- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
Sagol canim Allah razı olsun.rica ederim
hakkında hayırlısı olsun en çok nerde kiminle mutlu olacaksan öyle olsun inşallah :)
Sayende anladimki yillardir o kisiyle biryol alamamiz benim hayrimaymis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim Allah razı olsun.rica ederim
hakkında hayırlısı olsun en çok nerde kiminle mutlu olacaksan öyle olsun inşallah :)
Sagol canim Allah razı olsun.
Sayende anladimki yillardir o kisiyle biryol alamamiz benim hayrimaymis.
Kızlar iyi geceler ben sadece kahve falı bakabiliyorum
Bana kaTina bakabilecek var mı :)
uygun olduğunuzda fallaşabiliriz dilerseniz
Tabi suan uygunum geceki kahve falına mi bakayım yoksa yeni içip mi koyucaksin :)
yeni içtim soğusun foto çekip atıcam.
soru sormak istiyor musun canım
Tamam canım bekliyorum :)
4 gün önce benden ayrılan erkek arkadaşım pişman olacak mı neler yaşanacak sorum bu :)
Tamam canım bekliyorum :)
4 gün önce benden ayrılan erkek arkadaşım pişman olacak mı neler yaşanacak sorum bu :)
tamam canım bakıyorum hemen
benim fal fotolarım;
öncelikle falıma baktığın için teşekkürler canım :) tabi daha ayrılık yeni olduğu için biraz yüreğime indi ama yapıcak bişey yok gerçeklerden kaçamıyor insan..
öncelikle ferahlayacağın bir döneme merhaba diyorsun ailen de sen de sıkıntılarından kurtulucaksın inşallah. ailede çocuk düşünen biri var mı? Çocuk müjdesi alabilirsin bi yerden canım. Eşinle ilişkiniz çok iyi gidiyor seni koruyor. yalnız bu ilişkiye imrenerek bakan kötü niyetli insanlar var çevrende. Ama bu sizi etkilemeyecek. Aranızdaki bağ sizi hep güçlü tutucak. Fakat eşin biraz daha senden ilgi istiyor gibi geldi.
sana tavsiyem dost ve düşmanlarını ayırt edebilmelisin. İki yüzlü insanlardan uzak durmak senin yararına olucak yoksa çevrendeki birinin yalanına ortak olabilirsin istemeden de olsa.
İstediğin bir mal mülk var mı acaba bilmem ama burada hayalini kurduğun bişeyi alıcaksın diye görünüyor. veya sana biri bunu hediye edecek :)
uzun suratlı , top sakallı bir erkek seni pür dikkat izliyor ama bence niyeti kötü biri değil sadık bir dost gibi
sıkıntılara göğüs geren sabırlı birisin. bu sıkıntılar biraz tekrar etse de geçicek başta da dediğim gibi zorlukların ardından aydınlık günler kapınızda.
Gereksiz konular var. Beynini karıştırıyor ama bunları düşünmen bile mantıksız. bi şekilde kafandan böyle düşünceleri atmalısın. Uzun zamandır bir haber bekliyorsun ve bu haberle de rahatlayacağına eminim
Dostlarınla yeni heyecanlar yaşayacaksın güzel vakit geçireceksin. Monoton ve sıradanlıktan sıkıldın gibi gözüküyor bazı yeni şeylerin peşine düşmüşsün ama tek diyeceğim şey umudunu kaybetme çünkü yüzün gülecek canım..
sıkıntılarından tez vakitte kurtularak, iç huzuruna ericeksin Kendin ve ailen için dilediğiniz bazı şeyler gerçek olacbilir hayırlısı. İş hayatın için bazı düşündüğün şeyler varsa eğer onları ertelememeni , yükselme gibi durum söz konusu olucaksa elde edeceğini belirtmek isterim :)
bu kadar canım :)
Rica ederim ne demek :))rica ederim canım :) sıkıntılı durumlar rabbim hayırlısını versin
ağzına yüreğine sağlık canım teşekkür ederim :)
Evet falaminanma falsız kalma ama gecmis hakkinda soylediklerin etkiledi beni. O yuzden canim. Zaten dedigin gibinbi donusu olurda hala eski hamam eski tassa ben de ona bana yaptiklarinin aynisini yapacagim yok degismisse duruma gore kararimi veririm.fala göre karar vermemek gerekir bence. sonuçta fal canım
Merhaba canim istersen fallasabiliriz bugun.
selam canim,
Ben fallasmak isterim ama Tarot bakabiliyorum sadece:/ istediginde fallasabiliriz
slm kızlar.....coktandır uğramamıştım topiğe...ne var ne yok....inşallah herşey herkesin istediği gibi gidiyordur....
K kelebekmenekseMerhaba canim istersen fallasabiliriz bugun.
Kahve falı bakıyorum ben. Banada o merak ettigim kisiyle alakali tarot bakar mısin? Müsaitsen hangi bilgiler gerekli canim onuda yazar misin?