MUHİTTİN ESKİ'YE AMALİYATIMI OLDUM.(öncesi sonrası her aşaması resimli)

merhaba arkadaşlar siz ameliyat olup sonuçtan memnun kalmadınız mı tam anlayamadım?

Beni annem ve eşim defalarca uyardı dinlemedim sen bu halinle güzelsin gerek yok seni böyle seviyorum dedi eşim fakat ben bide eski burnumdan dahada kötü olmaz diye yaptırdım ve bin pişmanım dahada kötü oldu

Aynen imdattttttttttttt diye bağırasım geliyo.

Burun estetiği ysptıracsklar bu üstteki yazdıklarımı okuyun lütfen belki yol çizersiniz. Allah yardımcınız olsun.

Merhaba, ben de Muhitdin beyden burun estetiği operasyonu için gün aldım. Görüşmeye gitmeden önce araştırma yaparken sizin burada yazdıklarınızı okumuştum. İnşallah sizin gibi mutlu sonuçlar elde ederim :) Sağlıklı günlerde kullanın yeni burnunuzu :)

İnşallah canım benden de selam söyleyin Konya Ereğliden Neslihan Ünlü deyin. Tam olarak ne istediğinizi net olarak söyleyin. Kavisli mi düz mü kalkık mı? Net olun. Ağrısız bir amaliyatı nız olacak inşallah. Şimdiden geçmiş olsun

Merhaba, ben de Muhitdin beyden burun estetiği operasyonu için gün aldım. Görüşmeye gitmeden önce araştırma yaparken sizin burada yazdıklarınızı okumuştum. İnşallah sizin gibi mutlu sonuçlar elde ederim :) Sağlıklı günlerde kullanın yeni burnunuzu :)
İnşallah canım benden de selam söyleyin Konya Ereğliden Neslihan Ünlü deyin. Tam olarak ne istediğinizi net olarak söyleyin. Kavisli mi düz mü kalkık mı? Net olun. Ağrısız bir amaliyatı nız olacak inşallah. Şimdiden geçmiş olsun

İnşallah çok teşekkür ederim :) cumartesi tekrardan görüşeceğiz Muhitdin beyle, o gün yine ayrıntılı olarak tekrardan konuşacağız. Umarım sizin tecrübeniz gibi güzel ilerler benim sürecim de, Muhitdin bey bilgili ve donanımlı bir doktor

İnşallah çok teşekkür ederim :) cumartesi tekrardan görüşeceğiz Muhitdin beyle, o gün yine ayrıntılı olarak tekrardan konuşacağız. Umarım sizin tecrübeniz gibi güzel ilerler benim sürecim de, Muhitdin bey bilgili ve donanımlı bir doktor
Bütün beklentilerinizin gerçek olmasını dilerim. Rahat olun. Ve tekrar söylüyorum ne istediğinizi net olarak ifade edin. Emin olun güzel bir burnunuz olacak. Sevgi ve sağlıcakla kalın😊🙏

Bütün beklentilerinizin gerçek olmasını dilerim. Rahat olun. Ve tekrar söylüyorum ne istediğinizi net olarak ifade edin. Emin olun güzel bir burnunuz olacak. Sevgi ve sağlıcakla kalın😊🙏
Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz ve önemli hatırlatmanız için 💕 siz de sevgi ve sağlıcakla kalın 😊

Merhabalar, ben de Muhittin bey e ameliyat olmak istiyorum. Birkaç gün içerisinde görüşmemiz var. 2017 yılında hastasından aldığı ücret 9.500 tl imiş. Siz de görüştüğünüzü söylemissiniz 2020 yılında. Kafamda hesaplama yapmak için ne kadar ücret ödediğinizi öğrenebilir miyim acaba? Birikimim var ve ekstra ne kadar ödemem gerekiyor onu öğrenmeyi çok istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim☺️

X