MUHİTTİN ESKİ'YE AMALİYATIMI OLDUM.(öncesi sonrası her aşaması resimli)

mumnes

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
199
36
Herkese merhaba; öncelikle Kadınlar kulübü kurucuları ve yönetim ekibine,bizlere her dara düştüğümüzde sığındığımız yol aradığımız bilgi edinme,dayanışma,paylaşma vs,yapabileceğimiz bu siteyi kurdukları için teşekkürümü bir borç biliyorum.
14 Temmuzda amaliyatımı oldum. Bugün 12. günüm.Alçım alındı,burnuma bir hafta daha duracak atel takıldı.Veee ben çokk mutluyum..
Öncelikle kadınlar kulübünün varlığı insanları doğru dürüst yönlendiren bilinçli kişilerin burada olması beni Muhittin Hoca'ya yönlendirdi.Nasıl mı?Burun estetiği kararı ve nasıl Muhiittin ESKİ' YE ulaştım hemen anlatayım.
3-4 aydır doktor araştırıyordum.Ben Ankara'da yaşamıyorum. K. Ereğli den (4 saat),gidebileceğim ama çok iyi de bir doktor olsun istiyordum.Çünkü yaşım 39 ve amaliyattan sonra tek korkum revizyon olmaktı.Zaten bu yaşa kadar durmuşum zar zor karar vermişim hataya yer olmamalıydı.Başladım araştırmaya....bir sürü doktoru instrgamdan takibe aldım,birçoğuna mesajlar yazdım,birçoğuyla telefonda görüştüm. VEEE birinci karar GÜRCAN ASLAN OLDU. 3 TEMMUZDA gittim görüşmeye hayatımda ilk defa bir plastik cerrahla yüz yüze görüşecektim.Anlatamam nasıl heyecanlıyım. Ama doktorda benim heyecanımı azaltıp beni rahatlatacak tek bir kelime duymadım.Sordum doktora burun deliklerim küçülünce nefes alabilecekmiyim diye oda burun deliklerinizi küçültmeye gerek yok dedi. Ama benim burun deliklerim çok büyük dedim.Şöyle bir kafanı kaldırırmısın dedi,kaldırdım,hayır gerek yok dedi.. Allah allah ya banamı büyük geliyor o zaman bu dedim.Hadi bunuda geçtik,beni muayene etmediği gibi 14 temmuza gün istedim bir gün öncesinden tahlillerinizi verirsin dedi .Kullandığım ilaç varmı vs.hiç sormadı.(en önemli kısım bence burasıydı)
Oradan çıktım omuzlarım yere düştü resmen,ben böyle beklemiyordum bu görüşmeyi,nasıl heyecanlıydım Ereğliden gelmişim,içimde böyle olmamalı diyordum BEN BU DOKTORA OLURSAM bin tane soru ile amaliyata girecektim.Bir taraftanda diyorum heral kendisine çok güveniyor emin heralde ondan böyle net konuşmadı soğuktu diye. Ne bileyim hayatımda plastik cerrah mı gördüm.Ereğliye geldikeşimle konuşuyoruz içim rahat değil dedim,o sırada tekrar bilgisayr elimden düşmüyor hiç kadınlar kulübüne girdim...therealG KULLANICISINDAN MESAJ BEN TAVSİYE ETMİYORUM DİYE hemen özelden sohbete geçtim bana başından geçenleri detaylarıyla anlattı. Nasıl üzüldüm anlatamam sanki kendi evladım içim parçalandı.Ve o an vazgeçtim gürcan aslana olmaktan.
Zaten o vakte kadar bir sürü doktor vardı kafamda,birde sanırım bizler reklamını iyi yapanı tercih ediyoruz.Muhittin HOCANIN SOSYAL MEDYADA hastalarının amaliyat anı sonrası yok tampon alınışı,alçı çıkarılışı hiç yoktu bu işte bir iş var dedim insan niye koymazki herkes koyuyor hastalar alelade sosyal medyada.Muhittin HOCAYI o gün bilgisayarın başından kalkmadan gittiği okullar aldiği eğitimler nerelerde çalışmış nasıl burunlar yapıyor vs arştırdım ve bu adam benim aradığım kişi dedim ve 7 temmuza aldım randevuyu ve gittikkkk.....
