- 23 Şubat 2015
- 47
- 26
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden? Siz mesleğinizi bu olmazsa şu olsun diye mi seçtiniz? Neden olmasın ilk tercihYapabilir ama başka bölüm varsa ilk tercih olmamalı
neden? Siz mesleğinizi bu olmazsa şu olsun diye mi seçtiniz? Neden olmasın ilk tercih
mimarlık kadın fizyolojisine uygun muymuşMimar
Doktor
Ögretmen diye gider
Mühendislik iyidir ama zordur.
Kadın fizyolojisine aykırı durumlar söz konusu .
Sinirlenmene gerek yok herkes her işi yapar diye birşey yok. :))
sakın ama sakın DİNLEME .BENDE ÖĞRETMENİM BÖYLE BİR SAÇMALIK OLUR MU UTANIYORUM O MESLEKTAŞIMDAN. BENİM EŞİM MEMUR BİR YANDANDA MÜHENDİSLİK OKUYOR LOJMANIMIZIN TAMAMI MÜHENDİS HEPSİDE ÇOK MUTLULAR İŞLERİNDE HİÇTE BİR ZORLUĞU YOK. OKURKEN SINIFINDA BAYAN SAYISI AZ OLUR AMA BENIM FISTIK GİBİ BİR ARKADAŞIM 130 KİŞİDE TEK BAYANDI HİÇ AMA HİÇ ZORLANMADI Kİ OKULA DÜĞÜNE GİDER GİBİ GİDERDİ.MERHABA ABLALARIM,KIZLAR
BEN ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ OKUMAK İSTİYORUM AMA BUGUN REHBERLİK HOCAMLA GÖRÜŞTÜM BAYANLARA UYGUN BİR MÜHENDİSLİK DEĞİLMİŞMİŞ...
ALLAHIM YA SANKİ HANGİSİ BAYANLARA UYGUN İNŞAATTA MI MAKİNE Mİ MORALİM ALTÜST OLDU ...
CİNSİYETE GÖRE MESLEK Mİ SEÇECEM BEN YANİ .
ABLALARIM HEM SİNİRLİYİM HEM ÜZGÜNÜM HEMDE CANIM SIKKIN TERCİH DÖNEMİ ZATEN STRES,SIKINTI ...
YARDIM EDİN LUTFEN GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR ÇOK MU ZORLANIRIM OKURKEN ?
Herkes her işi yapamaz zaten istediği sevdiği mesleği yapar,alın öğretmenliğe koyun sevmeyeni dünyanın en zor işi gelmez mi? Kadın fizyolojisine aykırı durum diye bi şey de yok lütfrn yapmayın.Bakın yukarda yazmış bir arkadaş yağa battım çıktım ama seviyorum zoruma gitmiyor diye en iyi cevap o aslında.Kadın fizyolojisine o kadar da aykırı değilmiş demek..Mimar
Doktor
Ögretmen diye gider
Herkes her işi yapamaz zaten istediği sevdiği mesleği yapar,alın öğretmenliğe koyun sevmeyeni dünyanın en zor işi gelmez mi? Kadın fizyolojisine aykırı durum diye bi şey de yok lütfrn yapmayın.Bakın yukarda yazmış bir arkadaş yağa battım çıktım ama seviyorum zoruma gitmiyor diye en iyi cevap o aslında.Kadın fizyolojisine o kadar da aykırı değilmiş demek..
Mimar
Doktor
Ögretmen diye gider
valla bi tanıdık kız alcatelde çalışıyo elektrik elektronik mühendisiMERHABA ABLALARIM,KIZLAR
BEN ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ OKUMAK İSTİYORUM AMA BUGUN REHBERLİK HOCAMLA GÖRÜŞTÜM BAYANLARA UYGUN BİR MÜHENDİSLİK DEĞİLMİŞMİŞ...
ALLAHIM YA SANKİ HANGİSİ BAYANLARA UYGUN İNŞAATTA MI MAKİNE Mİ MORALİM ALTÜST OLDU ...
CİNSİYETE GÖRE MESLEK Mİ SEÇECEM BEN YANİ .
ABLALARIM HEM SİNİRLİYİM HEM ÜZGÜNÜM HEMDE CANIM SIKKIN TERCİH DÖNEMİ ZATEN STRES,SIKINTI ...
YARDIM EDİN LUTFEN GÜZEL ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR ÇOK MU ZORLANIRIM OKURKEN ?
Uzatmayın diye emir vermek nerden çıktı?Konu sahibi 2 3 bölüm arasında kaldım diye yazdığını gördüm
Herkez kendi yorumudur
Bence mühendislik kadınların en son seçmesi gereken meslekkkkk
Uzatmayın
ama bu konuya siz yön veremezsinizKonu sahibi 2 3 bölüm arasında kaldım diye yazdığını gördüm
Herkez kendi yorumudur
Bence mühendislik kadınların en son seçmesi gereken meslekkkkk
Uzatmayın
neden yazmışUzatmayın diye emir vermek nerden çıktı?
Mimarı neden başa yazdığınız belli oldu işte sizin gibilere inat o üniversitelerin her mühendisliğinde bir bayan bulunmalı ki bulunuyor zaten :)