- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
sen birinden uzaklaşmak mı istiyorsun sanki sen gidiyorsun o kişi de arkandan tutmaya çalışıyor ya da seni destekleyen birisi de olabilir bu kişi erkek yaşça büyük ve uzun boylu birisi. biriyle yolda karşılaşıcak ve sarılıcaksın ummadığım biri bir arkadaşın sanırım içini inanılmaz karartmışsın ya da telveden öyle olmuş bilemedim. kafan karışık sanırım yapmak istediğin çok şey var ama nereden başlayacağını bilmiyorsun oysa bir karar versen gerisi gelecek hep ikili konuşmaların var çevrende çok insan var, çok konuşan var, buluşmaların var. tabakta ufak bir kalp var bu kişi çok da uzakta değil ama sen görmüyorsun kalp oluşmuş fakat sen görmediğin için ufak kalmış bu kalp adında veya soyadında a harfi olan biriyle alakalı hane kalabalık bir düğün ya da bir olaydan dolayı bir araya gelmiş insanlar birbirine sarılıyor uzun zamandır görmediğin akrabalarını göreceksin. ama içini biraz ferahlatman lazım çok sıkılmışsın sanki. bu kadar bakabildim. 15 dkya gönderebilirim ben de olur mu?
15 dakikaya kadar eşim gelmiş olur fal bakamam eşim varken. istersen katina bakayım?
teşekkür ederim yorumun için