- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
Tamam bende kahve falina bakiyorum
Suan :)
bu kişiyle aranızdaki mesele güven konusu sanırım. genel olarak kartlar bu yönde çıktı. söylenmiş yalanlar var ortada, kim kime yalan söylemiş bilemiyorum yalnız. sana gelen bazı yorumlar olmuş, akıl verenler olmuş. bazıları ciddi anlamda seni düşünerek söylenen şeyler ancak sen bunlara pek inanmamışsın ve inanmadığın bazı olumsuz şeyler yaşanmış.
karşılıklı hatalar görünüyor. erkek bir şeyler yapmak istemiş aslında yapmak istediği şeyler hayatınız için güzel şeylermiş. bir şekilde işler yolunda gitmemiş ve yapmak istediği şey bambaşka bir şeye dönüşmüş sen ise bunu kabul edememişsin, onun kötü bir şey yapmak istediğini düşünmüşsün. o kişi de senden beklemediği tavırlar karşısında gardını almış.
sevdiğin birinden alacağın bir darbe seni üzecek. hayal kırıklığı yaşayacaksın o kişi hakkında.
canım bu kişiyle barışma olur mu olmaz mı bilemiyorum ama geleceğinde bu kişinin olmasını istemeyeceksin. geleceğinde kumral bir erkek görünüyor. bu kişiyle ruhunuz birbirini tutacak. hatta hemen evlenip çocuk sahibi olmak isteyeceksin. hiç ummadığın bir anda çıkacak karşına bu kişi.