Mühendislik mezunu olup KPSS'ye hazırlananlar

Bende elektrik elektronik muhendisligi mezunuyum yeni mezun oldum. Bende kpss ye hazırlanmak istiyorum ama bir türlü başlayamadım. Dershaneye gitmektense online ders almak daha mantıklı geliyor çünkü buradaki dersanelerden daha kaliteli online eğitimler. Ama bir türlü adım atamadım. Yanıma arkadaş arıyorum açıkçası birbirimizi teşvik edebileceğimiz birlikte program hazırlayıp uyacagimiz ve birbirimizi takip edeceğimiz. Aksi halde ben çabuk bırakıyorum ama biri kontrol ederse daha azimli olurum diye düşünüyorum

olur cnm ben varım once bence bıldıgın dersten baslamak mantıklı. ben mat den basladm

olur cnm ben varım once bence bıldıgın dersten baslamak mantıklı. ben mat den basladm
Kolaydan yani haklısın. Bende de ihtiyaç ve yarginin 2016 kitapları var onları bitirmeyi hedeflesem 2018e kadar mantıklı olur herhalde. Bende mattan başlıyorum öyleyse. İlerlemeleri birbirimizle paylaşalım. Paslaşarak çalışalım olmaz mı?

tarihi hangi kaynaktan çalıştınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…