MUHİTTİN ESKİ'YE AMALİYATIMI OLDUM.(öncesi sonrası her aşaması resimli)

merhaba gecmiş olsun ozeldemı oldunuz ameliyatı bende arastırdım hocayı, baya yuksek meblag cıkınca devlette olmaya karar verdım
tekrar gecmiş olsun
memorıal de yapıyor amaliyatlarını HOCA. ANEZTEZİ doktorlarıda profesyonel bir adamdı çalışanların hepsi ilgiliydi çok memnun ayrıldım...

Nefesiniz bol olsun ,yeni burnunuzla güzel günler dilerim.
Çok güzel olmuş .Doktorunuzun eline sağlık .

sizde tampon kullanılmış miydi? Bugün benim de muhiddin beyle görüşmem vardı bana tamponsuz yapacağını söyledi de merak ettim

sizde tampon kullanılmış miydi? Bugün benim de muhiddin beyle görüşmem vardı bana tamponsuz yapacağını söyledi de merak ettim
Tampon kullanmadi belki kullanabilirim dedi ama gerek kalmamis amaliyatta kanamaya gore karar veriyor sanirim.Amaliyattan sonra 3 saat boyunca burnumdan nefes aldim sonra tikandi 5.gun yavad yavas acilmaya basladi 8.gun alci aldirmaya gittigimde tamamen icini temizledi ve ondan sonra rahat nefes almistim.cok konforlu bir amaliyat sureci yasadim agri 0 di morluk olup 4 gun yok olmaya basladi ve 6.gunde kayboldu bende Hocaya guvenin bendende bol selam soyleyin sevgilerrrr...

Merabalar oncelıkle burnunuz cok guzel olmus gule gule kullanınn :) bende amelıyat olmak ıstıyoruö burun delıklerım esıt degıl bıraz ucunda egrılık var kısacası sadece burun ucundan amelıyat olucam. muhıttın beye nerde hangı hastanede ve ne kadar bı ucrete amelıyat oldunuz benım ıcın cok onemlı bu bılgıı yardımcı olur muusunuz:)

Kesinlikle ve kesinlikle muhittin eski’ye gitmenizi önermem çünkü bende burun estetiği için doktor arayışındayım muhittin beyin ismini duydum işyerimede yakın olunca birde muayene ücreti olmayınca 2 hafta önce randevu aldım kendisine gittim benden önce hastası vardı beklemeye başladım hastasını kapıya kadar uğurladı neyse sıram geldi ve görüşmeye girdim
İlk görüşeceğim doktor olduğu için heyecanlıydım ve yüzümde kocaman bir gülümseme vardı yanlız hocanın yüzü asık tebessüm dahi etmiyor yüzüme bile zorla bakıyor, oysaki burdaki yorumlarda güleryüzlü olduğunu okumuştum neyse dedim belki kötü bir gün geçirmiştir diyerek niçin geldiğimi anlatmaya başladım burnumun muayenesini bile yapmadı.tamam ilk defa bir estetikçiye gidiyorum acemiyim ama bu kadar da ilgisiz olamaz diyorum içimden niye estetik ameliyatı düşündüğümü anlattım obsesif olduğumu söyledim yani bende temizlik takıntısı var hemen hoca senin burnunu yapamam dedi niye hocam dedim engel mi bu dedim “şimdi sen aynaya bakar beğenmediğin yerleri görünce hergün bana gelirsin ben böyle bişey istemem “ dedi.Hocam ne alaka dedim benim opsesifliyim ağzıma,burnuma,yüzüme değilki ben sadece temizlik takıntım var niye kestirip attınız dedim.
Bu arada doktor bey opsesif ismini yeni duymuş galiba senin o hastalığın adı neydi diye sordu çok kötü hissettirdi kendimi yüzüme doğru dürüst bakmıyo zaten ağzından lafları cımbızla alıyorum sanki
O anda anladım başından sağmaya çalışıyor beni senin aneliyatını yapmam için çooookkk düşünmem lazım demez mi.Sanki illetli bir hastalığım var alt tarafı temizlik takıntım var sonuçta zorla ameliyat yaptıramam yaa.İyi tamam hocam dedim bişey soracam dedim yapsaydınız ne kadara yapardınız dedim 10 bini geçer dedi ( bu arada sen bu parayı veremezsin bakışı attı tabi ) tamam hocam yinede sağolun dedim yerimden kalktım benden önceki hastasını kapıya kadar uğurlayınca benim arkamdan geliyordur sandım giderken hafif başımı çevirerek baktım yerinden bile kalkmamıştı

