Mühendis ve Mimar bayanlar sohbet topiği

merhaba..
bu sene muhendislik yazmayı dusunuyorum tercihlerime. 4 yılda mezun olabilirsem 26 olacak yasım. bu dezavantaj mı? işe alınırken yasımı sorun ederler mi?

merhaba..
bu sene muhendislik yazmayı dusunuyorum tercihlerime. 4 yılda mezun olabilirsem 26 olacak yasım. bu dezavantaj mı? işe alınırken yasımı sorun ederler mi?
neden sorun olsun ki önmeli olan işini bilmen staj ve yaz zamanlarını iyi değerlendirirsen ve hedefini erken belirlersen sıkıntı olmaz...

merhaba..
kesınlıkle degıl ...
katılıyorum once işini iyi yap piyasada tutunmak için iyi işlerde çalısman lazım

neden sorun olsun ki önmeli olan işini bilmen staj ve yaz zamanlarını iyi değerlendirirsen ve hedefini erken belirlersen sıkıntı olmaz...
kesınlıkle degıl ...
katılıyorum once işini iyi yap piyasada tutunmak için iyi işlerde çalısman lazım
ikinci üniversitem olacak. işsiz kalmaktan korkuyorum o nedenle her detayı düşünmeye çalışıyorum teşekkür ederim:)

Ic mimar veya ev için tasarım yapan bunun için orjinal tablo kullananlar ile tanışıp çalışmak isterim böyle güzel çalışmalar var elinde siparislede yaptirabilirim

Selam kizlar çoktandır yazılmamış bu konuya ben sitede yeniyim ondan bu kadar geç yaziyorum.Elektronik muhendisiyim ve neredeyse 10 yıldır argedeyim. Türúmün son örneği miyim merek ediyorum.

Selam kizlar çoktandır yazılmamış bu konuya ben sitede yeniyim ondan bu kadar geç yaziyorum.Elektronik muhendisiyim ve neredeyse 10 yıldır argedeyim. Türúmün son örneği miyim merek ediyorum.
benim elektrik elektronik kamudayım neden son örnek olasın

Selamlar,
Ben Metalürji ve Malzeme Mühendisliği bitirdim. Kalite mühendisi olarak çalıştım bir süre pandemiden etkilendim şu anda tekrardan iş görüşmeleriyle uğraşıyorum. Forumda pek mühendis yok sanırım.

Merhabalarr çoktandır yazılmamış:) en son yazdığımda mimarlık lisans öğrencisiydim :) şimdi yüksek lisanstayım.

Merhabalar,
Ben de inşaat mühendisiyim. Maalesef çalışmıyorum. Kamu ve yüksek lisans hedefliyorum, sınavlara hazırlanıyorum

ben de makine mühendisiyim fakat yeni mezun oldum iş bulmakta baya bir zorlanıyorum, iyi bir üniden iyi bir cv ile mezun olduğumu düşünüyorum ama sonuçlar hüsran. hayırlısı diyip çabalamaya devam

Merhabalar bende çok bilindik marketlere üçgen yufka üretimi yapan bir firmada Gıda Mühendisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…