olur olurteknikmi dediniz :) selamlar autocad ile cizim yapanlar olurmu
:)olur olur
neden sorun olsun ki önmeli olan işini bilmen staj ve yaz zamanlarını iyi değerlendirirsen ve hedefini erken belirlersen sıkıntı olmaz...merhaba..
bu sene muhendislik yazmayı dusunuyorum tercihlerime. 4 yılda mezun olabilirsem 26 olacak yasım. bu dezavantaj mı? işe alınırken yasımı sorun ederler mi?
kesınlıkle degıl ...merhaba..
bu sene muhendislik yazmayı dusunuyorum tercihlerime. 4 yılda mezun olabilirsem 26 olacak yasım. bu dezavantaj mı? işe alınırken yasımı sorun ederler mi?
neden sorun olsun ki önmeli olan işini bilmen staj ve yaz zamanlarını iyi değerlendirirsen ve hedefini erken belirlersen sıkıntı olmaz...
ikinci üniversitem olacak. işsiz kalmaktan korkuyorum o nedenle her detayı düşünmeye çalışıyorum teşekkür ederim:)kesınlıkle degıl ...
katılıyorum once işini iyi yap piyasada tutunmak için iyi işlerde çalısman lazım
benim elektrik elektronik kamudayım neden son örnek olasınSelam kizlar çoktandır yazılmamış bu konuya ben sitede yeniyim ondan bu kadar geç yaziyorum.Elektronik muhendisiyim ve neredeyse 10 yıldır argedeyim. Türúmün son örneği miyim merek ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?