- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
Ay cok sevinirim canım.nhangi bilgiler gerekli.
soru sormak istiyorsan sorabilirsin. bilgi istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cok sevinirim canım.nhangi bilgiler gerekli.
Kahveni çek gönder ben de musaitim :)
3 gün önce erkek arkadaşımla ayrıldık daha çok aşk hayatına bakarsan iyi olur :)
soru sormak istiyorsan sorabilirsin. bilgi istemiyorum
Acikcasi bu kisi ile sanki ikili iliskinde oek sorun yasamamissin, daha cok etraftaki kisilerin mudahalesi olmus, ya da arkadas cevresinin bir cekememezligi soz konusu..
bu erkek, oldukca mantikli ve tutarliymis davranislarinda... Iliskinizle ilgili olarak da sanki bir adim atmak uzereymissiniz ancak suan ikiniz de kafanizi dinleme taraftarisiniz..
ama kartlar cok guzle bir uyumunuz oldugunu soyluyor... Bir konusma gerceklesebilir kisa sure icinde.
seni cok uzen laflar duymussun, bir bayandan. onun annesi yuzunden/ya da ablasi bir tartisma mi oldu?
Kartları hangi niyetle çektin bilmiyorum ama aşkla ilgili güzel fırsatların olmuş. Güzel bir aileni varmış. Fakat sen nedense olumsuz düşünmüşsün. Bütün kupaları dizmişsin karşına amaaa sonra ne olmuşsa bu güzellikleri bırakıp gitmek istemişsin. Böyle bi düşüncen varmış. Bu durumun olmasından vazgeçilmiş ve kart elinden düşmüş. Ellerin bu kartı çekmek istememiş. İş ile ilgili hayal kırıklıkların var. İstedigin gibi gitmemiş ama yine de hayatında güzel şeyler oluyor ve sen bunu göremiyorsun. Hatta o kadar negatif düşünmüşsün ki hayatındaki insanın yanlış kişi olduğunu geçirmişsin içinden. Kartlar negatif gibi duruyor ama sonuçta sevgili dolu su grubu bir adamla ilgili güzel gelişmeler olacak. Kader şans sizden yana olacak. İşse iş aşksa aşk gelecek sana artık ne için çektiysen kartları :)açarım :)
kartlarım
kupa prensi
kupa onlusu ters
araba ters
kupa sekizlisi ters (bu kartla ilgili yorumunu ayrıca belirtir misin yere düştü de ilgimi çekti)
kupa beşlisi ters
kılıç ası ters
aşıklar ters
adalet ters
kupa kralı
kader çarkı
hepsi mi ters olur kartların yahu
Katina açarsan ben kumralım buğday tenliyim, saçlarım koyu kestane rengi, gözlerim ela gibi . Karşı taraf esmer ama çok esmer değil . Saçları koyu kestane rengi, kahverengi gözleri var.açarım :)
kartlarım
hepsi mi ters olur kartların yahu
Kartları hangi niyetle çektin bilmiyorum ama aşkla ilgili güzel fırsatların olmuş. Güzel bir aileni varmış. Fakat sen nedense olumsuz düşünmüşsün. Bütün kupaları dizmişsin karşına amaaa sonra ne olmuşsa bu güzellikleri bırakıp gitmek istemişsin. Böyle bi düşüncen varmış. Bu durumun olmasından vazgeçilmiş ve kart elinden düşmüş. Ellerin bu kartı çekmek istememiş. İş ile ilgili hayal kırıklıkların var. İstedigin gibi gitmemiş ama yine de hayatında güzel şeyler oluyor ve sen bunu göremiyorsun. Hatta o kadar negatif düşünmüşsün ki hayatındaki insanın yanlış kişi olduğunu geçirmişsin içinden. Kartlar negatif gibi duruyor ama sonuçta sevgili dolu su grubu bir adamla ilgili güzel gelişmeler olacak. Kader şans sizden yana olacak. İşse iş aşksa aşk gelecek sana artık ne için çektiysen kartları :)
tamam açıyorum kartlarını şimdi. falımı da yükleyimCanım bundan 5 6 ay önce ayrıldıgim kişi bana döner mi az da olsa beni sevmis mi yoksa dalgasıni mi gecmis. Onunla ilgili baktirmak istiyorum.
