Muhabbete Devam Buyrun :)

daha karpuz kesecektik canikom ya nereyeee :KK52::KK52:
gerci saatte kac oldu ama demi :KK31:
hadi iyi geceler sanaa tatli rüyalar öpüldün :79::79:

karpuzda yarın artık, öptüm canım görüşürük

bencedeee yaniiiiiii nasil 36 beden anlamadim :KK19:

pardon cnm ya bilmeden bira bardaklarinda servis etmisim :KK1: hemen degistirdim buyur :KK68::KK68::KK68:

bende 36 sayilirm hic ole durmuom zayifim 50 kiloyum :) sen kac bedensin :KK70: onuda sordum ya allah cizirtimi versin:KK60:

kizi istemeye geliolar oda cantada alior ALLAHIM YA :KK70:ben simdi izliomda ondan geri kaldim:KK60:

bende 36 sayilirm hic ole durmuom zayifim 50 kiloyum :) sen kac bedensin :KK70: onuda sordum ya allah cizirtimi versin:KK60:

ayyy 50 mi ben 1,5 sene önce yani evlendigimde 50 kiloydum ama bu bebek yüzünden 20 kilo aldim abartisizz :KK53: suanda 71lerdeyim diyete basladim :KK31: hic yoktan bi 60 kilo olayim diyorumda :KK1:
36-38den 40 beden olmusumdur kesin :KK59::KK59:

ayyy 50 mi ben 1,5 sene önce yani evlendigimde 50 kiloydum ama bu bebek yüzünden 20 kilo aldim abartisizz :KK53: suanda 71lerdeyim diyete basladim :KK31: hic yoktan bi 60 kilo olayim diyorumda :KK1:
36-38den 40 beden olmusumdur kesin :KK59::KK59:

bende kilo almak istiyorum yaaaa neden bebek yuzunden ? banda anlatta bende alayim yaa

bende kilo almak istiyorum yaaaa neden bebek yuzunden ? banda anlatta bende alayim yaa

aman aman sakin isteme canim yaa :KK52: sonra vermek icin ugrasiyorsun :KK1:
valla cnm belki hamileyimdir diye hic kipirdamadim :KK60::KK60: psikoloji diye bisey kalmadi bende yahu :KK24:
ya bide calismiyorum suanda isi biraktiktan sonra evdeki rahatliga alistim sürekli evde otur otur sistim :KK50:

sen öyle diyince bende actim izliyom yine :KK1:
sen bu kizi diyorsun demi... bu kiz hayatta 36 beden olamaz yaaa hadi 38 diyelim ama 36 degil yani:26:

yani sallamis yasida 21 durmuor yada ben minyonum ondan ole dusunuorum:KK1:
aman aman sakin isteme canim yaa :KK52: sonra vermek icin ugrasiyorsun :KK1:
valla cnm belki hamileyimdir diye hic kipirdamadim :KK60::KK60: psikoloji diye bisey kalmadi bende yahu :KK24:
ya bide calismiyorum suanda isi biraktiktan sonra evdeki rahatliga alistim sürekli evde otur otur sistim :KK50:
bende ewde oturuom ama kilo alamiorum calisirken daha cok aliodum simdi bisey yemiom dogru duzgun:KK1:

bu kiz s...k ya kupeleri unutmus adamlara buyuruyor gidin getirin die sanki babasinin usagi var :KK70: :KK60:

yani sallamis yasida 21 durmuor yada ben minyonum ondan ole dusunuorum:KK1:

bende ewde oturuom ama kilo alamiorum calisirken daha cok aliodum simdi bisey yemiom dogru duzgun:KK1:

cok güzelim cok diyor :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bencede 21 durmuyor 25-26 gibi
aslinda bende 21 durmuyorum daha cok 17 gibiyim sanki :KK1:

tam tersiyiz cnm ya.. bende calisirken hic bisey yiyemiyodum yorgunluktan eve geldigim gibi dooru yataga :KK1: ama simdi öyle degil sürekli tikiniyom :KK53:

Son düzenleme:
cok güzelim cok diyor :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bencede 21 durmuyor 25-26 gibi
aslinda bende 21 durmuyorum daha cok 17 gibiyim sanki :KK1:

tam tersiyiz cnm ya.. bende calisirken hic bisey yiyemiyodum yorgunluktan eve geldigim gibi dooru yataga :KK1: ama simdi öyle degil sürekli tikiniyom :KK53:

kendini ove ove bitiremedi bende kucuk gosteriorum boyumda 162 felan birazda zayifim ondan herhalde :KK1:

X