- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
Jado vaktin varsa bana iskambil açar mısın. Ben kumralım buğday tenliyim,o benden biraz daha açık tenli
sabahtan beri yeni girebildim canım. müsait değilim bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jado vaktin varsa bana iskambil açar mısın. Ben kumralım buğday tenliyim,o benden biraz daha açık tenli
Tamam canım sorun değil . Sonra bakarsınsabahtan beri yeni girebildim canım. müsait değilim bugün
Canim,gamzelita
canımmm vaktin varsa bana bir fal sözün vardı :)
başkası bakmasın lütfen, ben bakamayacağım çünkü.
Yorumluyorum;
Jado bana iskambil bakarmisin müsait olunca hangi bilgiler gerekli?sabahtan beri yeni girebildim canım. müsait değilim bugün
Canim,
Kafanda sürekli düsünüp durdugun, seni zaman zaman da olsa ikilemde birakan bir takim dusunceler var, ozellikle de iki uc aydir.
Bununla ilgili olarak sanki yapacagin seylerin, olanaklarinin az oldugunu dusunuyorsun.
Bu konuyla baglantili olarak, acik tenli uzun boylu, burnu birazcik uzun gibi olan senden yasca buyuk birisinden destek alacagini goruyorum
Falinda en cok dikkatimi ceken sey, sanki yeni dogmus ikiz erkek bebekler oldu... hamile olan birisi var mi bilmiorm ama:)
Iki insan arasinda tertemiz bir kalp cikmis,sen ve esin bence bu.. Yakin zamanda kucuk bi tartisma tarzi bir sey olduysa bence gonlunu alicak:)
Tertemiz iki kapin var, birisi özel hayatinla alakali ama birazcik zamani var...
Digeri ise, is hayatin ya da sana yakin olan kisilerden birisiyle alakali. bunun vadesi daha yakin.
Bogazi ile ilgili rahatsizligi olan bir kadin goruyorum.... Sanki guatr gibi ya da hormonel bir sorun, bu kisinin kendisine dikkat etmesi gerekiyor, sanki bu derdinin sebei dah cok yasamis oldugu uzuntuler gibi.
Bir tane temiz bir gorusmen var, yakin bi zamanda.
Son zamanlarda bas agrilarinda bi artis var gibi hissettim, ve ayrica acaip naZarin var..
her sey gonlunce olsun canim, kocaman öptummm
Jado müsaitsen iskambil bakar mısın. Ben koyu kumralım o biraz daha açık tenli bendencanım teşekkür ederim harikasın :)
Jado bana iskambil bakarmisin müsait olunca hangi bilgiler gerekli?
Jado müsaitsen iskambil bakar mısın. Ben koyu kumralım o biraz daha açık tenli benden
Canım ıcın cok sıkılmıs neye canını sıktın bu kadr fakat sıkıntının temelı taa gecmısten gelıo bnce aklın cok karısık cevrendekı ınsanlar bıle karısık cıkmıs sen bıseylerı sındırememıssn boyle agzı dolu bırı cıkmıs cok sey soylemk ıstıosn sankı bırılerne fakat bıtrlu tam olarak solemek ıstedgnı solemıosn bı adam cıkmıs bu adamın arksnda agznı acmıs baska bı kadın daha var karsıısnda bırı zayıf sankı hayalkırıklıgna ugramıs boynu bukulms senı bırısı cok fena hayalkırıklıgına ugratmısKizlaar fallaşalim bu aksam burdayım :)
Ben de kahve falı bakıyorum :)
Tabagını yenı gordum hıslermde yanılmamısm sayet kesınlıkle haytnda guzellıkler oluack fıncanın aksıne tabagnda ferahlık cıkmıs bısylerı basarıcaksn ayagına takılmıs ustnuste olan ıkı bısey var onları asıcaksn ve sana yepyenı bı sayfa acılıo uzun kumraldan sarısına dgru acık tenlı hısetm bırıyle bulusmn olucak temız sohbetlrr yapıcaksn bnce senın sonun bu yuktn kurtldgn ıcın cok acılmıs sadece kısa bı zmn var snrasında mükemmel olucaksnBu da devamii
Tabagını yenı gordum hıslermde yanılmamısm sayet kesınlıkle haytnda guzellıkler oluack fıncanın aksıne tabagnda ferahlık cıkmıs bısylerı basarıcaksn ayagına takılmıs ustnuste olan ıkı bısey var onları asıcaksn ve sana yepyenı bı sayfa acılıo uzun kumraldan sarısına dgru acık tenlı hısetm bırıyle bulusmn olucak temız sohbetlrr yapıcaksn bnce senın sonun bu yuktn kurtldgn ıcın cok acılmıs sadece kısa bı zmn var snrasında mükemmel olucaksn
Tamam guzelım:)Yaa çok teşekkür ederim ilaç gibi geldin güzel günler gelsin artikk:)
Ağzına sağlık canım benim :)
Sen de falını at ben yemek yicem yedikten sonra hemen bakarim :)
canım ufak bi miktar para eline geçecek.Buda benım falım canım sufigo
Teşekkür edrrım canım:)canım ufak bi miktar para eline geçecek.
için bir şeylere sıkılmış boş yere üzülmüşsün dert edinmişsin ama en kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtuluyorsun.. sanırım yolunda gitmeyen bazı şeyler olmuş.. en kısa sürede bu şeyleri yoluna sokacaksın canım
şu sıralar sanki çok düşüncelisin beynini kemiren düşünceler var..
hayatın beklenmedik bi anda çok güzel yönde etkilenecek canım..
maddi bir zorluğa düştüğün zaman olacak veya olmuş birisinin yardımıula toparlanıp güçleneceksin.
çevrende seni koruyup kollayan iyiliğini isteyen kişiler var canım kıymetlerini bilmelisin
ilişki durumun ne bilmiyorum fakat şuan biri var hayatında galiba.. bu kişiyle çok güzel bir aşk yaşadığını ve karşındaki erkeği tanıdıkça daha da bağlandığını gördüm aranızdaki ilişki de ciddi.
canım bu kişiyle bi sorunlar mı yaşadın? eğer bu kişiye dair şüphen var ise bunların hepsi yok olucak aranız arada limoni oluyor ama ben ardınızı çok iyi gördüm. sizinki mutlu bir beraberlik..
tabağın da çok ferah.. içine ay doğacak canım seni bekleyen güzel günlerin olucak inşallah..
:)