sanki tek teknik iş yapan bayan benmisim gibi hissettim.... kimseler gelmemiş...
Tabi canım ne demek:)
ben teknik olarak çalışan bayan sayısının az olduğunu biliyorum da belki ortak sıkıntılarımız karşılaştığımız durumlar vardır diye düşünmüştüm:)
Teşekkür ederim canım:)))teşekkürler,ben topik canlansın diye yazdım,onun için topik açtığını biliyorum canım.
evet ben uzun zaman önce açmıştım kimse yazmayınca gerçek hayatta olduğu gibi burda da teknik bayan az diye düşündüm..:) bransınız nedir.?Kimseler yazmamis buraya.. Ben de özel sektörle yıldızı barışmayan bir mühendisim. Kpss ye girdim kısmetse atanirim 2 yıl içinde. Ölmeden hayırlısı ile
Metalurji ve Malzeme müh. yim. Sizin branş nedir?evet ben uzun zaman önce açmıştım kimse yazmayınca gerçek hayatta olduğu gibi burda da teknik bayan az diye düşündüm..:) bransınız nedir.?
Elektrik-elektronik mühendisliği benimde.. özelde mı çalışıyorsun.. epey olmuş girememiştim son zamanlarda.. yoğundu işler...Metalurji ve Malzeme müh. yim. Sizin branş nedir?
hoşgeldin aramıza.. çalışıyor musnuzben de gıda mühendisiyim :)
hım ... aslında zevkli iş gibi gelir bana tasarımsal şeyler ama küçük bir ilde misniz.. bende aydınlatma tasarımı ilgimi çeker mesela...Mobilya ve dekorasyon öğretmenliği bitirdim ancak her teknik eğitimci gibi atanma olayım olmadığı için sizin işlere el atmak zorunda kaldım:) İç mimari projeler alanında çalışıyorum 2006 dan beri. ve memnun musun derseniz bulunduğum il yüzünden maalesef ki hayır diyebiliyorum
hoşgeldin aramıza.. maden de zor bölümlerden galiba.. iş sağlığı güvenliği uzmanlığı gibi birşey olabilir..Ben de mezunum bu haziran, maden mühendisliği
hoşgeldin aramıza.. çalışıyor musnuz
bölümünüz nedir..? hoşgeldin bu arada..:)şimdi gördüm bu mesajıevet çalışıyorum
bölümünüz nedir..? hoşgeldin bu arada..:)
ben de gıda mühendisiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?