Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İse girebilmem için bir ay öncesi sigortalı gorunmemem lazımmış iskurdan giricemDüzelmez neden 1 ay olması lazım ?
Bekletip 21 inde giriş yaparlar sorun olmazİse girebilmem için bir ay öncesi sigortalı gorunmemem lazımmış iskurdan giricem
Yani tarih duzelmezmiBekletip 21 inde giriş yaparlar sorun olmaz
Arkadaşlar aranızda muhasebeci veya sigortacı olan varmı ? Benim bir sorum olucak 20.05.2019 tarihinde işyeri cikisimi verdi fakat bu ayın 17 sinde ise baslicam bir aylık sigortam yatmaması lazım. Bu çıkış tarihi duzelebilirmi bilginiz varmi
duzelmezİse girebilmem için bir ay öncesi sigortalı gorunmemem lazımmış iskurdan giricem
hayır degısmez hatta bence sansınızı zorlamayın evrakta sahtecılıge kadar gıderİşyeri ile birlikte sgkya gidilse yinede değişmezmi giriş tarihinede işkur yardımcı olmuyor
her sene değişiyor 2 sene öncesine kadar 6 ay sigortası yatmamış olması gerekiyordu şuan 1 ay olmuşduzelmez
sgk nın sıstemınden verılıyor sonucta cıkıs
ıskur uzerınden ıse gıreceksenız 1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyorsa sızı ıs yerı deneme suresı adı altında ıse alır gereken tarıh olustugunda sıgortanızı gosterır
1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyor kısmını da ılk kez duyuyorum okadar ıse gırıs cıkıs yaptık baska yerden ıskur uzerınden calısan yanımıza ıs kur uzerınden gelen oldu sımdı ılk kez sızden duydum
Bende saskinim gercekten iskurla tekrar bı gorusucem o zaman dediğiniz gibi giriş tarihi gecikebilir uğraşmak istemiyolarmi çözemedimduzelmez
sgk nın sıstemınden verılıyor sonucta cıkıs
ıskur uzerınden ıse gıreceksenız 1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyorsa sızı ıs yerı deneme suresı adı altında ıse alır gereken tarıh olustugunda sıgortanızı gosterır
1 ay sıgortalı gorunmemenız gerekıyor kısmını da ılk kez duyuyorum okadar ıse gırıs cıkıs yaptık baska yerden ıskur uzerınden calısan yanımıza ıs kur uzerınden gelen oldu sımdı ılk kez sızden duydum
Evet aynen bu sekildeDeğişmez.
Anca yeni gireceğiniz yerde geç giriş yapılır o da kabul ederlerse.
Ama sanırım sizin asıl meseleniz şu, İşkur'un sizi kabul edip işe başlatması için 1 ay sgklı olmamanız.
Yani 1 ay dolmadıgı ıcın İşkur en basta sızı zaten kabul etmeyecek derdınız bu. Değil mi?
O halde yapacak bir şey yok mecbur başka başvurular:..Evet aynen bu sekilde
her sene değişiyor 2 sene öncesine kadar 6 ay sigortası yatmamış olması gerekiyordu şuan 1 ay olmuş
Deismez.geriye donuk en fazla cikis tarihi 10 gun geriye gider.yani 1 hazirana cikis yapilsaydi iptal edilirdi.İşyeri ile birlikte sgkya gidilse yinede değişmezmi giriş tarihinede işkur yardımcı olmuyor