Muhasebeciler

bende muhasebeciyimmmm
çook zevkli işi sevmek gerçekten çook önemli
bürodan cok şirket istiyodum ve allah nasip etti
7 aydır özel bi şirketteyim şükürler olsun :))

bende 3 senedır bir muhasebe bürosunda çalısıyorum güzel meslek gelecegı parlak meslek ama büroda çalısmak benı yıpratıyor sürekli stres sürekli iş her ay aynı şey her ay.günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile.özel şirkete gecmek istiyorum ama bulundugum şehırde yok malesef karıyer yapabılecegım bir yer.bende dıçımı kırdım oturuyorum.

muhasebe bürosunda eleman olarak çalışanlar ne kadar maaş alıyorsunuz acaba??? (antalya)
sevda bir üstteki konuya yazdım ama tekrar ediyim madem, mali müşavir stajyeriyim,agi+yol+yemek asgari ücret istanbul için durum..en azından benim açımdan

Merhabaa, bende mali müşavir stajeyiriyim özel şirkette. Ankara dayım.İş ortamım çok eğlenceli olmasada ( yaş ortalaması 40 ) memnunum yinede. 1100 tl maaş yemek . Yinede şükrediyorum o kadar insan işsizken. Maalesef işin gerçeği mesleğimiz çokta eğleneceli bir meslek değil şahsi fikrim. Belgemi almama daha 2 sene var.

mühendistlik firmasında işe başladım ve muhasebecimiz benden 9. ayın ----ba bs--- lerini hazırlayıp gödermemi istedi ve ben hatırlayamadım liseden program falan yok exelde yapılıyomu nasıl yapmam lazım acil detaylı bi sekılde yazarmısınız cevap lütfen yardım edin!!!!!!!!!!

merhaba ben muhasebeci değilim ama aof işletme son sınıf ögrencesiyim şuanda kursa giidip temel muhasebe derslerini ögrenip sonrasında bilgisayarlıön muhasebe kursu, bir yerde çalışıp staj vs düşünüyorum. nasıl bana öneri ve tasiyelerinizi bekliyorum.bende muhasebeci olmak istiyorum

merhaba ark. bende bilgisayarlı muhasebe kursuna başladım nasıl olacak hiç bilmiyorum acaba iş bulabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…