- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
Kahve bakiyorum. Yarin gunduz kahvelesebiliriz o zaman. Cok tesekkur ederim! :)
Karmakarışıksın. Fincanına bakar bakmaz içime bir sıkıntı çöktü. Neye darlandın ki bu kadar? Canım hayatın tıpkı bir ying yang gibi. Her zaman iyilerin içinde bir kötü kötülerin içinde bir iyi buluyor seni. Sanırım genelde sıkıntılı dertli insanlarla zaman geçiriyorsun ya da onlar seni buluyor. Hem kendi sorunların hem başkalarının sorunları hepsi birden sorun yumağı haline getirmiş seni.
Nerde bir kalabalık ortama girsen orda birileri can sıkıyor. Dedikodular çok fazla var. Aslında bunlar yakınların gibi duruyor akrabaların vs olabilir. Kimse birbirini gerçekten sevip saymıyor herkesin ancak bir çıkarı varsa bir arada yoksa herkes bir yerlerde diğerinin kuyusunu kazıyor.
Özellikle iki büyük güç var yani iki baskın insan. Bunlar arasındki çatışma herkesi etkiliyor.
Bir erkek çıkmış bu şimdlik kimseye karışmıyor ancak onunla sabrı taşmak üzere. Hele ki onun sabrı taşarsa etrafındakiler korkmalı fena patlayacak.
Sen fincanı dışarı doğru mu çevirerek kapattın canım hep başkaları ile ilgili çıkmış falın. Ya da kendi hayatını bir kenara atıp başkalarının hayatına daha çok önem veriyorsun bu sebeple?
Güzel bir şey gördüm :) koskocaman bembeyaz bir kalp çıkmış. Üzerinde musmutlu bir bayan var. Erkek elini uzatmış bayanın elinden tutmaya çalışıyor. Bu kişiler birbirine uzak yerlerde yaşıyor. Kavuşmak için çok çaba gösteriyorlar ve yakın zamanda başaracaklar.
Bir bayan çıkmış saçlarını bağlayan biri. Bu kadın bir sır tutuyor içinde. Herkesçe sevilen biri bu kadın. Sırrını biriyle paylaşmış kendinden yaşça küçük biriyle. Pek doğru yapmamış paylaşarak.
Bir çift çıkmış bebek istiyorlar ancak olmuyor diye yorumladım. Bu kişiler muradına erecek. Bir kız çocuğu çıkmış yanlarında.
Gözlüklü bir bayan çıkmış sıkıntı olduğunda ara bulmaya çalışan biri görünüyor ancak gözleri pek fettan çıkmış bu kadının.
Çok asil bir bayan daha var. Bu bayanın üç kısmeti ve güzel haberleri var.
Tabağında da hane içine çok karışan her kafadan bir ses çıkmış. Zor zamanlar geçiriyor gibi görünüyosunuz ancak üstü aydınlık başkaları elini eteğini çekince siz de rahatlayacaksınız.
Canım m bu kadar görebildim aşırı karışıktı ayrıntıları seçemedim pek