muhabbet kuşumun ayağı topallıyor

Benimde rahmetli kuşumun adı Maviş'ti :KK43: 10 yıl oldu öleli, başka da kuş almadım :KK19:

öncelikle geçmiş olsun benim kuşumda da aynı sorun var şu an da ya tırnağını taktırmıştır ya da tutulmuştur büyük ihtimal korkmayın yani ama birşey dikkatimi çekti klimanın karşısına koyduk demişsiniz klima ve saç kurutma makinesi kuşların ölüm sebeplerinden biridir amacım korkutmak değil ama bbirkaç gün kuşunuzu gözlemleyin
ishal belirtisi tüylerini kabartıp sürekli uyukllama vb şeyler olursa hemen veterinere götürün :2:

ayağını dert etmeyin bir şey olmaz ama klimaya dikkat. kuşu o şekilde havayla direkt temas edeceği yerlere koymayın. cereyan yapan yerler, klima önü vs. özellikle ıslaksa.
geçmiş olsun :):nazar:

bunu yavru aldık şimdi o kafasındaki beyaszlık sarı oldu sarı lacivert bişe. fenerli bu kuş. ben trabzonlu eşim beşiktaşlı bir ilke imza attık tek sevdiğimiz fenerli maviş

:)))) kuşunuz fenerli değil erkek, beyaz gaga bebekken oluyor. büyüdükçe cinsiyet rengini alıyor. kahverengi dişi, mavi erkek.

kuş severler birde aklınızda olsun genelde veterinerler kuş muayenesinden para almıyor, sadece ilaç verirlerse onu alıyorlar.

Konu içeriği nedeniyle "Evcil Hayvanlar" başlığına taşınmıştır.
Konuları ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz lütfen.

X