Mühendis ve Mimar bayanlar sohbet topiği

Merhaba kızlar ben de bilgisayar mühendisiyim. Malesef bu branşta öğrencilik hiç bitmiyor çünkü teknoloji durmadan gelişiyor o yüzden dinamik bir mesleğim var ama ben bu baş döndürücü hıza yetişemiyorum gibi hissediyorum

Merhaba canım, hoş geldin. Allah yar ve yardımcın olsun.

cerenkar cım öneri ve ben de geldim
ben de mimarım. 2.5 senelik mimarım, uzun iş arayışları ve home office şeklinde yaptığım çalışmalar sonunda dün itibarı ile işe başladım kurumsal bir firmada, pazarlama destek bölümünde mimar olarak çalışıyorum. satış yapmaktan öte yapılacak satışlarla ilgili detay düzenlemeleri, tasarımlar vs uğraşıyorum. daha çok yeniyim bakalım alışacağım inşallah

Aaa elektrik-elektronik mezunuymuşsun bende öyleyim ama ben akademisyenlik yapıyorum sahaya girmedim
aa ne güzel cnm meslektaşız o zaman bende akademisyenlik sabrım yok sahalar eğlenceli geliyor ya.. yükseklisansı bile bilimsel hazırlıkta devam mecburiyeti olunca bıraktım

ne güzel canım hayırlı olsun bende aydınlatma tasarımı ile alakalıyım aslında tasarım ın tüm alanlarını seviyorum ama kamuda olunca maalesef bu alanlarda pek etkin olamıyoruz..genel işler işte...hoşgeldin bu arada

senin sektör de baya eğlenceliymiş hepimiz işimizde mutlu huzurlu olalım inşallah
nerde çalışıyorsun şuan?

amin inşallah cnm kamudayım ben kurum yazmayayım şimdilik

ben de iyice özelden umudu kesip kpss çalışmaya yönelmiştim ama bu iş nasip oldu bakalım. kurumsal bi firma olduğu için keyfim yerinde. ama akşamları kpss çalışmaya da devam edeceğim. özel sektör ne kadar kurumsal da olsa devlet kadar garantisi yok, eimizde kpsss puanımız da olsun bakalım

Kızlar Çevrenizde makine mühendisi alımı varsa haberim olsun eşim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…