aynen ve ne kadar çalışsak o kadar kar oluyorHoşgeldin tabi gelebilirsin benim özel durumlar biraz hareketli bu aralar siteye seri giremeyebiliyorum.. Genelde mimarlar öğrenciyken başlıyor zaten çalışmaya...
birşeyler tasarlamak güzel geliyor bana...günaydınaynen ve ne kadar çalışsak o kadar kar oluyor
hoşgeldin aramıza.. sahada olduğu gibi burda da azız bayan olarakMerhaba hanimlar. Bende Mimarim. Izmir'de. Suan çalışmıyorum oglum dolayisi ile ama Ekim gibi basliycam. Evde proje cizimi yapiorum iste..
Onu yeteneklerinize göre karar vermeniz daha iyi olur sanırımmerhaba bende mimar mı yoksa tasarım muhendisi mı olsam karar veremedim.seneye Allah nasıp ederse universite icin yurtdısına gidicem.Sizce hangisini secsem
hoşgeldiniz bransınız nedir...ben varımmm mühendisim :)
Çevre mühendisiyimhoşgeldiniz bransınız nedir...
çalışıyor musnuz?Çevre mühendisiyim
Evet ancak şu an doğum iznindeyim sizçalışıyor musnuz?
Bende çalışıyorum cnm memurum
hani bi on yıl öncesi kadar popüler olmadığını düşünüyorum bir de güzel bir iş için büyük şehirleri tercih etmelisiniz. tabi meslek seçerken her zaman çalışma şartlarını düşünemiyoruz. nerede çalışmak nasıl bir yaşantıya sahip olmak isteğiniz de önemli bence.Afedersiniz rahatsız edeceğim ama elektrik-elektronik mühendisiymişsiniz sanırım ben bilgisayar mühendisliği istiyorum da bölümle ilgili bir bilginiz var mı veya çalışma ortamı açısından ?
Mümkün olduğunca çok fikir almaya çalışıyorum.Herkesten fikir alabilirim.
Hayırlı uğurlu olsun :)Merhaba bende yeni mezun oldum mimarım :)
hayırlı olsunMerhaba bende yeni mezun oldum mimarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?