Muhasebeci veya sigortacı olanlar ?

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Arkadaşlar aranızda muhasebeci veya sigortacı olan varmı ? Benim bir sorum olucak 20.05.2019 tarihinde işyeri cikisimi verdi fakat bu ayın 17 sinde ise baslicam bir aylık sigortam yatmaması lazım. Bu çıkış tarihi duzelebilirmi bilginiz varmi

düzelemez 10 gün içinde düzeltmeleri gerekiyordu
ama üstte de dedikleri gibi yapabilirler, giriş tarihini o şekilde yapsınlar 21i

çıkış tarihi düzelmez sonuçta sgk ya kadar bildiriliyor. herkesin dediği gibi giriş tarihinizi geç gösterebilirler

İşyeri ile birlikte sgkya gidilse yinede değişmezmi giriş tarihinede işkur yardımcı olmuyor

Arkadaşlar aranızda muhasebeci veya sigortacı olan varmı ? Benim bir sorum olucak 20.05.2019 tarihinde işyeri cikisimi verdi fakat bu ayın 17 sinde ise baslicam bir aylık sigortam yatmaması lazım. Bu çıkış tarihi duzelebilirmi bilginiz varmi
İse girebilmem için bir ay öncesi sigortalı gorunmemem lazımmış iskurdan giricem
duzelmez
sgk nın sıstemınden verılıyor sonucta cıkıs
ıskur uzerınden ıse gıreceksenız 1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyorsa sızı ıs yerı deneme suresı adı altında ıse alır gereken tarıh olustugunda sıgortanızı gosterır
1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyor kısmını da ılk kez duyuyorum okadar ıse gırıs cıkıs yaptık baska yerden ıskur uzerınden calısan yanımıza ıs kur uzerınden gelen oldu sımdı ılk kez sızden duydum

İşyeri ile birlikte sgkya gidilse yinede değişmezmi giriş tarihinede işkur yardımcı olmuyor
hayır degısmez hatta bence sansınızı zorlamayın evrakta sahtecılıge kadar gıder :KK70: sgk hıc affetmez bu tarz ıslerı gırdıysenız gırdınız cıktıysanız cıktınız baska ıslerle ılgılenmez

duzelmez
ıskur uzerınden ıse gıreceksenız 1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyorsa sızı ıs yerı deneme suresı adı altında ıse alır gereken tarıh olustugunda sıgortanızı gosterır
1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyor kısmını da ılk kez duyuyorum okadar ıse gırıs cıkıs yaptık baska yerden ıskur uzerınden calısan yanımıza ıs kur uzerınden gelen oldu sımdı ılk kez sızden duydum
her sene değişiyor 2 sene öncesine kadar 6 ay sigortası yatmamış olması gerekiyordu şuan 1 ay olmuş

Değişmez.
Anca yeni gireceğiniz yerde geç giriş yapılır o da kabul ederlerse.
Ama sanırım sizin asıl meseleniz şu, İşkur'un sizi kabul edip işe başlatması için 1 ay sgklı olmamanız.
Yani 1 ay dolmadıgı ıcın İşkur en basta sızı zaten kabul etmeyecek derdınız bu. Değil mi?

duzelmez
Bende saskinim gercekten iskurla tekrar bı gorusucem o zaman dediğiniz gibi giriş tarihi gecikebilir uğraşmak istemiyolarmi çözemedim

Değişmez.
Anca yeni gireceğiniz yerde geç giriş yapılır o da kabul ederlerse.
Ama sanırım sizin asıl meseleniz şu, İşkur'un sizi kabul edip işe başlatması için 1 ay sgklı olmamanız.
Yani 1 ay dolmadıgı ıcın İşkur en basta sızı zaten kabul etmeyecek derdınız bu. Değil mi?
Evet aynen bu sekilde

Back
X