- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
daha yeni almıştık bir kaç gün oldu bize ancak alışmaya başlamıştı bugun gelen kayınvaliem sevmek isterken kuyruğundan tutuverdi yakaladı zavallımda kaçmak isteyince uzun kuyruğu elinde kaldı ağlıyorum baktıkça bir dolu tüy kuyruk elinde kaldı kv nin ... babam pet shop sahibidir hemen aradım uzarmı dedim oda vitamin takviyesi lazım elma yumurta haşlanmışı falan ver 1 ayda uzamaya başlar dedi ama çok canım yandı... gözümün önünden o an gitmiyor...ayrıca miniğim bu olaydan sonra ürkek oldu durgunlaştı ötmüyor bile... çok üzgünüm
bakın bayanlar şu tatlışın mahsunluğuna
Canım biz de kuş aldık nedense daha alalı 2 hafta olmadan öldü çok üzülmüştüm kendi kendine bianda halsizleşip öldü sonra bir tane daha aldık onu çok sevmiştik ışığı kapatıp yakalayıp yuvasına koycaktm tam ışığı kapattım karanlıkta bi uçtu ben hemen o uçunca çarpar diye açtım ışığı ama saatin arkasına duvarla arasına sıkışmış . Saati bi oynattım kurtulsun diye çatt diye yere yapışması ve ölmesi bir oldu eşim de o üzüntüyle kafesi falan parçalamıştı çok üzülmüştük çok üzüldüm aşırı . Hep benim yüzümden oldu diye çok da güzeldi . Şimdi son olarak bir tane daha alacağız dedik buna da brişey olursa almayacağız artık dedik bir tane daaha aldık şimdi o kdr tatlı ki şükür buna birşey olmadı çok da alıştık tepemizden gitmiyor konuşuyor 6 7 kelime söylüyor çok akıllı .
Yani demek istediğim şu ki üzülme insanın başşına kuşla ilgili herşey gelebiliyor çok tatlıymış maşşallah eğer yavruysa zaten kuyruğu dökülecekti yenisi çıkacaktı . Yavru tüylerini döküyorlar çünkü . Benim kuşum da döktü kuyruksuzdu şimdi çktı kuyruğu yeni . Kuşu bundan sonra misafirler vs. evde varken çıkartma bence Bir de yaakalarken dikkat et sende benim hatama düşüp kuşu öldürme ışık kapatma vs.. dikkat et narin ol minik narin hayvanlar hemen ölüveriyorlar .