Eda hanım karşıladı bizi önce bir form doldurttu sonra hocanı odasına aldı.HOCA GÜLER YÜZLE KARŞILADI ve öyle bir muayene ettiki aaaaaaaa oldum.AYNA VERDİ ELİME bakın burnunuz eğri dedi ben şokkkk.Hiç farketmemiştim bu yaşa kadar buda sizin ağzınızı hafif eğri görünmesine sebp oluyor dedi AMANIN HAYATIMDA HİÇ SEVMEDİĞİM BURNUMA BİRDE BEN DİKKATLİCE BAKTIM HAFİF BİR EĞRİLİK VARDI burnunuzun neleri sizi rahatsız ediyor dedi BENDE YAN GÖRÜNÜŞÜ DEDİM UCU DÜŞÜYOR DEDİM sonra gerisini o söyledi.. burun delikleriniz büyük küçülecek dedi ben yine şokkk bir önce gittiğim doktor gerek yok demişti,kemer gidecek yan görüüşünüzde güzel olacak dedi eğriliğiniz gidecek dedi burnumun içini iyice inceledi herşey tam istediğim gibi gidiyordu adam benim içimi okuyordu resmen resimlerimi çekti bana hastalarının resmini gösterdi ben tabiki yine kafama takılan soruyu sordum burun deliklerim küçülünce nefeste sıkıntı yaşarmıyım diye..oda öyle birşey olmaz dedi yani kafamda en ufak soru işareti kalmamıştı bir tane resim gösterdim banada bunun aynısını yaparmısınız diye tamam çalışayım dedi HA BİRDE BURUN DELİKLERİ KARŞIYA BAKAN BİR BURUN ASLA YAPMAM DEDİ OHHHH DEMİŞTİM. .Zaten doktor sürekli bana için rahat olsun çok iyi olacak çok beğeneceğin bir burun yapacağım sana, bana güven gibi sözleride sürekli söyledi..Allahım bu sözleri duymak o kadar rahatlattıki beni ağlamışım orada....yalnız kullandığın ilaçları söylermisin dedi oysaki diğre doktor sormamıştı bende kansızlık vardı ve kan hapı kullanıyorum dedim o da kan değerin 11 in altındaysa bu amaliyatı yapamam bekleyeceğiz dedi. neyseki tahlillerde değerim 12 çıktı ve amaliyatımı 14 temmuzda oldummmmmmm.
Amaliyattan 4 gün önce kadınlar kulübüne girmiştim orada merveyldız0690 adlı kullanıcı;ben amaliyatımı Muhittin Eski'ye oldum 1 hafta oldu diye ben hemen özelden ulaştım telefonlarımızı aldık ve bana her aşamayı detaylı anlattı ve her an yanımda oldu amaliyata girerken dahi mesajlaştık beni o kadar rahatlattiki kendisine brdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum iyiki varsın güzellikkkkk......
AMALİYAT 2 de bayılttılar 6 da odama geldim ne bir acı ne bir sızı hiç bir şey hissetmedim ikinci gün saat 4 te taburcu etti beni 4 saat süren yolumuz vardı serinlikte gidin dedi.ereğliye geldiğimde morarmaya başladım 3. günden sonra inmeye başladı doktorum ilgiliydi aradı sordu nasılsın bir sorun varmı diye çok memnun kaldım.8. gün alçı için gittik ankaraya alçı alındıktan sonra resim koydum tamm istediğim gibi yapmıştı oysa daha şiş dedi indikçe dahada güzel olacak dedi bende böyle bile çok güzel dedim MUHİTTİN HOCAMA TEŞEKKÜRLER İYİKİ SİZİ BULMUŞUM.

