- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
canım belki duymuşsundur ama devlet kurumlarında bize maalesef pek yer verilmiyor. eskibakanımız mehdi eker veteriner hekimdi ve hep veteriner hekim ataması yaptı. şu an 10 bine yakın gıda mühendisi atama bekliyor.Merhaba
ben üniversiteye hazırlanıyorum gıda mühendisliği düşünüyorum.
siz işinizden memnunmusunuz ? İş imkanı varmı ? Beni biraz bilgilendirin lütfen .
merhaba kıslar:)
mimarım ben de
nasılsınız??
iyi gibiyim ben de^_^teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ?? :)
Aslında çok istiyorum gıda mühendisliğini ama bendepek iyi şartlar duymuyorum bu meslekle ilgili.canım belki duymuşsundur ama devlet kurumlarında bize maalesef pek yer verilmiyor. eskibakanımız mehdi eker veteriner hekimdi ve hep veteriner hekim ataması yaptı. şu an 10 bine yakın gıda mühendisi atama bekliyor.
özel sektöre gelince şartları ağırdır. 12 saat çalışıyorum. ama ben şanslıyım bana değer veren bir patronum var ama her yer aynı değil maalesef. asgari ücretle çalışan bir sürü gıda mühendisi var ve mesleğimize değer gösterilmiyor. başka alternatifin var mı meslek konusunda ? mesleğimi ve işimi çok seviyorum ama bazen keşke başka bir bölümde olsaydım diyorum.
Aslında çok istiyorum gıda mühendisliğini ama bendepek iyi şartlar duymuyorum bu meslekle ilgili.
Gıda dışında inşaat müh. düşünüyordum ama sonra düşünüp inşaatın bana göre olmadığına karar verdim. mühendis olmak istiyorum ve mühendislikler arasında benim için en uygunu gıda diye düşünüyorum ama korkuyorumda.
ay oley burayı bulduğuma çok sevindim nasılsınız şekerler
bende iyiyim çok şükürcanım bunun kararını yine sen vereceksin. devlet düşünüyorsan biraz zor bir ihtimal. ama özelde çalışırım sorun yok dersen o zaman başka.
olumsuz konuşup can sıkmak istemem ben mesleğimi isteyerek seçmiştim ve severek yapıyorum
teşekkür ederizz iyiyiz sen nasılsın ??
canım bunun kararını yine sen vereceksin. devlet düşünüyorsan biraz zor bir ihtimal. ama özelde çalışırım sorun yok dersen o zaman başka.
olumsuz konuşup can sıkmak istemem ben mesleğimi isteyerek seçmiştim ve severek yapıyorum
teşekk
canım bunun kararını yine sen vereceksin. devlet düşünüyorsan biraz zor bir ihtimal. ama özelde çalışırım sorun yok dersen o zaman başka.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.herkes sizin gibi söylüyor bana. İçim rahat değil ama vazgeçmek istemiyorum
Hoşbulduk, bölüme girmesi kolay fakat okuması ve çalışma şartları oldukça zor bir meslekhoşgeldin aramıza.. maden de zor bölümlerden galiba.. iş sağlığı güvenliği uzmanlığı gibi birşey olabilir..
mühendislik bölümeri genelde okurken biraz zor oluyor tabi çalışma şartları da erkek meslektaşlarla rekabet edebilmek gerekiyor..Hoşbulduk, bölüme girmesi kolay fakat okuması ve çalışma şartları oldukça zor bir meslek
ben de staja başladıktan sonra sevmiştim bölümümü.. hayırlı olsun..Merhabalar.
Ne güzel bir başlıkmış burası. :)
Maden mühendisliği okuyorum.
Epey memnunum. Mesleğimi çok seviyorum.
Bir hafta sonra da stajım başlıyor.
Teşekkür ederim.. :)ben de staja başladıktan sonra sevmiştim bölümümü.. hayırlı olsun..
Metalurji ve Malzeme müh. yim. Sizin branş nedir?
Sanırım hiç ziraat mühendisi yok :) ben varım ama bende mezun olduktan sonra hiç çalışmayan bir ziraat mühendisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?