Merhaba canım, hoş geldin. Allah yar ve yardımcın olsun.Merhaba kızlar ben de bilgisayar mühendisiyim. Malesef bu branşta öğrencilik hiç bitmiyor çünkü teknoloji durmadan gelişiyor o yüzden dinamik bir mesleğim var ama ben bu baş döndürücü hıza yetişemiyorum gibi hissediyorum
Sizin branşınız neydi acaba?
ne diyelim geç olsun güç olmasın:)Geç bir cevap olacak ama... :)
Maden mühendisliği.
Aaa elektrik-elektronik mezunuymuşsun bende öyleyim ama ben akademisyenlik yapıyorum sahaya girmedimMühendis ve mimar arkadaslar merhaba.. çalışanlar varmı? memnun muyuz
hoşgeldin minnakmimar çalışıyor musunselam kızlar nasılsınız
aa ne güzel cnm meslektaşız o zaman bende akademisyenlik sabrım yok sahalar eğlenceli geliyor ya.. yükseklisansı bile bilimsel hazırlıkta devam mecburiyeti olunca bıraktımAaa elektrik-elektronik mezunuymuşsun bende öyleyim ama ben akademisyenlik yapıyorum sahaya girmedim
ne güzel canım hayırlı olsun bende aydınlatma tasarımı ile alakalıyım aslında tasarım ın tüm alanlarını seviyorum ama kamuda olunca maalesef bu alanlarda pek etkin olamıyoruz..genel işler işte...hoşgeldin bu aradacerenkar cım öneri ve ben de geldim
ben de mimarım. 2.5 senelik mimarım, uzun iş arayışları ve home office şeklinde yaptığım çalışmalar sonunda dün itibarı ile işe başladımkurumsal bir firmada, pazarlama destek bölümünde mimar olarak çalışıyorum. satış yapmaktan öte yapılacak satışlarla ilgili detay düzenlemeleri, tasarımlar vs uğraşıyorum. daha çok yeniyim bakalım alışacağım inşallah
ne güzel canım hayırlı olsun bende aydınlatma tasarımı ile alakalıyım aslında tasarım ın tüm alanlarını seviyorum ama kamuda olunca maalesef bu alanlarda pek etkin olamıyoruz..genel işler işte...hoşgeldin bu arada
amin inşallah cnm kamudayım ben kurum yazmayayım şimdiliksenin sektör de baya eğlenceliymişhepimiz işimizde mutlu huzurlu olalım inşallah
nerde çalışıyorsun şuan?
hoşbuldum şekerim çalışıyorum sen nasılsın neler yapıyorsunhoşgeldin minnakmimar çalışıyor musun
teşekkür ederim bende projeyle uğraşıyorum sıkıldıkça buraya bakıyorumhoşbuldum şekerim çalışıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
amin inşallah cnm kamudayım ben kurum yazmayayım şimdilik
ne iş yapıyorsun kolay gelsinteşekkür ederim bende projeyle uğraşıyorum sıkıldıkça buraya bakıyorum
mühendisim cnmne iş yapıyorsun kolay gelsin
Hoşgeldin tabi gelebilirsin benim özel durumlar biraz hareketli bu aralar siteye seri giremeyebiliyorum.. Genelde mimarlar öğrenciyken başlıyor zaten çalışmaya...Ben de öğrenci mimarıım ama :)) gelebilir miyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?