Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Nasıl?

Hakımızda hayırlısı olsun kızlar
@Lousios bu arada iyi düşündün mü muhasebe bölümünü benim abimde o bölümden mezun okumamı istemedi...
İyi araştırmak lazım...

Düşündüm. Ben zaten okuduıktan sonra hukuka başlamak istiyorum. Bu bölümde sabit kalmayacağım. Vallahi birisi puan diyor birisi sıralama. Anlamadım.

Düşündüm. Ben zaten okuduıktan sonra hukuka başlamak istiyorum. Bu bölümde sabit kalmayacağım. Vallahi birisi puan diyor birisi sıralama. Anlamadım.
Benimde kafam karıştı...
Peki Maliye, adalet, bankacılık ve Sigortacılık ,iç bu bölümler nasıl sence

Benimde kafam karıştı...
Peki Maliye, adalet, bankacılık ve Sigortacılık ,iç bu bölümler nasıl sence

Adalet bence hukuka tamamlayacaksan güzel. Tamamlamayacaksan da çok çalışıp atanıp memur olacaksın. Maliye de bence çok güzel. Bankacılık ve Finans daha iyi ama sigortacılık da güzel.

Adalet bence hukuka tamamlayacaksan güzel. Tamamlamayacaksan da çok çalışıp atanıp memur olacaksın. Maliye de bence çok güzel. Bankacılık ve Finans daha iyi ama sigortacılık da güzel.
Adalet dışında digerlerinin puanı da sıralaması da tutuyor tercih yapıcam bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda

Ben meslek lisesi değilim yalnız. Yine aynı kural geçerli mi?
Meslek liselerinin sınavsız geçiş hakkı var kontenjanın % 60 meslek %40 diğer lise önce meslek lisesi yerleştirilir daha sonra diğer lise.

Meslek liselerinin sınavsız geçiş hakkı var kontenjanın % 60 meslek %40 diğer lise önce meslek lisesi yerleştirilir daha sonra diğer lise.

Çok sağolun. Ya kimisi önlisansta da lisansta da sıralama diyor. Kimisi önlisansta puan lisansta sıralama diyor. Bir rehber hocası da ikisi için de sıralama dedi ama sizin söylediğinizi ben de duymuştum.

düz lise mezunuyum, 2 yıldır da 1. sınıfım:)) muhasebe mantığı çok başka, iş imkanına gelince iş öğrenmek için bedavaya çalışmaya dahi razıyım ama ya sekreter arıyorlar ya da kötü gözle bakıyorlar(tecrübeyle sabit) hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…