- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.974
- 27
-
- Konu Sahibi hardyandholl
Evet, hatta açıkçası sabah başvurdum da. Ben dışardan bakınca mühendislik okuyan birisinin fen edebiyattan bir bölümden yüksek lisans yapması garip gözükür mü onu merak ediyorum...Başvuracağıniz bölümün öğrenci alım kriterlerine sizin bölümünuzden mezun olabilenlerde başvuru yapabiliyorsa problem yoktur. Başvuru koşullarını incelediniz mi
Evet çok fazla böyle farklı mühendislikte yüksek lisans yapan insanlar var. Ben açıkçası akademik kariyer vs de düşünmüyorum. Kurum yüksek lisans yapın diyor. Ben de mühendislikten ziyade biyolojiye daha meyilliyim. Yapmışken ondan yapayım diyorum.Niye saçma olsun, bende farklı bir muhendislik alanında yapmıştım.
Asla garip değil hazır kurum yapın demiş ne kadar güzel işte. Ben de bu sene açıktan tekrar bir önlisans bitirdim, Eylül'de başka bir bölüme daha kayıt yaptıracağım.Evet çok fazla böyle farklı mühendislikte yüksek lisans yapan insanlar var. Ben açıkçası akademik kariyer vs de düşünmüyorum. Kurum yüksek lisans yapın diyor. Ben de mühendislikten ziyade biyolojiye daha meyilliyim. Yapmışken ondan yapayım diyorum.
Ama siz de mühendismişsiniz size garip gözükmediyse durum çok sevindim
Ayyy ne güzel. Yolunuz açık olsun.Asla garip değil hazır kurum yapın demiş ne kadar güzel işte. Ben de bu sene açıktan tekrar bir önlisans bitirdim, Eylül'de başka bir bölüme daha kayıt yaptıracağım.
Başarılar dilerimmm. e ydslere de bakabilirsiniz. Bir ara her ay yapıyorlardı ama pandemide durum ne bilmiyorumBilgi birikimi olarak sağlıklı bir tercih bile olabilir fen edebiyat fakülteleri daha kapsamlı bakıyor ilgili branşa fakat muh fakülteleri işin muh luk kısmına bakıyor yani en azından benim branşım öyle bende size benzer bir tercih yapacaktım fakat yds puanım yok eğitim dilim %100 ingilizce ama yds yok diye başvurum onaylanmamis bende çok sallamadim bir dahaki dönem ydsye girip denerim diye
ahahah benim de yoktu. Elimde puanlar var süresi dolmadan deneyeyim dedim bakalım sonuç ne olacakGirsem bile e yds ye bu dönem yetişemem başvurulara maalesef aklımda yüksek lisans yoktu o yüzden yds puanım yok ama çok orijinal spesifik bölümler açılmış fizik dalında değerlendirmek istedim de olmadı