Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iskambil kartlarıyla çekebilirim. arkadaşım şuan için uzaktacanım kartlarını arkadaşından alma şansın yok mu? kendim için kart çekmek istemiyorum çünkü
İster misin canım. Yalnız moralim bozuk pek olumlu enerji yaymayabilir.tamam canım. sorularını akşama kalmadan sorsan daha iyi olur canım 2 saate kadar giderim ben :)
İster misin canım. Yalnız moralim bozuk pek olumlu enerji yaymayabilir.
Bana katina bakar mısın peki
kart çekmeden nasıl olacak ki. kahve falı mı daha iyi olurben kart falan çekmeden fal bakabileceksen bakayım ben de canım
Katina bakmayacak mısın. Bişey mi oldu canımben kart falan çekmeden fal bakabileceksen bakayım ben de canım
kart çekmeden nasıl olacak ki. kahve falı mı daha iyi olur
Tamam canım. Bulayım kartları biraz uykusuzum bakalım nasıl çikacakhayır canım ben sana bakacağım fala normal bakarım. ama sen kendi falımın kartını bana çektiriyorsun ya. bir de onla uğraşmaktan sıkıldım sadece. kendi kartımı kendim çekmek istemiyorum tek sorun bu
Sende bana katina bakar mısın. Ben koyu kumralım o ise biraz daha açık tenlihayır canım ben sana bakacağım fala normal bakarım. ama sen kendi falımın kartını bana çektiriyorsun ya. bir de onla uğraşmaktan sıkıldım sadece. kendi kartımı kendim çekmek istemiyorum tek sorun bu
Sende bana katina bakar mısın. Ben koyu kumralım o ise biraz daha açık tenli
Merhaba, ben aşk, ilişki ile ilgili bir açılım isteyecektim tarot veya katina hangisi daha iyi sonuç verirse, bende kahve falına bakabilirim :)hayır canım ben sana bakacağım fala normal bakarım. ama sen kendi falımın kartını bana çektiriyorsun ya. bir de onla uğraşmaktan sıkıldım sadece. kendi kartımı kendim çekmek istemiyorum tek sorun bu
Merhaba, ben aşk, ilişki ile ilgili bir açılım isteyecektim tarot veya katina hangisi daha iyi sonuç verirse, bende kahve falına bakabilirim :)
Merhaba kızlar fallaşalim
Umarim bakan olur ne zaman atsam bakilmadi bu aralar
Ben de kahve falı bakıyorum
geç geliyorsun canım o yüzdendir gündüz vakti daha hareketli oluyor. yarın yorumlarım istersen
tamamdır :)yarın fallaşabiliriz uygunsanız :)