- 26 Nisan 2016
- 163
- 78
- 29
tamam ben de içmiştim yükleyim :)
sen ne zaman yüklersin canım?
Kafanı karıştıran bir mevzu var bu mevzu biraz geçmişinden gelen birş şeye benziyor.
Aranın bozum oldugu bir arkadasin var bu kisiyle barisacaksin canım araniz düzelecek. Bu arkadasında sana karşı minnet duygusu var.sen ona cok iyilik yapmissin onu unutamamıs.
Yuku bir miktarda para gececek elinize bir yatiriminiz olacak. Birsey satınnalacaksiniz.
Hane icinde maddi sıkıntılar var ama atlatcaksıniz. Sebin işinlerin acılacak is konusunda yükselme söz konusu canm.
Sen atmamı bekliyorsunbbilkiyorum aman eger böyle bir durum var atanacaksın. Devlet kapısından bir is görünüyor sana. Cok gucl olacagin bir doneme gireceksin han icinde sevindirici bir olary olack ve cok şaşıracağıniz bir haber alacaksınız.Bir de yatili bir misafiriniz var.
Ccvrende esmet bugday tenli birisi var sen bu kisiye cok deger veriyorsun ama senin bir seyine engel olmus ama sen bu engel oldugu seyin haberini 3 vadeye kadar alacaksin.
Üzerinizde nazar da var gözle hep hanenin uzerinde. Hanede esin mi bilemedim ama hep hakimiyet bende olsun istiyor bu yuzden cikiyor tartismalariniz. Bubsekilde davranmasa iyi.
Senin is kapin gercekten acikmis nazsra dikkat et olana kadar kimseye söyleme.nazara karsi tedbirini al.