- 14 Temmuz 2016
- 502
- 453
Hayır deste bakıcısısın deneyimin var diye sordum fal bak bana demedim... Güneş kartı çıkınca fal aydınlanır başka boyuta gider sonuc fkrşni almak istedm ...kendi destem olmadan yorum yapamıyorum ben üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır deste bakıcısısın deneyimin var diye sordum fal bak bana demedim... Güneş kartı çıkınca fal aydınlanır başka boyuta gider sonuc fkrşni almak istedm ...kendi destem olmadan yorum yapamıyorum ben üzgünüm
Hayır deste bakıcısısın deneyimin var diye sordum fal bak bana demedim... Güneş kartı çıkınca fal aydınlanır başka boyuta gider sonuc fkrşni almak istedm ...
ayy sen daha yenisn .... Neyse tmm ben profesyonel sandmtarot ve katina destelerine bakıyorum ama anlamlarını ezbere bilmiyorum kartların. kitapçığndan okuyup sonra yorum yapıyorum. bu nedenle desteden bakmam gerek yorum yapabilmem için :) yoksa iki karta yorum yapmamak değil amaç :)
ayy sen daha yenisn .... Neyse tmm ben profesyonel sandm
ben 4 ayda öğrendim ... Konu sahibi olunca Profesyonrl dye düşündm ...yok canım burda profesyonel pek yok. sadece üzerine düşmedim faldan başka işlerim de var. pek bi ezikledin.
Musait oldugunda fallasalim mi?benm baktıklarım çıkıyor çıktığnı söyleyenlerde var
Hatta @kediaski1412 ve @sushimsikofte9887 aynı kişi bence doğum günleri ve yaşadıkları yer aynı, az önce bana vicdan azabı çektirmek için kendince mesaj atmış, 2 senedir baktırıp kaçmasının sebebi teyzesinin kızının komada olması. K Kazen abi Mune abla bakar mısınız bu üyelere ben çift hesap olarak düşünüyorum.
e yok artıkkk!!Hatta @kediaski1412 ve @sushimsikofte9887 aynı kişi bence doğum günleri ve yaşadıkları yer aynı, az önce bana vicdan azabı çektirmek için kendince mesaj atmış, 2 senedir baktırıp kaçmasının sebebi teyzesinin kızının komada olması. K Kazen abi Mune abla bakar mısınız bu üyelere ben çift hesap olarak düşünüyorum.
Kızlar bakın bu mesajı tekrarlıyorum baktıracaksanız bu başlık altında baktırın, bugün açılmış üyelikler hep dikkat edin, mimlendikçe başka hesap açıyor. IP banı attırmak farz oldu sanırım bu kıza.Kızlar yeni gelenlerle fallaşacaksanız bilgileri özelden verip burdan fallaşın, bakıp kaçıyorlar mı yoksa cidden fallaşıyorlar mı biz de görelim, bi de ben diğer ifşa edilen arkadaşın yeni bir hesapla buraya geleceğini düşünüyorum.
Tabikide isimleri düsününce daha yogun enerji alabiliyorsun.. ama digerleri zaten öylesine geliyor otomatik yani degisik bisey.. zamani daha his edemiyorum sadece coook yakin zamanda mi yoksa uzak zamanda mi onu biliyorum
Olmayincada kahve ile destekliyorum[/QUMrh be de iskambile 52kartla bakmaya çalışıyorum banada bakarmisiniz adım Duygu hayatımda gelecekle ilgili Rica etsem
Mrh şu falı bende çok öğrenmek istiyorum bir arkadaştan öğreniyorum iskambil fal yarım kaldi. Ama ben kahfe falına bakınca benzetebiliyorum fakat yorum yapmıyorum nasıl yapabilirim teşekürler ederimşu bakıcam deyip de bakmayıp karşısındaki kişiyi enayi yerine koyanları ifşa etmek iyi olmuş..zamanında bana da yapmışlardı :))) ondan bakarken bin tane soru soruyorum,bilen biliyor
Hatta @kediaski1412 ve @sushimsikofte9887 aynı kişi bence doğum günleri ve yaşadıkları yer aynı, az önce bana vicdan azabı çektirmek için kendince mesaj atmış, 2 senedir baktırıp kaçmasının sebebi teyzesinin kızının komada olması. K Kazen abi Mune abla bakar mısınız bu üyelere ben çift hesap olarak düşünüyorum.
fal öğrenilecek bişey değil ama bu konuda yardımcı olamıycam ksra bakmayın..Mrh şu falı bende çok öğrenmek istiyorum bir arkadaştan öğreniyorum iskambil fal yarım kaldi. Ama ben kahfe falına bakınca benzetebiliyorum fakat yorum yapmıyorum nasıl yapabilirim teşekürler ederim