Kartın varsa çek bi kaç bi şey atarım
hayır kartım dahi yokk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kartın varsa çek bi kaç bi şey atarım
Sen ne bakiyorsun canım. Kartın varsa çek yorum atayım bi kać bi şey. Fala inanma falsızda kalma demişler
Bende de yok kart. Arkadaşima verdim.hayır kartım dahi yokk
Merhaba canım ozelden atarsn bakabilirim. Sende bana bakarsin:)Yok mu kimseler
Merhaba canım ozelden atarsn bakabilirim. Sende bana bakarsin:)
İçin karman çorman olmuş. baya daralmışsın. Bir süre de böyle devam edecek.Kocaman bir kalbin var. Bu sanki geçmişten kalan biri gibi. Çünkü kalbinin kenarında kalmış ve büyüdükçe büyümüş sende. Ama bu kişi pekte iyi değilmiş. Kalbin ikiye bölünmüş bir kenarı karanlık bir kenarı aydınlık. Karanlık kısmında o kalp var. Başladığın işlerin hep yarım yarım kalmış. Bunları tamamlamaya çalışacaksın ve bitereceksin. İsminin içinde a harfi olan biri sana güzel bir hediyeyle gelebilir. Hane içine yakın biri bu. Hane içi ikiye bölünmüş resmen. Bir köşesine ay doğmus cok yakında dertler bitecek.Canım zaten attım 2 mesaj üstte fotoğraflari gorebilirsin :)
ne oldu kızzzKizlar acilen fallasacaj birilerini ariyorummmm SOS
dertliyim canim ya, gerci cok sukur halime ama, bi anda her taraftan sıkıntılar yasamaya basladimne oldu kızzz
Ikinci defa fal bakıyorum pek anlamam; ama sıkıntıdan bakıyorum ciddiye alma :)Kizlar selam,
fincan resimlerini ekliyorum, bakana tarot bakacagim.
Merhaba,
Kahve falina super bakamiyorum malesef oncelikle onu soyluyum, ama icimden geldi bi kac yorum yapmak istedim.
Rica ederim, amin senin de her sey guzel gonlunce olsun!canım çok sağol her şey gönlünce olsun inşallah :)
Bence cok guzel yorumlamissiniz!Ikinci defa fal bakıyorum pek anlamam; ama sıkıntıdan bakıyorum ciddiye alma :)
Canim senin uzun süredir hayatında olan bi kadın, orta yaşlarda bu kişi, sana içinde nefret biriktirmiş ama belli etmiyor ve sıkıntılarını da o tetikliyor. Seni karamsarlığa da itiyor olabilir bilerek.
Burda birisi var sen ya da bi yakının bilmiyorum, güçlü bi karakteri var ; ama arkasında çok güvendiği biri de var ve bi iş yapmadan önce mutlaka o kişiye danışıyor, bu kişinin işlerini bozmak isteyen, bunun için yalan söyleyebilicek insanlar da var dikkatli olması gerek; ama anladigim kadarıyla başarılı olamayacak bu kişiler.
Kafan çok karışmış bu iş anlamında değil bi gönül meselesinden kaynaklı, birileri seni biriyle tanıştırmak istiyor ama bi kaç kişi de tanışmamanı tavsiye etmiş. Belirsizlik yaşıyorsun şu anda, tam bi karmaşa var. Kendini sanki bi lavın içine atacakmışsın gibi hissediyorsun; ama yakında bi haber alıp bu soru işaretinden kurtulacaksın.
Is yerinde sana üstünlük kurmaya çalışan türlü türlü yol deneyen; ama gücü yetmediği için beceremeyen biri var. Yakında hayatından tamamen çıkabilir bu şahıs, yarı yarıya çıkmış gibi şu an.
Kim bunlar bilmiyorum; ama iki kişi var öpüşen, erkek olan başka bi kadınla daha temasa geçmeye çalışıyor, bu kişi yüksek ihtimal geçmişinden biri; ancak kadın diğer kadını bildiği için ya da başka bi sebepten bilemiyorum uzak duruyor bu adamdan. Olan biteni uzaktan izleyen bi kadın ve adam var her şeyin farkındalar; ama sadece dedikodularını yapıyorlar uzaktan.