_Jadaloz_ Canim senin eşinle aran bozuk mu? Bu sıralar aranızda bir tartışma ya çıkmış ya da çıkacak, bir kişi yüzünden olacak bu gerilim, başka bir kadın mevzusu değil biri derken o manada bir kişi değil yani, belki akraba belki bir yakın arkadaş yüzünden. Bu kişi çift karaktere sahip gibi, çok yalan konuşan daha doğrusu sizin hanede başka, başka yerde başka konuşan biri. Bu kişi yüzünüze gerçek düşüncelerini açıklasa eşinin bu kişi hakkında belki daha farklı yaklaşımı olabilir; ama kendi çıkarları doğrultusunda size bu şekilde görünüyor o kişi. Eşine bu kavgada sen sırtını döneceksin, küslük senden çıkacak yani; ama eşin sana küsmeyecek hatta tam arkanda sana dil döküyor şekilde çıkmış. Hatta başka bir yerde seni öpmeye çalışıyor da sen böyle itip, naz yapar gibi çıkmışsın. Eşinin hareketleri seni çok şaşırtacak, böyle küçük küçük süprizler yapacak, güzel sözler söylecek, ağzından bal damlayacak resmen; ama sanki sen biraz inat edeceksin. Senin bu küslüğün aslında tam olarak sadece bu mevzu yüzünden de değil, şimdiye kadar birikmişsin, için balon gibi olmuş. Hani insan atar atar içine sonra ufak bir mevzu yüzünden patlar ya seninki aslında biraz öyle olacak.
Sizin hanede böyle dırdırcı bir kadın var mı? Ben eşinle aranızda çıkan sorunların kaynağı olarak bu kadını gördüm, eşinin tarafından bu kadın, tam karşısında çıkmışsın, açmış ağzını yummuş gözünü konuşuyor da konuşuyor, sense karşısında kafayı eğmiş, sessizsin; ama bıkmış bir surat ifadesi var sende, illa benim dediğim olacak diye diretiyor sanki bu kadın, suratı çok fena çıkmış, çok fena bir kadın bence.
Iş yerinde bir yükseliş, terfi ya da yer değişimi gibi bir şey bekliyor musun? Temiz bir kağıt gelecek sana, aslında sen bu haberi bekliyorsun, istediğin bir şey bu senin; ama sanki birilerinin de yardımı gereken bir mevzu. Müjdeli bir haber olacak bu kağıtta, çok sevineceksin, kalıcı ve seni uzun süre mutlu edecek bir sevinç bu.
Yine bir bebek gördüm ben sende ya hamilesin ya da olacaksın.