Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Nasıl?

Eğer liseden falan bir mesleki sevginiz varsa ne ala yok ise arkana bakma.
Ne kadar çalışırsan çalış ne kadar kusursuz olursan ol bir şirketin en az maaş alan personelleri muhasebeciler oluyor.
Yaptığın iş veya tecrüben önemli değil.
Çünkü herkes kendine muhasebeciyim diyor. (Bence belgesi olan muhasebecidir)
Adam muhasebeci alıyor sözde sekreterlik temizlik muhasebe yaptırıyor, bazen üretime yardım ettireni dahi duydum.
Çok iyi bir yerden mezun değilseniz kurumsal bir yerde çalışmıyorsanız smmm belgeniz yoksa iyi para kazanmak mümkün değil.

eger bu ısı cok sevıyorsan
her turlu ınsana tahammulun varsa
acayıp ıs konusunda destekleyıcı cevren
ve paran varsa
bırazda aklını kacırdıysan
muhasebecı olabılırsın
genel muhasebeden bahsedıyorsunuz degıl mı
muhasebe ofısınde calısmaktan bahsedıyorsanız eger kı bız ona cırak derız
sen dahaa coookkkk fırın ekmek yıyeceksın dostum

Amele muamelesi görüyorlar yani
Peki büro yönetimi ve yönetici asistanlığı hakkında bilginiz var mı acaba

Amele muamelesi görüyorlar yani
Peki büro yönetimi ve yönetici asistanlığı hakkında bilginiz var mı acaba

Dil+kurumsal iş yeri ise iyidir.
Küçük yerlerde temizlik çaycılık telefonlara bakma getir götür oldu sana asistan.

Korkutmak için söylemiyorum kendi tecrübemden biliyorum.
Muhasebe beynini hergün bile isteye blendırdan geçirmek gibidir ona göre diyim.
eğer muhasebeyi seçeceksen sana tavsiyem muhasebe okul bitmeden iş tecrübesi edinmeye bak.
Muhasebe ofislerinde genelde birşeyler öğretmezler ama sen ısrarcı olursan öğrenirsin ofisler tecrübe için iyidir.

Ben de okurken boş kalmayı düşünmüyorum. Bir şeyler yapmak istiyorum. Hatta becerikli olursam mezuniyetten sonra da o girdiğim yerde çalışmak isterim kabul ederslerse

Sıralaman çok iyi. Neden başka bölümler düşünmüyorsun? Hangi şegirdesin? Ben Gazi'yi istiyorum.
Canım bende istiyorum ama seçebililecegim tek yer kendi memleketim oldugu için fazla bir avantajım yok... şuanda Antalyadayım onun da puanları çok yüksek...

Off hayattan soğudum resmen

Peki sen ne düşünüyorsun bölüm olarak
Vallahi kuzucuğum şu anda 2 yıllık muhasebe okuyup hemen işe başlamayı istiyorum. Ardından da Hukuk okumayı istiyorum. KPSS'den atansam hemen düz memur olup bir yandan okumak istiyorum ama atanabilecek miyim bilmiyorum.

Vallahi kuzucuğum şu anda 2 yıllık muhasebe okuyup hemen işe başlamayı istiyorum. Ardından da Hukuk okumayı istiyorum. KPSS'den atansam hemen düz memur olup bir yandan okumak istiyorum ama atanabilecek miyim bilmiyorum.
Adalet oku o zaman dgs ile hukuka tamamlarsın yada sağlık alanı olabilir.

Bu arada 2 yıllık bölümlerde puan mı önemli olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…