Bu ne karmaşa yahu. Kafanı tek bir şeye asla veremiyorsun. Aynı anda her şeyi düşüneyim her şeyi yapabileyim istiyorsun. Ancak bir şeye odaklanamadığın için hiçbirini tam manasıyla yapamıyorsun.
Seni kendinden geçirecek bir aşk gördüm ben burda. E harfi var bu kişide. Bu aşkla kendine olan güvenin daha çok artacak. Bir kız çocuğu görünüyor tam senin üzerinde. İleride bir kızın olacaktır belki de :)
Hayatının merkezine aldığın biri var. Aslında bu kişi sana çocukluğundan beri rehberlik etmiş bir insan. Annen baban akraban dostun kim oldğunu bilemiyorum. Bu kişinin 3 vakte kadar yine bir faydası dokunacak sana.
Bir çok hata yapmışın istemeden veya isteyerek. Bu hatalar çok çok önemli şeyler değil aslında. Minik minik ama bir üşür. Bunların hepsini arkanda bırakarak kendine daha temiz daha düzenli bir hayat kurmaya çalışıyorsun.
Bir kadın var minyon tipli. Çok çaresiz görünüyor. Omuzlarında taşıdığı yük artık dayanılmaz hale gelmiş.
Dede çıkmış falında. Bildiğin ak sakallı dedelerden. Kalbinden geçen dileklerde daha seçici olmalısın bence.
Üç ayrı topluluk gördüm. Biri çok kalabalık güzel arkadaşlıkların olduğu grup. İkincisinde sayı daha az ve yine orda olmaktan mutlu olduğun bir grup. Son grup da eğlenceli ve güzel gözüküyor ancak ordakilerden birini pek sevmedim. İş çeviren birisi.
Yine birisi var kısa boylu. Erkek gibi görünüyor. Bir olay yaşamış ortamda yaptığı bir şeyden dolayı kendini rezil etmiş. Yerin dibine girmiş resmen. Ortamdan uzaklaşabilir bu kişi utançla.
Tabağında ise rapunzel gibi bir genç hanım yanında da prensi çıkmış. Çizgi film karakterleri görüyorum hep
robin hood bile var :) yardımsever bir erkek diyelim.
Üzerinde çokça düşündüğün bir konu var bu konuya bir an önce çözüm bulman faydalı olacak.
Bu kadar görebildim :)