- 16 Ekim 2016
- 794
- 1.538
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skat falı nedir ilk defa duydum?Bana tarot bakabilir mi acaba birisi
Kahve fali bakiyordum zatn
Simdi skat fali ilede enerji kurmaya calisiyorum.. sagolsun "gönüllü kobaylarim" bana destek oldular bu konuda.. burdan onlara tsk ediyorum yeniden..
Karsilikli fallasabiliriz yani tarotcular :)
Skat falı nedir ilk defa duydum?
anladım şimdi ben de iskambil açıyorum; ama enerjiyi isimleri düşünerek alıyorum, sen nasıl yapıyorsun, bi de zaman veremiyorum hiç, sen verebiliyor musun?Iskambil fali hislerinide katiyorsun tabikide
anladım şimdi ben de iskambil açıyorum; ama enerjiyi isimleri düşünerek alıyorum, sen nasıl yapıyorsun, bi de zaman veremiyorum hiç, sen verebiliyor musun?
Ben kahveyi iskambille destekliyordumTabikide isimleri düsününce daha yogun enerji alabiliyorsun.. ama digerleri zaten öylesine geliyor otomatik yani degisik bisey.. zamani daha his edemiyorum sadece coook yakin zamanda mi yoksa uzak zamanda mi onu biliyorum
Olmayincada kahve ile destekliyorum
allah allah sesleriyle sana geliyorumTabikide isimleri düsününce daha yogun enerji alabiliyorsun.. ama digerleri zaten öylesine geliyor otomatik yani degisik bisey.. zamani daha his edemiyorum sadece coook yakin zamanda mi yoksa uzak zamanda mi onu biliyorum
Olmayincada kahve ile destekliyorum
allah allah sesleriyle sana geliyorum
hadi bakışalım mı he bakışalım mı bilekpanter kardeş
fallaşmak ister misin canım :)Beni kobay olarak hunharca kullanmak isteyen sevgili KK üyeleri!
Hazırım
Tarot hariç fal konusunda beni kullanabilirsiniz
at hadi bakayım :)Bebek bildiğim kadarıyla sen karşılıksız bakmıyorsun yazarhanim35 seni yanıltmak istemem ben sadece falın baktırma kısmından anlarım, bakamıyorum
Benim ismim meltemkahve falı dıılde ıstersen katına falı bakabılırım ısmını ve sorunu yazarsan
Mrb banada bakarmisinizztamam :) isim vereyim öyle bakabilirsen sevinirim o zaman :)
sen de istediğin falı söyle ben de sana bakayım bu arada :)
Banada bakarmisiniz :)at hadi bakayım :)
arkadaşa sözverdim karşılıksız bakmıyorum normaldeBanada bakarmisiniz :)