Canm bende yeni ictim sognmasini bekliyordum. Hemen bakiyorum falına.
Canım falın genel olarak ferah çıkmış. Pek öyle kafana taktığın sıkıntıların huzursuzlukların yok.
Bir durum varmış senin için sallantıda olan. Uzun zamandır olmasını beklediğin çaba gösterdiğin ama bir türlü eline fırsat geçmeyen bir konu. Bu konu sonunda olumlu bir şekilde sonuçlanacak.
Bir mum çıkmış yanan bir mum. Bir dileğin gerçekleşiyor. Ve bunula birlikte hayatın baya aydınlanacak. Önün çok açılacak. Arzu ettiğin konu her ne ise o konuyla ilgili açılacak bahtın.
Bir kadın var hafif topluca. Seni bir yere taşıyacak bu kadın. Sana yol göstermiş ve ulaşman için basamak da olmuş.
Saçları kıvırcık bir bayan çıkmış. Bu kadının ağzından çıkan şeylere çok dikkat et canım. Belki normalde pek sevmiyor olablirsin bu kişiyi ama sana öyle bir iyiliği dokunacak ki. Belk isteyerek yapmayacak ama ağzından çıkan bir söz senin devrimin olacak.
İki tane yükünü koyvermişsin gitmiş. Çok da iyi olmuş.
Hani yukarıda dedim ya sallantıda olan bir işin varmış diye. Aynısı fincanın tam karşısında yine çıkmış. Ya iki tane işin birden hallolacak. Ya da bu işin çooookkk geçmişe dayanıyor. Aklına bile gelmeyen bir şey.
6 7 kişilik bir grup görünüyor.güzel bir olay için bir araya gelmiş bir grup. Belki stres atmak için buluştuğun arkadaşlarn.
Genel olarak sıkıntıdan arındığını mutlu bir yaşam sürmeye başlayacağını gördüm canım.
İki kişi misafir geliyor size. Hatta bir gelin geliyor. Var mı hanede evlenecek biri. Size sürpriz durum olabilir.