• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhtaç kv

Çocuğum olunca ne olacak? Ya ben üniversite okudum. Beş kuruş paraya tamah ediyorym peynir yok evde. Buzdolabı zaten herşeyi bozuyor. İki günde herşey ekşiyor. Buzdolabı alalım diyorum gidip annesine para gönderiyor. Bi de altında eltim oturuyor. Kadının çocuğunu anaokuluna götürüyor kv. Yemek yapıyor. Balkonumu yıkıyor bilmem ne . Para işi olunca biz ödüyoruz. Neden çünkü eşim enayi. Ama ben ondan daha enayiyim benim gibi biri nasıl gider Dr kendindrn bu kadar düşük birey olmayı başaramamış anne sütüne muhtaç bir bebekle evlenir.
Suan hamilesiniz üzmeyin kendinizi. Çocuktan sonra da biraz toparlanıp iş bulun ve çalışın lütfen. Kocanızda düzelmezse bu zaman zarfında kusurs bakmayın ama basın kıcına tekmeyi.

Tovbe yarabbi gece gece o ne kadar bedduadir. Doner sahibini bulur derler aman dikkat.
Bir insan gerektiginde ailesine yardim etmeli evet ama hamile bir kadinin evinde 4 gundur peynir yoksa bu rezalettir. Tek suclu esiniz. Elaleme beddua edip de basiniza is almayin derim

Haklisin tabiki kocanın öncelikli sorumluluğu kendi eşi ve bebeği olmalı.. ve tabiki parası kalırsa ailesine yollasin ama evde yiyecek peynir yokken anasına para yollamasi da olmamış yani.Onlarinda madem paraları yok hesaplı olsunlar o kadar fatura çok degilmi canım.
Ama birseyi merak ettim sonucları almak için de hastane sizden paramı alacak?niye?
Almayacakmış ama cinsiyet de öğreniliyo bu haftalarda onun için ultrasona da girecektim ve para lazım oluyor o zaman

M mutemadiyenuzgun aslında konu itibariyle ziyadesiyle haklısın ama öyle bi üslubun var ki konuyu aktarışın pazar arabasından girip peynirsizlikten dem vuruşun enterasan bi şekilde inanılmaz fevri hatta bedduaları okuyunca böyle laflarıyla insanı delirten bi tarzın varmış gibi hissediyorum resmen. O yüzden muhtemelen haklıyken hep haksız çıkıyorsun. Üniversite mezunusun o kısmı anladık çalışmamak senin kabahatin hoş çalışmıyorsan da masrafın karşınlanmalı ama evliliği anlamadan adamla tam aile olamadan hemen çocuk olayına girmişsin,yaşın küçük acelesin tahammülsüzsün sabırsızsın,eşin aile oldugunun ve çocuğunun öneminin farkında değil,cidden o nasıl baba sen bu öfkeyle nasıl anne olacaksın bilmiyorum. Gerçekten bi sakin olun bi durun.

Öncelikle kendinizi strese sokmayın lütfen , çocuğu çok etkiler .
Sonuna kadar haklısınız ama eşinize bu kadar ağır konuşmayın bence .
Valla ne diyeyim çalışın diyeceğim , iş bulana kadar doğum yapmış olursunuz . Ve kimse hamile birini işe almakta istemez .
Eşinizi güzelce ikna etmeye çalışsanız ?

Evet. Bir sürü alınacak var. Bulgur pul biber. Zeytin. Peynir. Pazar Arabası çöp kutusu salata alamadık canım çekiyor cacık yapacaktım. Pazardan meyve alıp döndük islim kebabı yapacaktım kıyma alacak para mı var dedi zaten patlıcan da alamadık ama annesine gönderecek para buluyor. Ya ikili tarama testinin sonucunu öğrenmeye gidemedim paramız yok diye.
Aldık ettik YÖK. Siz bence bu sistemi değiştirin. Akşam iş çıkışına yakın mesaj atın şunlar evde eksik gelirken al diye. Ya da ctesi günü markete gidecek misin evde eksikler var deyin siz gitmeyin yanında alıp gelsin

Ya bu adam jandarma degil mi hic yoktan 6-7 bin maas aliyordur. Nereye harciyor bu paralari. Arti hesap ek hesap denen bisey var memur adamin haberi yok mu
Valla bu maasla da evde cop kavosı bıle yoksa bu harciyet komple ailesine gidiyor sanırım ayda bin lira gönderse ailesine gene yeter askari ücretle geçinenler ne yapsın anlayamadım ben pek bişi aileside tabıkı oğlundan isteyecek sömürmek maksadıyla değil tabiki unutmasın konu sahıbı o bir peynır alamıyorsa kim bilir ailesi nelere ihtiyacı var derin mevzu..

Bizimkiler de böyle boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden hala siz noldunuz demek yerine benim faturamı kim ödeyecek derdindeler nasıl anne babalık bilmiyorum çocuğunun yuvasının huzuru senin cebinden önemli mi

Bu da buzdolabımız

Eklentiler

• 1547412399481..jpg
    1547412399481..jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 756
O
Bu da buzdolabımız
offf ya şu ana kadar gaza getirmek istemediğim için yazmayacaktım ama o anası babası zıkkım yesin ! Sen hamilesin yaa iyi beslenmen lazım o anasının istediği paraya market alışverişi yapsa dolabı doldurur rezil herif. Vallahi çok üzüldüm içim ezildi

Eşim gerizekalı onu anladım. Gitsin annesinin eteğinde yaşasın. Kendinı o kadar farklı tanıttı ki. Evlenirken bilsem evlenir miydim. Çocuğumun babası nasıl olacak bu salak adam. Ne öğretecek çocuğa daha kendi birey olamamış.

Kusura bakmayın da gerizekalı, salak dediğiniz adamdan neden çocuk yaptınız?

Back