- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
Çocukluğundan kalma korkuların mı var? Çoookk geçmişten kalmış duyarlı olduğun şeyler var. Bazen şöyle bir düşündüğünde hala küçük bir çocuk gibi sığınma ihtiyacı hissediyorsun. Annene çok düşkünsün sanırım. Aslında şöyle söyleyim bir anne figürü ar çocuğun gözyaşını siliyor. Çocuk ürkmüş bir şeylerden. Anne biraz mesafeli de duruyor gibi.
Nerden nereye denecek bir hayat görünüyor. İnişli çıkışlı bir ömür. Şu an istediğin bir çok şeyi elde etmişsin. Hayatını bir düzene oturtmuşsun. Hala kendine göre kafaya takılacak şeylerin var ancak genel anlamda yoluna girmiş hayatın. İki insanı kanatlarının altına almışsın.
Gelmesini beklediğin birisi var o kişi sana geliyor. Hayatında olumlu anlamda değişiklikler görünüyor. Bazen insanlara karşı sözünü geçirmekte zorlanıyorsun sanırım. Biraz daha çaba göstermen gerekiyor sesini ısrarla duymak istemeyenlere karşı.
Fincanın farklı yerlerinde sanki geçmişine dalıp gitmiş eskileri yad eden birileri var gibi. Sen mi geçmişi fazlaca düşünüyorsun yoksa ailen falan mı bilemedim. Haksızlıklar yapılmış bunlar için pişman olunmuş.
Senin kalbini kırmış bir erkek çıkmış. zayıf birisi. Bu kişi yaptığından pişman, önünde iki büklüm olmuş özür diliyor.
Tabağında da mutlu insanlar çıkmış. bir kavuşma görünüyor burda da. Haneye gelen bir çift var yanında çocuklarıyla birlikte. Bir de hane dışından birinin üzüntüsünü duyacaksın canım.
Bu kadar görebildim.
ben de yükleyim fotolarımı
Ağzına sağlık çok teşekkür ederim.
Fincanın yorumlanmış, birde ben yorumlayayım mı?
Yoksa başka falına mı yorum yapayım??