- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bakar mısın cnmBizde bakkyoz fal bzi kimse rahatsz etmiyo ... 1 kişiye tarot bkcm sorusunu yazsn
herkesin aynı olcak diye bişey yok değil mi??Bizde bakkyoz fal bzi kimse rahatsz etmiyo ... 1 kişiye tarot bkcm sorusunu yazsn
herkesin aynı olcak diye bişey yok değil mi??
benim ordaki açıklamam farklı bi konuyla alakalıydı.
aynenKatiliyorum herkesin ayni olacak diye bissy yok
Enerji dünyasi cok farkli bisey kimini rahatsiz eder kimine huzur verir dimi ama
Mrb banada bakarmisinizz
günler kısa, iş güç daha yoğun sanırım ondan :)eskiden buraya fallaşmak isteyen yok mu yazınca bir sürü kişi yazardı. şimdi nedense boşadı
yazında pek boştu buralar :))günler kısa, iş güç daha yoğun sanırım ondan :)
gayrimenkul isimiz var ailece olcakmiBizde bakkyoz fal bzi kimse rahatsz etmiyo ... 1 kişiye tarot bkcm sorusunu yazsn
_Jadaloz_ cnm imparator da 9. Kart a ne anlam yüklüyorsun?? 10. Kartı etkiler mi? Mesela 9. Kart güneş düz 10. Ters mektup ?? Bu kötü haber alıncak mı? Mesela yani ? Güneş bunun olumsuzluğunu kırar mıgünler kısa, iş güç daha yoğun sanırım ondan :)
Cünkü fallar cıkmıyo :)))))yazında pek boştu buralar :))
benm baktıklarım çıkıyor çıktığnı söyleyenlerde varCünkü fallar cıkmıyo :)))))
katina blıo ösn?benm baktıklarım çıkıyor çıktığnı söyleyenlerde var
bilmiyorum kahve falı biliyorum sadecekatina blıo ösn?
Soruyu sordum amakatina blıo ösn?
Sadece aşk bakıyorum cnm iş- saglık bakmıyorumSoruyu sordum ama
Tamam evlilik yakinda varmi pki ona bakalimSadece aşk bakıyorum cnm iş- saglık bakmıyorum
yazında pek boştu buralar :))
_Jadaloz_ cnm imparator da 9. Kart a ne anlam yüklüyorsun?? 10. Kartı etkiler mi? Mesela 9. Kart güneş düz 10. Ters mektup ?? Bu kötü haber alıncak mı? Mesela yani ? Güneş bunun olumsuzluğunu kırar mı
Demek ki denk gelmemişz :)ben vardım çoğunlukla, denk gelmiyormuşuzdur belki :)