How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mühendisliği bir bayan da rahatça yapabilir mi?

bence alanına göre değişir. makina mühendisi malzeme mühendisi inşaat olmak istersen çok zor.
endistüri, bilgisayar, gıda mühendisliği daha bir kadının yapabileceği meslek diye düşünüyorum.

Ben muhendislik mezunuyum. Bilgisayar, endustri, elektronikte kadin-erkek fark etmiyor, ofiste calisiyorsun zaten.

Insaat ve makinede santiye isleri yapmak istemezsen sanirim onlarin da proje cizme gibi bir alani var. Insaat muhendisi kadin 2 arkadasim var, ikisi de Ankara'da ozel sirketlerde calisiyorlar, unvanlari proje muhendisiydi sanirsam.

Meslek seciminde cinsiyet degil, kisilik onemlidir. Meslek secerken kadina/erkege uygun olarak dusunme, sana uygun mu degil mi bunu dusun derim. Bu alanlara ilgin varsa durma yaz, pisman olmazsin, ben degilim.

Matematik muhendisligi ne is yapiyor bilmiyorum acikcasi o yuzden yorum yapamiyorum :1:

Calsima alani zor diyenlere kulak asma, eger iyi kazancli bir meslekte calisacaksan zaten cok calismak zorundasin.

Son düzenleme:
bende makine mühendisliği okuyorum. mühendislik zaten ağır bi fakülte birde üstüne makine binince yük daha da artıyor. çalışma alanlarına gelince makine çok geniş bi alan doğal olarak çalışma alanlarıda o denli fazla. çizim alanında kendini geliştirirsen şantiye işleriyle uğraşmazsın çizime yönelirsin.
bana göre makine okumama rağmen bi bayana uygun en ideal mühendislik endüstri ya da bilgisayardır kızlar her şey gönlünüzce olsun :3:

Back