Yahuu çevremde 2 esmer adam var hangisi ki bu . ikiside birbirine benziyorfalın tam zıt kartlarla dolu :) destenin şans kartı da sende şanssızlık kartı da sende. aslında çok şanslı ve istediğin şeyleri elde edebilecek yapıda birisin. ancak bazı şeyler oluyor ki hani derler ya basiretin mi bağlandı diye, öyle saçma sapan şeylerde hata yapıyorsun ki. kendin bile şaşırıyorsun sonrasında. şu esmer adam çıktı yine. senin şansın bu adamda heralde. önceki fallarda esmer adam üzüyor çıkıyordu öyle hatırlıyorum. bugünkü falında esmer adam kaderin çıktı. şans kartı da esmer adamın yanında. birlikte yakalayacağınız bir şans belki de. ancak bu adam çok bencil. yine de büyük bir aşk ve güçlü cinsel çekim görünüyor. işler resmiyete bile dökülebilir.
Katina açarsan ben kumralım buğday tenliyim, saçlarım koyu kestane rengi, gözlerim ela gibi . Karşı taraf esmer ama çok esmer değil . Saçları koyu kestane rengi, kahverengi gözleri var.
Alnın yazısı başının belası olmaya geldim demiş kartlar. acaba hangi esmer ki bu bilemedim. hayırlısı artık kader kısmetfalın tam zıt kartlarla dolu :) destenin şans kartı da sende şanssızlık kartı da sende. aslında çok şanslı ve istediğin şeyleri elde edebilecek yapıda birisin. ancak bazı şeyler oluyor ki hani derler ya basiretin mi bağlandı diye, öyle saçma sapan şeylerde hata yapıyorsun ki. kendin bile şaşırıyorsun sonrasında. şu esmer adam çıktı yine. senin şansın bu adamda heralde. önceki fallarda esmer adam üzüyor çıkıyordu öyle hatırlıyorum. bugünkü falında esmer adam kaderin çıktı. şans kartı da esmer adamın yanında. birlikte yakalayacağınız bir şans belki de. ancak bu adam çok bencil. yine de büyük bir aşk ve güçlü cinsel çekim görünüyor. işler resmiyete bile dökülebilir.
Canım bundan 5 6 ay önce ayrıldıgim kişi bana döner mi az da olsa beni sevmis mi yoksa dalgasıni mi gecmis. Onunla ilgili baktirmak istiyorum.
Hemen bakıyorum canim.tamam açıyorum kartlarını şimdi. falımı da yükleyim
Canim etrafinda hayatına cok mudahale edenler oluyor hu senin canini cok sıkiyor. Bu yüzden bu müdahaleneden kisilerle tartısma yasayabilirsin.tamam açıyorum kartlarını şimdi. falımı da yükleyim
sufigo Buarada. ask hayatinla ilgili olarak ucuncu kisilerin karismasi durumu seni hep sıkıntıya sokuyor, insanlara her zmAn mutlulugunu anlatma...
ekliyorum canim fincan resimlerini. hangi bilgiler lazim ? tesekkurler simdiden
gelelim senin falına
bu kişi siyah veya kahve gözleri olan koyu kahve saçları olan biri mi? böyle birisi çıkmış. bu kişiden sana bir haber gelecek. gelecek olan haber olumlu mu olumsuz mu şu an olan kartlarla bişey diyemiyorum ilerleyen kartlarda belki cevabı verir. devam edelim.
geçmişinize baktığımda farklı şekillerde defalarca sorun yaşamışsınız, tıpkı bir sınavdan geçiyormuş gibi. geçmişe baktığında hayal kırıklıkları kalp kırgınlıklarıyla dolu.
