Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benle fallaşır mısın iftardan sonra??fallaşmak isteyen?
Eki Görüntüle 1851138 Eki Görüntüle 1851139 Eki Görüntüle 1851140 Eki Görüntüle 1851141 Eki Görüntüle 1851142 Merhaba hanimlar uzun bir zaman sonrasinda yine geldim fallasmak isteyenler buyursunlar ltfn
Tsk ederimÇok bariz gördğüm şey bir erkekle kadın el ele tutuşmuş bir kutlama yapıyor böyle kadının başında şapka var koşuyorlar tatile gidiyorlar sanki. Aşırı göz ve nazar var üzerinizde normalde başkasının işi olsa yolunda gidecek işler sizde sarpa sarıyor olarak çıkmış. 1 ay 3 günlük bir vade var. Onun ardından her şey yoluna giriyor. birkutlama tatil var. Bu kadar görebildim.
Ben bakamıyorum ama bana bakan olur mu acaba birkaç cümle yeterli teşekkürler şimdiden
Eki Görüntüle 1851570 Eki Görüntüle 1851571 Eki Görüntüle 1851572 Eki Görüntüle 1851574
Tek net görebildigim sey sen bir erkek ile bir sogukluk olmus aranda hatta bana öyle geliyor ki büyük baya koyu bir tartisma olmus veya olacak araniizda bu erkek cok üzelecek sen ona önümüzdeki günlerde daha cok sirtini döneceksin bu koyu tenli esmer gibi bir erkek oldugunu his ediyorum.. Ve aranizda bir cocuk mu var desem adami sanki tesseli ediyor saci omuz hisalarinda ve genelde at kurugu gibi arkadan topluyor sacini
ben fallaşırımselam kızlar
fallaşmak isteyenleri bekliyorum. özelden fallaşmıyorum buradan yazacak olanlar gelsin lütfen
selam kızlar
fallaşmak isteyenleri bekliyorum. özelden fallaşmıyorum buradan yazacak olanlar gelsin lütfen
ben fallaşırım
Karşılıklı fal bakabiliriz istersen??
su yada kahve bakabilirim :)
siz de bana kahve bakabilirsiniz :))
Tamam ekleyeceğim gün içinde.
Bana sadece anne adınızı, yaşınızı ve kendi adınızı verin, yeterli. Başka birşeye gerek yok. (özelden de yollayabilirsiniz)
Uzunluğuna kısalığına bişi diyemiyorum, o ana bağlı.. Şuan ne desem yalan olur :)