- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
- Konu Sahibi Yabanmersini14
-
Çok teşekkür ediyorum,Ellerine emeğine sağlık canımRica ederim yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim, yine pek umutlu değilimCanım ellerine sağlık, şansın bol olsun☺
Tatlının üstünde toplar var ya. Nerden aldın onu ya bana bir adını sanını marka vs şey etsenTeşekkür ederim, yine pek umutlu değilim
Teşekkür ederimmmEllerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum❤
Şeyyy ben yurtdısında yasıyorum. Ama a101de görmüştüm yazın adı toffifeeTatlının üstünde toplar var ya. Nerden aldın onu ya bana bir adını sanını marka vs şey etsen
Bende aldım onlardan bir kere bayıldım. bim mi a101 mi hatırlamıyorum. Ondan sordum. Bakayım ya sağolŞeyyy ben yurtdısında yasıyorum. Ama a101de görmüştüm yazın adı toffifee
A101dir kesinnBende aldım onlardan bir kere bayıldım. bim mi a101 mi hatırlamıyorum. Ondan sordum. Bakayım ya sağol
Çok teşekkür ediyorumEllerine sağlık canım
Bol şans diliyorum
ellerine saglikMuhallebili Kadayıf Tatlısı
Malzemeler:
200 gr. Kavrulmuş kadayıf
1 Su bardagı ceviz
4 yemek kaşığı şeker
2 YEMEK kaşığı tereyağ
Muhallebisi için :
1 litre süt
9 yemek kaşığı irmik
1 su bardagı şeker
1paket vanilya
Çok basit bir anlatım yapacagımtavamıza ilk önce yagı alıyoruz vede eritiyoruz. Eriyen yağa şekeri ilave edip Bi iki tur karıstırıyoruz vede onu da eritiyoruz. Daha sonra kadayıf ve cevizi birlikte ilave edip biraz kavurup Bi kaba soğuması için alıyoruz.
Kadayıf sogurken Muhallebiyi hazırlama başlayalım. Tencereye şeker, irmik ve sütü birlikte alıp gözyöz olana kadar kaynatıyoruz, yalnız sürekli karıstırmak gerekiyor. Kendini toparlamaya başlayınca vanilyalı ekleyip biraz daha çırpıyoruz. Bir kaç fok atınca ocaktan alıyoruz.
Şekil için ise; kabımıza ilk olarak biraz kadayıf koyuyoruz.kaşıkla iyice bastırıyoruz.
Yapılann muhallebinin yarısını üstüne döküyoruz. Sonra aynı işlemi 2 kere daha yapıyoruz vede dolaba gönderiyoruz. 2nsaat dinlenmesi yeterlidir :) afiyet olsun.
Eki Görüntüle 2542223
Eki Görüntüle 2542225
Eki Görüntüle 2542226 Eki Görüntüle 2542252 kEki Görüntüle 2542253 Eki Görüntüle 2542254 Eki Görüntüle 2542255 Eki Görüntüle 2542256 Eki Görüntüle 2542257 Eki Görüntüle 2542258 Eki Görüntüle 2542259 Eki Görüntüle 2542260 Eki Görüntüle 2542261
BuradanNevreste ablaya teşekkür etmek istiyorum. Harikasın abla. Her türlü soruma hiç bıkmadan aynı nezaketle cevap verdin. Herşey için teşekkür ederim ❤
Teşekkür ederimmmellerine saglik
Teşekkürler canım, ben başka almıştım sankiBenim istediğim tarifti bu demek sen aldın
Ellerine sağlık canım bi dilim versene
Ama hakkını vermişsinTeşekkürler canım, ben başka almıştım sankiBi karısıklık oldu sonra nevreste ablayla buna karar verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?