therealG KULLANICISINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİKİ BENİ VAZGEÇİRMİŞŞŞŞŞ
merveyldız0690 kullanıcısına çok teşekkür ediyorum her an yanımda olup bıkmadan sorularımı cevaplandırdığı için ve tekrar KADINLAR KULÜBÜ KURUCULARINA ÇOOOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..
BURAYA BURUN ESTETİĞİ YAPTIRMAK İÇİN GİREN DEĞERLİ ÜYELER HİSSETTİKLERİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM İNŞALLAH HEPNİZİN İSTEDİĞİ BURNA KAVUŞURSUNUZ KARAR VERMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR HERKESE ALLAH KOLAYLIK VERSİN.SEVGİLERRRR..RESİMLERİ BİRAZDAN ATIYORUM..

Guzel olmus gercekten sigara kullaniyomuydunuz benimde 10 gun sonra ameliyatim var sigarayi birakamadim hala cok gerginim

merhaba ne kadar ücret ödediniz acaba? ben de muhitdin beyden randevu aldım fakat tam olarak bilmiyorum fiyatı.
burnunuz çok güzel olmuş bu arada :)

merhaba ne kadar ücret ödediniz acaba? ben de muhitdin beyden randevu aldım fakat tam olarak bilmiyorum fiyatı.
teşekkür ediyorum inşallah sizinde burnunuz çok güzel olacak.9.500 verdim sadece başka bişey vermedim muayene ücretsiz sevgiler....

teşekkür ediyorum inşallah sizinde burnunuz çok güzel olacak.9.500 verdim sadece başka bişey vermedim muayene ücretsiz sevgiler....

Güzel kalpli insan, ne yaptım ki teşekkür edilecek. En ufak bir yararım olduysa ne mutlu bana:) muhteşem burnunla çok güzel günler yaşa inşallah

Güzel kalpli insan, ne yaptım ki teşekkür edilecek. En ufak bir yararım olduysa ne mutlu bana:) muhteşem burnunla çok güzel günler yaşa inşallah
sen bana çok büyük cesaret verdin anlatamam nasıl heyecenlıydım sen aldın tüm heyecanımı biliyormusun nasıl rahat girdim amaliyata sayende iyiki karşıma çıkmışsın güzelliğim benimmm senin gibi güzel bir burnum var artıkkk. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.......

Burnunuz harika olmuş. Yalnız merak ettiğim bişey var delikleriniz küçülünce burnunuzun yanlarında iz kaldı mı hafif?

Burnunuz harika olmuş. Yalnız merak ettiğim bişey var delikleriniz küçülünce burnunuzun yanlarında iz kaldı mı hafif?
BURNUMUN YANLARINDA İZ FELAN YOK. KENARLARDAN AÇMADI ORTA ALTTAN AÇARAK AÇIK TEKNİKLE AMALİYAT YAPTI KÜÇÜLTME TEKNİĞİNİ MUAYENEDE ANLATMIŞTI DOKTORUM.

Geçmiş olsun. İyi günlerde sağlıklı nefes alın İnşallah. Doktorunuz da çok efendi birine benziyor.

Benim de bir sorum olacak. Muayene için görüşme randevusu almanın dışında bir de ekstradan ameliyat için mi randevu almak gerekiyor? Yoksa muayeneden sonra doktor mu şu tarihlerde ameliyat yapabilirim diyor?

merhaba gecmiş olsun ozeldemı oldunuz ameliyatı bende arastırdım hocayı, baya yuksek meblag cıkınca devlette olmaya karar verdım
tekrar gecmiş olsun

ben önce telefondan asistanı eda hanımla işi önceden hallettim uzak yoldan geleceğimi ve benim için en uygun tarihin 14 temmuz olduğunu söyledim EDA HANIM 14 temmuz için öğleden sonra boş görnüyor size ayırıyorum dedi ama mutlaka bir hafta önceden gelip muayene olmalısınız dedi bende 7 temmuzda muayene randevusu aldım.sağlık problemim çıksaydı kansızlık vs doktor erteleyecekti sizede geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…