O anda anlamıştım benim kılık kıyafetimden dolayı kendisine layık bir hasta olmadığımı düşünmüştü resmen ikinci insan muamelesi görmüştüm. Tabi yanına gittiğimde iş kıyafetim vardı tabi paralı bir insan gibi durmuyordum. Ayağımda topuklu ayakkabı markalı kıyafetler yoktu çok ama çok kötü olmuştum arabada ağlamaya başladım anlıyacağınız ilk doktor görüşmemde kıyafatimden dolayı kaile bile alınmamıştım.tabi daha sonra başka doktorlarla da görüştüm hastalığımdan da bahsettim hiç biri muhittin beyin verdiği tepkiyi vermedi. Hatta dedikleri ameliyatın için bir sorun değil.
Şimdi diyeceksiniz muhittin beyi karalamaya çalışıyon .hayır kesinlikle değil başımdan geçen olayı anlattım size, hatta size gittiğimi kanıtlamak için bir kaç bişey söyleyebilirim birincisi hocanın tiki var gidenler biliyordur zaten ikincisi bir apartman dairesinde muayenesi, içeri giriyorsunuz karşınızdaki oda da sekreteri var hemde bekleme odası, soldaki en son oda muhittin beyin odası duvarında televizyon var isterseniz daha da ayrıntı verebilirim
Benden size tavsiye muhittin beye gidecekseniz markalı kıyafatler giyin saçınız yapılı olsun yoksa sizi kaile almaz

bence muhittin bey haklıymış.ben de takıntılı bi insandım.keşke doktorum bana da sen takıntılısın seni ameliyat edemem deseydi de ameliyat olmasaydım.çünkü başka takıntılarım yüzünden ne istediğimi iyi anlatamadım sanırım doktora ve istemediğim şeyler yapmış burnuma.ameliyat sonrası önceki halimden bi tık daha iyi olup hayatıma sorunsuz devam edeceğim sanıyordum. fakat istemediğim bir şey de yaptığı için çok bunalımlar yaşadım.yıprandım zaten zayıftım iyice eriyip akmaya başladım. kafamdan gelip geçenleri anlatmak istemiyorum.artık takıntı değil saplantı halinde burnumu düşünmeye başladım. artık yavaş yavaş toparlanmaya başlıyorum.2 aya yaklaştı. hiç tavsiye etmem. yaşadıklarımın 10 da 1 ini yaşıyacağımı bilsem kesinlikle hiç ameliyat olmazdım.

Kötü bir ameliyat geçirdiğiniz için sizde saplantı haline gelmiş ama benim muhittin beyle yaşadığım sorun, benimle hiç ilgilenmemesiydi yüzüme bile bakmadı ben opsesif (temizlik ) hastası olduğumu söylemem ise konuşmamızın sonlara doğruydu yani anlıyacağın beni kılık kıyafetimle yargılamasıydı paralı biri olmadığımı düşündü. hastalığımı estetiğimi yapmamak ve başından sağmak için kullandı. Belliki siz aşırı takıntılısınız bende böyle bir durum yok opsesifliğin bendeki etkisi aşırı el yıkamamdır bu yüzden tedavi görüyorum.

şu anda başkalarını uyarmaya çalışıyorum sedece.çünkü bi süre (1.5 yıl) burnumu düzeltmek için beklemek istiyorum.az da olsa sen de takıntılısın ve istediğin ufak düzeltmenin az da olsa kötü yapılabileceğini düşün.ben de en iyi yerde en iyi doktora ameliyat olduğumu düşünmüştüm.en ufak bi yanlışlık bile insanı pişman ettiriyor.hafife alma bence.aymamak için diretiyorsun sen de benim gibi. keşke beni de uyaran birileri olabilseydi.

sizin hastalığınız genel olarak, endişe kaygı bozukluğu ve takıntı, sadece temizlik olarak algılamamıştır doktor, doktorlar takıntılı hastaları estetik ameliyat etmekten kaçınırlar, kılık kıyafetinizle alakası olduğunu düşünüp alınganlık yapmayın, zaten açık açık da ameliyat etmek istememe nedenini takıntınız olduğunu belirtmiş.

Bakın takıntı hastalığının bir sürü evresi ve kademesi var sizler en uç noktaları düşünüyorsunuz. Benim ise rahatsızlığım temizlikle alakalı Sizin düşüncenize göre o zaman saçımıda boyatmamam, kaşımı aldırmamam cilt bakımı yaptırmamam lazım takıntılıyım ya kötü olursa bulanıma girerim.Böyle bişey yok, o kişinin kendisini tanımasıyla alakalı o hastalığın hangi aşamasında nasıl bir psikolojide olduğuna bağlı. İyi bir doktor böyle bir hastası geldiğinde önce bununla ilgili hastasına sorular sorup ne istediğini neler beklediğini nasıl bir psikoloji içinde olduğunu belirleyip buna göre karar verir. eğer bunlar yapılmıyorsa ve direk hayır deniliyorsa bu doktorun kendisine güvenmediği anlamına gelir( bu arada takıntı hastası eğer bişey yaptıracaksa çok iyi araştırır okur, sorar yaptırdığı işlemin eksisini artısını bilir. Doktoruna neler istediğini çok net anlatır. Herşeye balıklama atlamaz)

Her takıntı hastası aynı değildir bir çok opsesif çeşidi var kötü bir durum olduğunda hemen kendilerini bulanıma sokup intahar falan da etmezler. Bu hastalığı iyi araştırıp karşınızdaki insanı öyle yargılamanız lazım. Bu arada Kendisinde takıntı hastalığı olduğunu bilmeyen yada bu hastalığı kendisine yakıştıramayan bir sürü insan var.

Beni annem ve eşim defalarca uyardı dinlemedim sen bu halinle güzelsin gerek yok seni böyle seviyorum dedi eşim fakat ben bide eski burnumdan dahada kötü olmaz diye yaptırdım ve bin pişmanım dahada kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…