Aslında seviyorum ama benim için çok zordu okumak :) ben çimenlere basamazdım, mutlaka ayağımı bastığım yerin görünmesi gerekir, sonra şeftali kayısı kivi gibi yiyeceklere asla bakamam, böcek falan korkulu rüyamdır :) tamamen kendimle zıt bir bölüm okudum :) öğretmen olmak isterken Ziraat mühendisi oluverdim :)
Deliyim gözü kara deliyim :) nasip tam da böyle birşeymiş :) ama yine de çok seviyorum mesleğimi :)Cidden çok zıtmış. :)
Deliyim gözü kara deliyim :) nasip tam da böyle birşeymiş :) ama yine de çok seviyorum mesleğimi :)
İş dünyasına sadece staj yaparken şahit oldum ve gerçekten çok çok pis olduğunu gördüm :) yani insanlara da hiç anlam veremedim, 2 dk. Önce aynı oda da olup gülen şakalaşan insanlar biri odadan çıkınca hemen diğerinin kuyusunu kazıyor.. Galiba iş dünyasının en iğrenç yanı buydu bana göre :) Allah yardımcınız olsun gerçekten zor yaniİş dünyası çok pis bir şey zaten ya. Sevdiğiniz haliyle kalmış. :) çalışsanız sevemezdiniz muhtemelen. :)
İş dünyasına sadece staj yaparken şahit oldum ve gerçekten çok çok pis olduğunu gördüm :) yani insanlara da hiç anlam veremedim, 2 dk. Önce aynı oda da olup gülen şakalaşan insanlar biri odadan çıkınca hemen diğerinin kuyusunu kazıyor.. Galiba iş dünyasının en iğrenç yanı buydu bana göre :) Allah yardımcınız olsun gerçekten zor yani
Oy o zaman rabbim çok çok yardımcın olsun, staj biraz zor, zor olduğu kadar da eğlenceli oluyor :):) aynen öyle. Ona ben de şahit oldum.
Ben de çalışmıyorum. Stajdayım. :)
Amin. :) teşekkür ederim iyi dileğin için. :)Oy o zaman rabbim çok çok yardımcın olsun, staj biraz zor, zor olduğu kadar da eğlenceli oluyor :)
ziraat ülkemiz için güzel bir bölüm ama pek değerlendirebilen yok gibi.. tamamen dışa bağımlıyız özellikle tohum konusunda...Sanırım hiç ziraat mühendisi yok :) ben varım ama bende mezun olduktan sonra hiç çalışmayan bir ziraat mühendisiyim
Baya değişik olmuş o zaman sizin bölümAslında seviyorum ama benim için çok zordu okumak :) ben çimenlere basamazdım, mutlaka ayağımı bastığım yerin görünmesi gerekir, sonra şeftali kayısı kivi gibi yiyeceklere asla bakamam, böcek falan korkulu rüyamdır :) tamamen kendimle zıt bir bölüm okudum :) öğretmen olmak isterken Ziraat mühendisi oluverdim :)
Bu bence iş dünyası kadar çağımızında bir manevi hastalığı.. Kendimizi iyi sunmak adına yapıyoruz maalesef egolarımız daha ön planda... Alçakgönüllülük eziklik gibi algılanmaya başladı.İş dünyasına sadece staj yaparken şahit oldum ve gerçekten çok çok pis olduğunu gördüm :) yani insanlara da hiç anlam veremedim, 2 dk. Önce aynı oda da olup gülen şakalaşan insanlar biri odadan çıkınca hemen diğerinin kuyusunu kazıyor.. Galiba iş dünyasının en iğrenç yanı buydu bana göre :) Allah yardımcınız olsun gerçekten zor yani
Sizin branşınız neydi acaba?:) aynen öyle. Ona ben de şahit oldum.
Ben de çalışmıyorum. Stajdayım. :)
Malesef öyle ya. Halbuki alçak gönüllü olmak kadar güzel birşey yok. Geç e bunu insanlara anlat. Bilemiyorum ama insan kendini bu şekilde nasıl iyi sunabilir ki onuda hiç anlamıyorum.Bu bence iş dünyası kadar çağımızında bir manevi hastalığı.. Kendimizi iyi sunmak adına yapıyoruz maalesef egolarımız daha ön planda... Alçakgönüllülük eziklik gibi algılanmaya başladı.
Değişik oldu benim için okumak zordu ama sonra çok çok sevdim mesleğimiBaya değişik olmuş o zaman sizin bölüm
işte işin özü medeni ve kültürle alakalı.. Başkalarını küçümsedikçe ya da yerdikçe kendi değerimizi de düşünüyoruz bir hastalık gibi bulaşıp gidiyor bu durum galiba...Malesef öyle ya. Halbuki alçak gönüllü olmak kadar güzel birşey yok. Geç e bunu insanlara anlat. Bilemiyorum ama insan kendini bu şekilde nasıl iyi sunabilir ki onuda hiç anlamıyorum.
Herkes kendi işine baksa, kimse kimseyi yermeye çalışmasa herşey daha güzel olur
Şu an çalışıyor musunuz?Değişik oldu benim için okumak zordu ama sonra çok çok sevdim mesleğimi
Şuan bebek beklediğim için çalışmıyorum maalesefŞu an çalışıyor musunuz?
Çok kötü bir hastalık bu. Allah iyilerle karşılaştırsınişte işin özü medeni ve kültürle alakalı.. Başkalarını küçümsedikçe ya da yerdikçe kendi değerimizi de düşünüyoruz bir hastalık gibi bulaşıp gidiyor bu durum galiba...
Ay ne güzel Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin...Şuan bebek beklediğim için çalışmıyorum maalesef
Amin canım amin çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsunAy ne güzel Rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?