çıkan kartlar pek olumlu diyemem canım. bu kişiyle aşkta pek şansın olmadığını söylüyor. sana iyi gelecek biri değil diyor kartlar. şiddet bile gösterebilecek yapıda birisi diyor. bu kişiden gelen haber iyi bile olsa sana olumlu sonuçlar getirmeyecek
üzüntünü atlatman çok kolay olmayacak. sen tamamen içindne atamadığın sürece neyle meşgul olursan ol canını acıtacak bir şeyler yine karşına çıkacak.
ayrılığın sebebi o kişinin seni kaldıramamaktan korkması gibi görünüyor. sana yetememek. sosyal statünüz farklı ise bu da çekinceleri arasında olabilir.
maddi anlamda sıkıntıların var gibi görünüyor. bu sıkıntılarını halletmek için zamana ihtiyacın var. pek tutumlu değilsin sanırım bu nedenle zor durumda kalıyorsun kimi zaman.
geleceğin çok parlak çıktı. emeklerin karşılık bulacak. girişimlerde başarılı olacaksın diyor kartın. zenginlik para mal mülk hepsi seninle olacak diyor.
inşallah aşkta da şansın açık olur :)
Acikcasi bu kisi ile sanki ikili iliskinde oek sorun yasamamissin, daha cok etraftaki kisilerin mudahalesi olmus, ya da arkadas cevresinin bir cekememezligi soz konusu..
bu erkek, oldukca mantikli ve tutarliymis davranislarinda... Iliskinizle ilgili olarak da sanki bir adim atmak uzereymissiniz ancak suan ikiniz de kafanizi dinleme taraftarisiniz..
ama kartlar cok guzle bir uyumunuz oldugunu soyluyor... Bir konusma gerceklesebilir kisa sure icinde.
seni cok uzen laflar duymussun, bir bayandan. onun annesi yuzunden/ya da ablasi bir tartisma mi oldu?
teşekkür ederim canım ağzına sağlık :)Canim etrafinda hayatına cok mudahale edenler oluyor hu senin canini cok sıkiyor. Bu yüzden bu müdahaleneden kisilerle tartısma yasayabilirsin.
Çevrende seni kıskanan birisi var ama sana zarari dokunmiyor kendi icinde seninle ilgili bir seyi cok kiskaniyor.
Dedikodunu yapanlarda var canım
Kariyerinle ilgili yaptigin mücadeleler seni zirveyentasıyor. Ve hayal ettigin ne varsa gerceklesiyor. Başarı seninlenolacak. Sansın açilacak.
Kendinle ilgilide değisiklikler yapacaksin artik sıkintilarinla degil gelecegine odaklaniyorsun yani oneune bakacaksin.
Bir ayrilir haberi alabirsin. Bariz cikmis. Üzüleceksin huna biraz.
Devlet kapısindan gelen bir haberin var yolda canim.
Aklinda bazi planlarin var bu planlarıni hayata gecirmek icin adim atman gerekiyor.
Genel anlamda falin güzel rahatlama bolluk bereket söz konusu.
Insanlarin saygisini kazanacagin bir mevkiye yükseleceksin.
Araba almaya niyetin varsa alıyorsun hemde cok seberek alacaksin.
Ailen ve esin arasinda bir arza cikabilir sen burada taraf tutma. Hatta esin yuzunden sanirim ailen sana yüklenecek.
Kirgın oldugun birisi var canim aslında oda sende barısmak istiyorsunuz ama senin kırgınligin barısmanin onune gecmis.
Bazi sorunlarin var ve bu sorunlar cözumsuz degil fakat istedigin gibi olmamasindan cekindigin icin agirdan aliyorsunn istedigin gibi sonuclancak adim atmakdan korkma.
Umarim her sey istedigin gibi olur.
Canim cok tesekkur ederim cok guzel yorumlamissin.
Butun soylediklerin fiziksel ozellikleri aramizda yasadigimiz sorunlar, beni kandiramadigi icin bitirmeye ugrasmisti benim bitirmemi saglamisdi. Ayninfakulteden mezunuz o atandi ben atanamadim ama sanirim onun koyde benim sehirde buyumemdenncekindi.
Aynen siddete meylin olabilir.
Insallah diger söylediklerin cikar cok sagolasın.