hakketten aklı selim insanın yapacağı hareketler mi bunlar? Bi galeyana getiriyor bizi sonra başka bir konu açıyor.

Ben özel hastanede takibimi yaptırmama rağmen zaman zaman devlet hastanesine de gittim belirli testler için fazla para ödemeyeyim diye,cinsiyeti bu kadar merak ediyorsa alsın bi randevu gidiversin devlete. Sonra para olunca özele. Konusahibi de çok güven vermiyor bana. Eşi zaten bambaşka bi arıza.

kiz bu kadar beddua etme. etme hakli olabilirsin senin icin diyorm

Ah canım ya karaktersiz seni hamile halinle bu durumlara düşürdüğü için utanmıyor di mi. Bir buzdolabı nasıl alınmaz nasıl hamile bir kadın yeme içme olayından mahrum bırakılır. Pislik....
Sen yine de beddua etme o pisliği Allaha havale et. Ailen filan arkanda değiller mi en azından hamileliğinde sana destek çıksalar? Yanlarında olsan

Bu da buzdolabımız

Evveettt !!
Sencede abartmıyormusun??
Neticede eşin peynir, bulgur almasada
Çöp kovası pazar arabası bir de ..
Bebeğini taşıyorsunuz..
1 kilo salatalık almadı cacık çekti canım fln hiç samimi gelmiyorsunuz .
Abartarak anlatmayı severlerdensinz galiba.

Son düzenleme:
bazı erkeklerin aile takınyısını anlayabiliyorum evet bazı insanlar hasta olabilir ama hastaysan söyliceksin.
evlenicem ama anneme bakıcam sana değil diyeceksin bak bakalım sana kimse varıyo mu?
sen yokken biz vardık diyen gerizekalıya buradan şunu diyorum: sen ölüp gittiğinde de bu adamın yanında evladıyla karısı olacak.
ama olmasınlar bence.

kıyamam sana. boşansan inan ki bebeğine de kendine de iyilik edersin.
boşanmazsan babasız büyüteceksin çünkü.

Evde peynir, zeytin yok çocuğun cinsiyeti bu kadar dert mi ya... Bir ay sonra öğrenilse ne olur...

çöp kovasına gerek yok çünkü evde çöp yok.

Eşin beş para etmez. Çocuk olunca haliniz ne olur düşünemiyorum habire konu açıyorsunuz artik boşanın bence. Eşin de annesiyle yaşasın herkes rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…