- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
Merhaba,Bu fal yorumlama işi nasıl oluyor acaba :) ben bazen şekiller goruyorum ama anlamlarını bilmiyorum mesela. Merak saldım boyle şeylere :)) ilk başta eglencesine öyle neyse halim çıksın falim diyordum da şimdi böyle bi heves ne çıkacak diye açıyorum tabakalarını :))) benimkine gönlünden kopup da yorum yapabilecek olan var mı ? Ben de şekiller gordum bakalım doğru yolda mı ilerliyorum :)))
Kahve falina super bakamiyorum malesef oncelikle onu soyluyum, ama icimden geldi bi kac yorum yapmak istedim.
Yaninizda surekli birileri var, hayatinizda aldiginiz kararlara mudahale eden insanlar oldugunu goruyorum.
Uzun boylu, zayif, kumral gibi bir kadin var, siz olabilirsiniz belki de, tertemiz bir yolu var bir erkekle gorusecek, erkek hafif esmer, elleri cebinde gezen birisi:) Ama temiz bir insan oldugunu hissettim.
Ayrica, iki katli bir evde yasayan bir kadin var orta boylu, surekli dua ediyor sizin icin. Bu kisinin, birazcik saglik sorunu olabilir su siralar.
Cevrenizde, sizin iyiliginizi istemeyen insanlar var, ancak yuzunuze guluyorlar.
belli bir donemden sonra, hayatinizda guzel gelismeler olacak..
Tabagin sonunda da iki kisi gordum, kadin esmerimsi gibi guzel, kut sacli. onun hemen yaninda da birisi var, ama kadin bu kisiyi dinlemekten oldukca yorulmus gibi.
yakininizda hamile olan birisi var ayrica.
benden bu kadar, ne kadar tuttu bilemiorm