ekte gönderiyorum resimleri..
Ben akşam bakacağım, ancak o zmn rahat rahat bakabilirim.. Şimdi geçiştirme olmasın.
Siz istediğiniz zmn yorumlarsınız.. :)
Genel anlamda sıkıntılı çıkmış falın. Normal can sıkıntıların olabilir veya kafana taktığın durumlar olabilir. Konu ne olursa olsun aslında çok da büyüteceğin şeyler değil. Kendi mizacında da biraz gerginlik ve stres var anladığım kadarıyla. Bu sebeple olan şeyleri daha çok içselleştirip daha karamsar görüyorsun.
Fincana bakınca ilk dikkat çeken şey ortadaki kocaman göz, sen de görmüşsündür. Çok nazar çekiyorsun. Hayatındaki bazı güzellikleri herkesle paylaşmamalısın. Senin destekçin sandığın kişiler kıskanıyor olabilir. Bu da güzel giden şeylerin kimi zaman bozulmasına sebep oluyor. Nazara dikkat diyorum.
Bir kadın var saçları uzun biri. Hayal ettiği şeyi elde edecek üstelik kısa bir zmanda gerçekleşecek bu dileği.
Ikı güzel haberin var bu haberler avcunun içine kadar gelmiş aslında ama sen farkında değilsin. Oysaki beklediğin bir şey bu.
Bir kalabalık görünüyor. Kepli biri çıkmış. Mezun olan veya işe yeni başlayan birinin kutlaması gibi bir şey. Bu kişinin elinden tutacak birisi var. Hayatının akışının hızlılığına kendisi bile inanamayacak. Çok şanslı bir dönemde harika bir gelecek görünüyor bu kişiye.
Ikı büyük kısmetin var. Kısmeti beklentilerine göre farklı şekilde yorumlayabiliriz. Okul ise o konuda, iş beklentisindeysen o konuyla ilgili diyebiliriz, evlilik düşünüyorsan iki ayrı kişi olabilir. Seçmekte çok zorlanmayacaksın birisi bariz daha ilgi çekici görünüyor.
Fincanın bir tarafı o kadar aydınlık o kadar ferah çıkmış ki. İlk gözüme çarpan şey şu oldu: bir çift dans ediyorlar. O kadar büyük bir aşkla dans ediyolar ki sanki dünyadaki tek çift onlar. Bu kişi sen misin bilemiyorum ama kıskanılası biri yani :) bu kısımda her şey masallardaki gibi, berrak tatlı musmutlu.
Tabağına gelecek olursam, bir karmaşa söz konusu burda da. Hane içindeki bir karmaşa bu. Toplu bir şeyler çıkmış. Taşınma olaiblir eve girecek şeyler olabilir.
Elele tutuşmuş insanlar var genel olarak, hanede düğün nişan gibi şeyler var sanırm. Kalabalık fincanında da çıkmıştı tabağında da çıktı.
Umarım beğenirsin :)