-
- Konu Sahibi _donukpudra_
84 bin falanSıralaman kaç? Nereleri düşünüyorsun?
Amele muamelesi görüyorlar yaniEğer liseden falan bir mesleki sevginiz varsa ne ala yok ise arkana bakma.
Ne kadar çalışırsan çalış ne kadar kusursuz olursan ol bir şirketin en az maaş alan personelleri muhasebeciler oluyor.
Yaptığın iş veya tecrüben önemli değil.
Çünkü herkes kendine muhasebeciyim diyor. (Bence belgesi olan muhasebecidir)
Adam muhasebeci alıyor sözde sekreterlik temizlik muhasebe yaptırıyor, bazen üretime yardım ettireni dahi duydum.
Çok iyi bir yerden mezun değilseniz kurumsal bir yerde çalışmıyorsanız smmm belgeniz yoksa iyi para kazanmak mümkün değil.
Amele muamelesi görüyorlar yani
Peki büro yönetimi ve yönetici asistanlığı hakkında bilginiz var mı acaba
Amele muamelesi görüyorlar yani
Peki büro yönetimi ve yönetici asistanlığı hakkında bilginiz var mı acaba
Dil+kurumsal iş yeri ise iyidir.
Küçük yerlerde temizlik çaycılık telefonlara bakma getir götür oldu sana asistan.
Korkutmak için söylemiyorum kendi tecrübemden biliyorum.
Muhasebe beynini hergün bile isteye blendırdan geçirmek gibidir ona göre diyim.
eğer muhasebeyi seçeceksen sana tavsiyem muhasebe okul bitmeden iş tecrübesi edinmeye bak.
Muhasebe ofislerinde genelde birşeyler öğretmezler ama sen ısrarcı olursan öğrenirsin ofisler tecrübe için iyidir.
Canım bende istiyorum ama seçebililecegim tek yer kendi memleketim oldugu için fazla bir avantajım yok... şuanda Antalyadayım onun da puanları çok yüksek...Sıralaman çok iyi. Neden başka bölümler düşünmüyorsun? Hangi şegirdesin? Ben Gazi'yi istiyorum.
Off hayattan soğudum resmenDil+kurumsal iş yeri ise iyidir.
Küçük yerlerde temizlik çaycılık telefonlara bakma getir götür oldu sana asistan.
Korkutmak için söylemiyorum kendi tecrübemden biliyorum.
Muhasebe beynini hergün bile isteye blendırdan geçirmek gibidir ona göre diyim.
eğer muhasebeyi seçeceksen sana tavsiyem muhasebe okul bitmeden iş tecrübesi edinmeye bak.
Muhasebe ofislerinde genelde birşeyler öğretmezler ama sen ısrarcı olursan öğrenirsin ofisler tecrübe için iyidir.
Hayıııır Antalya yüksek değil ki. Ayrıca orayı ben de düşünüyorum.Canım bende istiyorum ama seçebililecegim tek yer kendi memleketim oldugu için fazla bir avantajım yok... şuanda Antalyadayım onun da puanları çok yüksek...
Peki sen ne düşünüyorsun bölüm olarakHayıııır Antalya yüksek değil ki. Ayrıca orayı ben de düşünüyorum.
İktisat mezunuyum çalışıyorum.@WanHeda siz hangi bölümden mezunsunuz ?
Çalışıyormusunuz?
Vallahi kuzucuğum şu anda 2 yıllık muhasebe okuyup hemen işe başlamayı istiyorum. Ardından da Hukuk okumayı istiyorum. KPSS'den atansam hemen düz memur olup bir yandan okumak istiyorum ama atanabilecek miyim bilmiyorum.Peki sen ne düşünüyorsun bölüm olarak
Adalet oku o zaman dgs ile hukuka tamamlarsın yada sağlık alanı olabilir.Vallahi kuzucuğum şu anda 2 yıllık muhasebe okuyup hemen işe başlamayı istiyorum. Ardından da Hukuk okumayı istiyorum. KPSS'den atansam hemen düz memur olup bir yandan okumak istiyorum ama atanabilecek miyim bilmiyorum.
Puanım yetmiyor kiAdalet oku o zaman dgs ile hukuka tamamlarsın yada sağlık alanı olabilir.
Kaç.Adalete yetmiyor mu.Aöf de adalet bölümü var 2 yıllıklarda sıralama değil puan önemli.Puanım yetmiyor ki
Kaç.Adalete yetmiyor mu.Aöf de adalet bölümü var 2 yıllıklarda sıralama değil puan önemli.
Bu arada 2 yıllık bölümlerde puan mı önemli olan?Vallahi kuzucuğum şu anda 2 yıllık muhasebe okuyup hemen işe başlamayı istiyorum. Ardından da Hukuk okumayı istiyorum. KPSS'den atansam hemen düz memur olup bir yandan okumak istiyorum ama atanabilecek miyim bilmiyorum.